Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

internet 7 temmuzda bağlattım.113tl fatura geldi.

açıklama:Aylık Erisim Ücreti 39.84
    Kısmi Aylık Erisim Ücreti 30.54
    Baglantı Ücreti 21.80
    Aylık Katma Degerli Servis Ücreti* 2.54
    Katma Degerli Servis Indirim Ücreti(-)* 2.54
    Kısmi Aylık Erisim Ücreti demiş.bu ne oluyor ?

ADSL'yi yeni bağlatmışsınız sanırım ayın başında.Bağlattığınız süreden ay sonuna kadarki fatura ilk fatura olarak gelmiyor.

Bağlatıyorsunuz, üstünden 1 ay geçiyor çift fatura olarak geliyor.Birde bağlantı ücreti eklenince böyle bir fatura gelmiş...

çok teşekkür ederim uynus .yani o fazladan gelen miktar: 7 temmuz ile 31 temmuz arasının ücreti.
    kotam 80gb civarı oldu ama hızım düşmedi.yalnız gündüz 4mbite düşüyü arasıra

Alıntıları Göster
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Hızım şu an böyle ama acayip heç yükleniyor sayfalar kanı gibi 1 mbit daha hızlıydı anlayamadım gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Hızım şu an böyle ama acayip heç yükleniyor sayfalar kanı gibi 1 mbit daha hızlıydı anlayamadım gitti

Alıntıları Göster
    kota 40gb hızda düşme falan yok sömürüyorum

• bende aynen devam artık internetten indirecek bir şey bulamıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

bende topu topu 17gb ındırdım 15ı gecer gecmez ındırdıler adamlar ya... bırde evıme 500 metre ve 200 metrede su yenı kutulardan var ama hat zayıflaması hala 48 daha faalıyete gecmedı kutular desem yanlarına kadar gıttım calısıyor kutular fanları bıle calısıyor... bakalım 10 gun gecsın de yukselsın yıne su net... 512 ıle baglantı resmen rezalet

evet o zayıflama işini ben de takip ediyorum sürekli hala aynı ama değer. bizim buraya da yeni kutu yaptılar bi değişiklik olmadı nedense

bang! bang!
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hızı düşmeyenlerin bu ay sonuna kadar düşmez ama gelecek ay büyük ihtimalle sürünüyor olacaklar...

Orijinalden alıntı: karabasmayan

Bu arada bir sorum olacak dns sorunu yaşıyor musunuz.Yaşıyorsanız bu sorunu aşmak için hangi dns'leri kullanıyorsunuz.

Opendns kullanıyorum neredeyse 1 yıldır. Sorunsuz.
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

bende sorun yok şuanda 840 kb ile indirmeyed evam ediyor :)

MH'yi aradım şimdi, 8mbs 15gb olan tarifedeyiz taahhüt vb. birşey yok o yeni aboneler için geçerlidir dedi. peki dedim kapadım :)

3 ağustos itibari ile şuanki statiklerim şöyle;

2009 Ağustos
    upload
    20.164.591.552
    (18,78 GB)
    download
    771.543.271.009
    (718,556 GB)

Alıntıları Göster
    ttnetten aradılar bu tarifeye geçmem için ama bu hız düşümünden bahsetmıyorlardı .. ben söyledi niye söylemıyorsunuz diye affalladılar resmen :D 8mbit geçilcek bir tarife değil henüz altyapısı tam oluşmadı çünki.

• quote:

Orijinalden alıntı: NBS27

ttnetten aradılar bu tarifeye geçmem için ama bu hız düşümünden bahsetmıyorlardı .. ben söyledi niye söylemıyorsunuz diye affalladılar resmen :D 8mbit geçilcek bir tarife değil henüz altyapısı tam oluşmadı çünki.

Alıntıları Göster
    İşyerinde hız düştü.. Evde ise düşme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: eLan0

İşyerinde hız düştü.. Evde ise düşme yok

Alıntıları Göster
    ilk ay düşürmüyorlar hızı bende full sömürüyordum

2. ay sürünürsünüz 512lerde benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

3. aydayım devaaaaaaaaaaaaaaaam sömürmeye

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

3. aydayım devaaaaaaaaaaaaaaaam sömürmeye

Alıntıları Göster
    ben 2 ay sömürdüm hız filan düşmedi dün düşünce hemen 1mbit sınırsız tarifeye geçtim herhalde ilk başlarda sistem yerine oturmamıştı ondan faydalandık ama şimdi yavaş yavaş sistem yerine oturuyor artık bir cazibesi kalmadı bu adilin

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

ben 2 ay sömürdüm hız filan düşmedi dün düşünce hemen 1mbit sınırsız tarifeye geçtim herhalde ilk başlarda sistem yerine oturmamıştı ondan faydalandık ama şimdi yavaş yavaş sistem yerine oturuyor artık bir cazibesi kalmadı bu adilin

Alıntıları Göster
    Vay be TTNET ilkez doğru düzgün iş yapıyor bütün herşeyi 4 mbit üstünde çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Vay be TTNET ilkez doğru düzgün iş yapıyor bütün herşeyi 4 mbit üstünde çekiyorum

Alıntıları Göster
    Buda benim dördüncü günüm.
    2 aydır hızı düşmeyen arkadaşım var, benimkide düşmez inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

YANİ 15 GB'I geçince hız kesinlikle düşüyor.

