Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birak ya ss lerinde kodum daha ne ne isiton.2gun olmadi dun degl ondan önceki gün cekildi nese.
  • Serverin Alayını kesmeye hazirim Pm atmaniz yeterli .))

FirstLady .))
  • massive nin artık eski tadı kalmadı
  • balance güzel olmamiş hic mage yok nerdeyse halda yeni patch gelcekti onu beklioruz bizde 5 6 arkadaş düzelmzse birakcaz malesef.
  • mrhaba herkeze bem linege 2 kusagına yeni katılıyorum oyunla ilgili hiç bişi bilmiorum suan iniyo oyun ama kesinlikler sorunlarım olcak bana yardım edebilen lütfen çekinmeyip msnemi ekleyebilirmi hem ortam olur yalnızlık çekmem crazy_employer@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostdoq

mrhaba herkeze bem linege 2 kusagına yeni katılıyorum oyunla ilgili hiç bişi bilmiorum suan iniyo oyun ama kesinlikler sorunlarım olcak bana yardım edebilen lütfen çekinmeyip msnemi ekleyebilirmi hem ortam olur yalnızlık çekmem crazy_employer@hotmail.com

ilk önce hoş gelmişsin frostdoq. oyunu indirmek icinwww.l2massive.com un sitesinden connect kısmına girip l2interlude clienttini sonra onun bir altındaki linktten l2massice yamasını indirmen gerekli. Bu işlemleri hallettikten sonra sitedeki GameCP kısmından bir üyelik alıcaksın.

Dikkat edecek olduğun bir kısımda oyun kurduktan sonra kesinlikle orjinal serverın güncellemelerini indirmemektir.

birşey olursa yaz gine buraya işin zor şimdiden söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 6 Aralık 2009; 7:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EagLe1925

Serverin Alayını kesmeye hazirim Pm atmaniz yeterli .))

FirstLady .))

Gel benide kes. emrah...
  • biraktik biz 6 arkdasla. arkdas 17 duallare basti birakioz die 18 oldu 14 lere bastk 16 lar cikti birakmasak patlar hepsi baya bi item dagittik etrafa bi adama aden celemnts insblty 3coin verdm +12 sbf icin dans edio :) bi agradeli magede apella robe seti verdim sevindi gariban 100kere thx yazdi :) iyi oyunlar herkese
  • Ben daha serverin tadına varamadım çıkamadım baium ' un eyvanına gidemedim antharas in yanardağına göremedim zakeni sular altında.
  • Oly için tekrar başlayacağım şu servera :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

Ben daha serverin tadına varamadım çıkamadım baium ' un eyvanına gidemedim antharas in yanardağına göremedim zakeni sular altında.

sen agir oynunon biraz herlde biz 15 gunde yaptk hepsini
  • eğleniyormuyuz ?:D oktay abi yalvarıyorum clanın ismini doğru yaz imzana:D
  • Fazlası iLe Eğleniyoruz :) EA'lar Çok Eğlenceli :))))
  • ya şöyle bişe olsa server daha renkli olur. şu border outpost da flag veya pk olma yok. bnim eski serverim es-l2 deki gibi bnce orada flag ve pk olsun fakat drop olmasin yani pk adamdan item düşmesin hem serverin pvp ve pk pointleri artar hemde eğlenceli olur :D bakin isterseniz es-l2 sitesine servera daha yeni wipe geldi ama pvp ve pk 10k nerdeyse :D neyse böyle olursa çok daha fazla eğlenebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strega

eğleniyormuyuz ?:D oktay abi yalvarıyorum clanın ismini doğru yaz imzana:D

Pardon emre düzelltim. İmzayı değişmeyeli 2 yıl oldu neredeyse L2extremeden bu yana.

Goddar siege ' in fotolarını facebook a verdim mail atın bana burdan sizide etiketleyeyim.
  • 06.12.2009 Goddar Siege ER clanı ağlıyor...

• hiç zevk vermediler .) özelliklede ghennayı yedikleri an .))))))))))) koptum gülmekten birde edit skill diyorlar .)))
  • işte o an

http://img14.imageshack.us/img14/1691/shot00004ar.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strega -- 10 Aralık 2009; 23:46:31 >
  • Magic Critical ? hit rulez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strega

işte o an

http://img14.imageshack.us/img14/1691/shot00004ar.jpg

Stregaaaaaaaaa :) yakisir emre abi .)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.