Şimdi Ara

◄◄◄İZMİR'DE DEV MODİFİYE & TUNİNG PARTİ►►► (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle erken başlayıp gece geç saate kadar sürecek olması ve içerde alkol satışınında yapılacak olması da extrası
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

Özellikle erken başlayıp gece geç saate kadar sürecek olması ve içerde alkol satışınında yapılacak olması da extrası

baba herşey güzelde fiyatlar tam olarak ney ben anlamadım
    izmirin sitesinden aldıgım bilgi
    Biletix’te 3 günlük kombine biletleri 45 TL, çadırlı biletleri ise 60 TL’den
    http://www.otokolikfestivali.com/
    bu sitede
    kombine 45 tl
    sahne önü 100 tl
    günlük 30 tl
    yukarıdaki resimdekinleride tam olarak okuyamadım hangisi nedir anlamadım yanii 3 gün boyunca orda kalmak için nekadar para vercez..

• 45 TL 3 günlük kombine olması lazım çadırlıysa eğer oda 3 günlük 60 TL
  • Yarın ehliyet çıkıyor benim saat tam 5'de Bekleyin beni trafik cinavarı geleyoree
  • aha pinarbaşi pistinin logosu bu hemen arka tarafta pist en son kenan doğulu gelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

yaw inşallah modifiyeli beyaz şahinler gelir ve drift yaparlar olmazsa olmaz

Offf ya bayılıyom o apaçilere ama olsun sonuçta 4 tekeri markası ne olursa olsun bi şekle sokmak zevk işi ve de onunla performans hareketleri falan yapmak kimi zaman ustalık tecrübe ister. Cillop gibi arabaların yapamayacağı hareketleri doğanların şahinlerin yaptığını görürsünüz çoğu zaman bölelikle ustalık kazanırlar.

06 MJU 06 youtube da arat

•  ◄◄◄İZMİR'DE DEV MODİFİYE & TUNİNG PARTİ►►►

alan burasi gelen arkadaşlar dikkatli olsunlar kekosu bol yerdir
  • GÜNCELL
  • YOKKARRIII VE GÜNCELLLL
  • up

• radyo 35 den nasil beles bilet kazaniriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

radyo 35 den nasil beles bilet kazaniriz.

Gün içerisinde dinle zaten tüm gün 4 ya da 5 dj çıkıyor heralde ben Bücür Cadı denen bayan bir dj yayın yaparken kazandım. İstersen telefon ile mesaj yoluyla katılıyosun istersen web sitesinden msj yollayarak. Ben ilk mesajımda kazandım. Ücretsin ister 3 gün arka arkaya istersem istediğim gün. Çünkü Radyo35'in sponsorluğunda yapılıyor. Bilginize. Gün içinde dinlemeye çalışın zaten sürekli Festival ile ilgili bilgi veriyorlar..
  • Ben de bilet kazandım.Arkadaşlar tavsiye ederim.Radyo 35 dinleyin kazanın.
  • Çok Güçlü Bir Organizasyon Olucak
  • Çadırlar Kaç Kişilik Læ
  • tüm apaçiler doluşur artık
  • [simage]http://www.radyo35.com.tr/upload/etkinlikler/3f45c4649_79177162647_768117647_1822658_6262468_n[1].jpg[/simage]
  • şimdi 3 gün için 45 tl doğrumu duydum acaba?

izmirde biletix sanırım karşıyakada pan kitap evinde var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.