Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blcksprt

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Daha yüzüklerin efendisi'nin bile türkçe altyazılı extended versiyonu yok

Mümkün değil.

Var mı ki benim mi haberim yok?

Alıntıları Göster
    Tadı damağımda kaldı perşembe günü bir de türkçe dublaj gideyim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guthrath

Her şeyden önce 10 yıl sonra Orta Dünyayı tekrar iliklerimde hissetmek paha biçilemez...

Edit:

Filmin dublajı LOTR seviyesinde değil. Zaten merhum İstemi Betil den sonra gandalfın sesine alışamadım.
    Hayatımda böyle efektler görmedim gerçekten müthiş olmuş. Azog olayı saçma çok saçma...

Warglar daha iyi tasvir edilemezdi diye düşünüyorum. Filmden çıkalı kaç saat oldu ben kendime gelemedim...

Kesinlikle abartmıyorum sırf İstemi Betil hayatta değil diye türkçe dublaj izlemekten vazgeçtim. Artık bende zamanında nasıl bir izlenim bıraktıysa Gandalf ı başka bir sesle görmek hayal kırıklığı olacak ve bundan neredeyse eminim. Zaten İstemi Betil de röportajında duygularıma tercüman olmuş. Mekanı cennet olsun

Röportaj linki :http://www.youtube.com/watch?v=lmgyqa-HIVU ( Dakika 1:30 sonrası Gandalf muhabbeti dönüyor isteyen ordan başlasın )

• quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Her şeyden önce 10 yıl sonra Orta Dünyayı tekrar iliklerimde hissetmek paha biçilemez...

Edit:

Filmin dublajı LOTR seviyesinde değil. Zaten merhum İstemi Betil den sonra gandalfın sesine alışamadım.
    Hayatımda böyle efektler görmedim gerçekten müthiş olmuş. Azog olayı saçma çok saçma...

Warglar daha iyi tasvir edilemezdi diye düşünüyorum. Filmden çıkalı kaç saat oldu ben kendime gelemedim...

Kesinlikle abartmıyorum sırf İstemi Betil hayatta değil diye türkçe dublaj izlemekten vazgeçtim. Artık bende zamanında nasıl bir izlenim bıraktıysa Gandalf ı başka bir sesle görmek hayal kırıklığı olacak ve bundan neredeyse eminim. Zaten İstemi Betil de röportajında duygularıma tercüman olmuş. Mekanı cennet olsun

Röportaj linki :http://www.youtube.com/watch?v=lmgyqa-HIVU ( Dakika 1:30 sonrası Gandalf muhabbeti dönüyor isteyen ordan başlasın )

Alıntıları Göster

DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=IWuQeh9QnWA]

Şarkı spoilera girmez herhalde Ama genede alayım iyi gülmüştüm orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 15 Aralık 2012; 3:28:34 >

• Arkadaslar filmden simdi ciktim ozetle yuzuk kardesligi gibi filmin gidisati ve heyecanli bir bitiris sahnesi. Bakalim seneye nasil bir film gelicek?? Ayrica 3d olayi palavra gozlugun verdigi rahatsizlikta cabasi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Daha yüzüklerin efendisi'nin bile türkçe altyazılı extended versiyonu yok

Mümkün değil.

Var mı ki benim mi haberim yok?

Detaylı pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean-Bean

Filmin başında Frodo 'yu görünce duygusallasan(hatta ağlayan tek ben miyim?:-(

Tek değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 15 Aralık 2012; 3:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Sean-Bean

Filmin başında Frodo 'yu görünce duygusallasan(hatta ağlayan tek ben miyim?:-(

Tek değilsin.

Alıntıları Göster
    Kadınlar bu tarz filmleri puanlamasın yahu. Gidip 6 verenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Filme giden arkadaşlarım film güzelmi Ankamall İmax Teknolojisi ile izliyeceğim için soruyorum ?