Alıntıları Göster
    bizim hat yetiyordu yani idmanla ve torrentla 800 gördüm ama internet çok kesiliyordu (online oyun oynuyorum bu yüzden çok söbüyordum ttnete) daha sonra aradım geldiler baktılar hat yetmiyor dediler ama ondan sonra bir daha kesiledi ve hızım da 500 den yukarı çıkmadı ben hızımı 4 mb e sabitlediklerini düşünüyorum sizce böyle bir hakları varmı? yani 8mb internet paketine para weriyorum 4mb yapıyorlar ama aynı parayı veren başkaları (santrale yakı olanlar) 8 mb le sömürüyor neden yeni santraller yapıp sorunu çözmüyorlar hala anlamadım

Getting lost within myself, nothing matters no one else...

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

bizim hat yetiyordu yani idmanla ve torrentla 800 gördüm ama internet çok kesiliyordu (online oyun oynuyorum bu yüzden çok söbüyordum ttnete) daha sonra aradım geldiler baktılar hat yetmiyor dediler ama ondan sonra bir daha kesiledi ve hızım da 500 den yukarı çıkmadı ben hızımı 4 mb e sabitlediklerini düşünüyorum sizce böyle bir hakları varmı? yani 8mb internet paketine para weriyorum 4mb yapıyorlar ama aynı parayı veren başkaları (santrale yakı olanlar) 8 mb le sömürüyor neden yeni santraller yapıp sorunu çözmüyorlar hala anlamadım

Hakları var.
    Zaten sabit 8Mbit olacak garantisini vermiyorlar, maksimum 8Mbit. Santral, ne kadar destekliyorsa, o kadar.
    Ama aynı mesafede başkaları kullanabiliyorsa, durumu belirtip bir cevap almanız daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Hakları var.
    Zaten sabit 8Mbit olacak garantisini vermiyorlar, maksimum 8Mbit. Santral, ne kadar destekliyorsa, o kadar.
    Ama aynı mesafede başkaları kullanabiliyorsa, durumu belirtip bir cevap almanız daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    TTNET'ten beklemediğim bir şey var oda interneti kesintisiz olarak vermek :) aldıkları paranın karşılıklarını vermek yani:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulubatlı07

TTNET'ten beklemediğim bir şey var oda interneti kesintisiz olarak vermek :) aldıkları paranın karşılıklarını vermek yani:)

Alıntıları Göster
    valla arkadaşlar benim kanımca bu 15 gb adil kullanım uygulaması tam oturmadığı için eylül ayındada 15gb kotayı dolduracak arkadaşların bağlantı hızları öyle pat diye düşmicek. yine bi 30 ları bulur diye düşünüyorum. ozaman napıcaz yavaş yavaş korka korka 15gb yapıcaz. baktık düşmedi vericez linkleri allah ne verdiyse yüklenicez ne indirirsek kar artık hesabı

Origin: 1Nevrast

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain07

Bana kesintisiz veriyor.

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: Captain07

Bana kesintisiz veriyor.

Alıntıları Göster
    bende de kesinti hiç olmuyor. 4 senedir ttnetdeyim. hiç netimin ttnet'den dolayı koptuğunu hatırlamıyorum. en fazla 1-2 sefer kopmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bende de kesinti hiç olmuyor. 4 senedir ttnetdeyim. hiç netimin ttnet'den dolayı koptuğunu hatırlamıyorum. en fazla 1-2 sefer kopmuştur.

Alıntıları Göster
    Benimki de dün gece 512 ye düştü hatta

ADSL Hızı: 124 / 508 kbps

oldu ben de diyorum internet neden bu kadar yavaş meğer hızımı düşürmüşler hızı düşmeyenler dikkatli olsun yakında inerler mutlaka bende düşmez diyordum ama oldu maalesef şimdi ay sonunu bekleyeceğiz.

Açıkcası 8 e alışınca ilk zamanlara dönmüş gibi oldum dialup zamanlarına :(

yer bursa

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 22 Ağustos 2009; 14:45:11 >
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.