Şimdi Ara

IsroBot vs. SBot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Sroking

parasız kullanıosan charına elveda de =) ayrıca isro bot gayet güvenilirdir arkadaşımın charında 1 bil . kadar para olmasına rağmen hiç birşey olmadı tabi indireceğin yeri bileceksin
  • s-bot guzel ama bıraz daha zaman gecsın crackleme ıslemlerı bıtsın yanı crack ını cıkaramayacak duruma gelsın o zaman saglamlasır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

sbot kadar manyak bir bot programi yok .)

apolloda 8 tane gold farm charim var
    haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)

bot156

bot155

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

quote:

haftada 1 bakiyorum (sanal pc de calisiyor o yuzden ekran hic gormem gerekmiyor)

bot156

bot155

bot154

böyle geriye mi sayıcaz?

• quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

8 charınında premiumu yok herhalde servera girme işlemini nasıl yapıyorsun ..

2.5 euro ya otomatik girme programi var
    onuda satin aliyorum

toplam 7.5 euro ayda gidiyor

bu program dc yeyince otomatik acip kapatiyor
    veya otomatik girince clientless a gecebiliyor

vs vs

• Karakter giant ile uğraşırken, kendisine ya da köpeğe saldıran küçük canavarlara saldırmıyor. "stay at the same mob untill it's dead" seçeneği seçili iken de seçili değilken de bir fark olmadı.

Pet'den de transfer olayı şu anlık yokmuş galiba?

Bir de, "hide client" dedikten sonra SBot'un penceresini kapatsam bir sorun olur mu? Öyle açık durması mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 26 Haziran 2009; 13:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Karakter giant ile uğraşırken, kendisine ya da köpeğe saldıran küçük canavarlara saldırmıyor. "stay at the same mob untill it's dead" seçeneği seçili iken de seçili değilken de bir fark olmadı.

Pet'den de transfer olayı şu anlık yokmuş galiba?

Bir de, "hide client" dedikten sonra SBot'un penceresini kapatsam bir sorun olur mu? Öyle açık durması mı gerekiyor?

ne yaparsan yap sbot pencerelerinin açık durması lazım
  • MirabLe, sağol

Bunu da sorayım bir daha sormayacağım ;

Ayarlarda "ultra fast kill" diye bir seçenek var. Bu seçili değilken canavardan canavara geçerken biraz bekliyor. Bu seçenek işaretli iken de aynı şekilde bekliyor; hiçbir farkını göremiyorum ben. Önemli bir nüans mı var acaba burada?
  • Bence bot konuları yasaklanmalı
  • sbot isrobot falan yalan hala en iyi bot tbotdur.
    ayarlarını iyi yaptıktan sonra ve doğru kurulum yaptıktan sonra ne dc nede bi sorun olur. ayrıca tbot açık bırakıp sınırsız afk olabilirsiniz(pre warsa). salı günleri bile oyun açıldığında oyuna girebiliyor.(bot sürümü değişmediyse).iğer botlar hata aldıkları zaman bidaha açamıyorlar oyunu.

ayrıca sbotda kullandım kesinlikle tbotdan hızlı kasamaz. i sronun tbot hızına ulaşabileceğini düşünmüyorum ama hiç kullanmadığım bi bottur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Sroking

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.