Alıntıları Göster
    izlemek lazım demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Film bence mükemmeldi yeni çıktım bende sinemadan gerçekten çok iyiydi

Yüzüklerin efendisinin 1. filmi ile karşılaştırırsan aynı kalitede diyebilirmiyiz ?

Bence evet yani sonuçta bu film yüzüklerin efendisinin öncesini anlatıyor ama şu gerçek beklentileri fazlasıyla karşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Film bence mükemmeldi yeni çıktım bende sinemadan gerçekten çok iyiydi

Yüzüklerin efendisinin 1. filmi ile karşılaştırırsan aynı kalitede diyebilirmiyiz ?

Bence evet yani sonuçta bu film yüzüklerin efendisinin öncesini anlatıyor ama şu gerçek beklentileri fazlasıyla karşılıyor

Alıntıları Göster

Titan savaşlarının olduğu kısmı biraz gereksiz buldum geri kalan kısmı oldukça iyidi.

• quote:

Edit:

Alıntıları Göster
    İstinyede 3d izledim sinema full liseli doluydu daha sinemada nasıl durulması gerektiğini bilmiyor ergenler
    filmin başında anaa 1. filmden bak lan gibi sesler duyuyordum

• quote:

Edit:

Alıntıları Göster
    İstinye Park Imax salonunda sadece onlerden yer kalmıs sızce onler ıyı mıdır yoksa RealD 3D ye mı gıdeyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Titan savaşlarının olduğu kısmı biraz gereksiz buldum geri kalan kısmı oldukça iyidi.

Alıntıları Göster
    film herşeyiyle cok güzeldi tam bir görsel sölen izledik beklediğimden daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

İstinyede 3d izledim sinema full liseli doluydu daha sinemada nasıl durulması gerektiğini bilmiyor ergenler
    filmin başında anaa 1. filmden bak lan gibi sesler duyuyordum

Alıntıları Göster
    cevahirde 23:15 seansında izledim. ilk yarısı biraz sıkıcıydı. hatta ilk yarının sonlara doğru gözlerim kapanıyordu nerdeyse. Fakat ikinci yarı mükemmeldi. Yüzük kardeşliği gibi olmuş. Savaşlardan çok konulardan bahsediyor. 2. filmi merakla bekliyorum.

Filmde gereksiz bölümlerde vardı. En azından ben öyle düşünüyorum. şu trollerde savaşma bölümü ve gollum'la oyun kısmını fazla uzatmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: consteis

İstinye Park Imax salonunda sadece onlerden yer kalmıs sızce onler ıyı mıdır yoksa RealD 3D ye mı gıdeyım ?

İmax ta görüntü blu ray kalitesinde,diğer bütün sinemalarda Dvd rip
    itiraz edicek arkadaşlar olabilir ama bana göre bu derece fark var görüntü kalitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

itiraz edicek arkadaşlar olabilir ama bana göre bu derece fark var görüntü kalitesinde

En önün 2. sırası boş diğer her yer dolu ne yapmak lazım en önden zevkli olur mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay İyi İnsan

quote:

quote:

En önün 2. sırası boş diğer her yer dolu ne yapmak lazım en önden zevkli olur mu ki ?

Alıntıları Göster
    olmaz tabiki
    en arka ve 2 önü olursa tadından yenmez
    imkanınız varsa bir normal sinemada birde bilet bulabildiğiniz zaman ımax ta izleyip karar vermenizi tavsiye ederim,açıkcası artık ımax dışında bir sinemaya giderken içime sinmiyor

• quote:

olmaz tabiki
    en arka ve 2 önü olursa tadından yenmez
    imkanınız varsa bir normal sinemada birde bilet bulabildiğiniz zaman ımax ta izleyip karar vermenizi tavsiye ederim,açıkcası artık ımax dışında bir sinemaya giderken içime sinmiyor

Alıntıları Göster
    biraz konu dışı olucak ama imax salonlar neden bu kadar az ? koca ülkede sadece 2 tane var. maliyetimi çok ? yoksa izin mi verilmiyor ?
  • bayler capacty de imax varmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

bayler capacty de imax varmi ?

Yok dostum
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.