Bildirim
MANYAK DJ YAYINDA KOŞUN YARILIN ÇATLAYIN GÜLMEKTEN :D (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ooo bana rakip çıktı...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sjsero
yine yayında kaçmaz bi radyo işte manyak dj den şok açıklamalar
açılmıyor url hatası veriyor
media player url si var mı_____________________________ Toca race driver -
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
yine yayında kaçmaz bi radyo işte manyak dj den şok açıklamalar
açılmıyor url hatası veriyor
media player url si var mı
http://66.90.88.117:9999/ url budur kardeş
_____________________________ 21 Yıldır Yüzlerce Alışveriş %100 Memnuniyet
-
yarılmaya devam yarılmayı kaçıranlar üzülür _____________________________ 21 Yıldır Yüzlerce Alışveriş %100 Memnuniyet -
quote:
yarılmaya devam yarılmayı kaçıranlar üzülür
aynen devam yayın süper
isteği burdan yapalım sana ceza neyim varki varmı elinde_____________________________ Toca race driver -
yayını ben yapmıyorum ama bi arkadaşa söleyim
_____________________________ 21 Yıldır Yüzlerce Alışveriş %100 Memnuniyet -
quote:
yayını ben yapmıyorum ama bi arkadaşa söleyim
işte budur sağol_____________________________ Toca race driver -
Kıraç'a bastı kalayı ceza şu anda radyoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 10 Nisan 2016; 16:30:51 >_____________________________ Rumuzum 2005'ten kalma. Hatırası var, değiştirmiyorum. :) -
wowwwww süperr.. kıraç ....ünü ...iyim..!!! abi ben bunu istiyorum lütfen biri göndersin ya...
_____________________________ Rumuzum 2005'ten kalma. Hatırası var, değiştirmiyorum. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: hypnosis
ii madem rap çalıyon her şey vatan için diye bi şarkı vardı ama kim sölüyodu hatırlamıyorum ya o olsun yada sultana big city
Nefret - Vatan parçanın adı.4 tane rap grup söylüyor.Statik,Nefret,Ses ve Yener
_____________________________ -
ya dostlar winampdan açılmıyo bu ya service unavilable diyo. _____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul..."
"I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
24 saat canlı radyomuza buyrun beyler bayanlar. İstek alıyoruz aslan_53@msn.com veya radyo@hackhell.com ... Radyomuz club tarzı çalmaktadır ancak istekler doğrultusunda yayın yaparız ;)
Radyo:http://hackhell.com:8000/listen.pls
gelin size kıraçı açayım var elimde hehe istek alıyorum msnden hayde ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC
wowwwww süperr.. kıraç ....ünü ...iyim..!!! abi ben bunu istiyorum lütfen biri göndersin ya...
http://rapidshare.de/files/2698155/ceza_kufur_www.capturetv.com.rar.html
şifre : ceza_kufur
linki denemedim dene bakalım. umarım şifrede olur.._____________________________ Sen gözlerimde bir renk,kulaklarımda bir ses,ve içimde bir nefes olarak kalacaksın ... -
şifre yalnış ya
_____________________________ Eski kullanıcı adı: Ferfecir
İsmine hasret kalmış insanların coğrafyasında yaşadı ve öldü Barış. -
-
dostlar indirdim çok saolun ikinize de çok tşk ederim... varmı böyle başka güzel konser kayıtları? özellikle ceza??? _____________________________ Rumuzum 2005'ten kalma. Hatırası var, değiştirmiyorum. :) -
Siz radyo'ya gelin ben Sagopa Konser takacam birazdan...http://hackhell.com:8000/listen.pls
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki