Şimdi Ara

log hatası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncellikle metin2 de hile kullanmıyorum.dün sabah en son oyuna normal bir şekilde girdim bu gün ise direk açmaya çalıştığımda log hatası werio oyuna başla komutundan sonra . antihile için bişiler yazmışlar logtr adlı dosyayı silin gibi ama benim hilee ile bi işim yok sadece oyuna giremiyorum normal yollardan... yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKnOmW -- 24 Mart 2009; 17:06:50 >

• Metin2>pack>locale_addr

Bu uzantıyı sil agamennona kadar olan serverları gorursun
  • ya aynı hata bendede var ama IaMChak0 o hile kullananların yapması gerekiyor loh gatası verdigi için hile kullanmıyorum diyor adam bugün bende giremiyorum oyuan yeni patch geldigi için deniycem yöntemini ama olacağını zannetmiyorum
  • dostum hile ile ilgili değil onuda denedim genede olmuyor :( ne yapmam gerekio 0 dan mı yüklücem oyunu yandım kota dolmak üzere :(....yeni patch gelmiş sanırım ondan kaynaklanıyor olmalı:(
  • ARKADAŞLAR ben de giremiyorum oyunu sildim tekrar yükledim hata veriyor ne yapmalıyım?
  • ya bende böyle bir hata vermiyordu daha önce bu yeni patchden dolayı ama nasıl hallledicez onu ya:S
  • http://board.metin2.org/index.php?page=Board&boardID=170
    Dosya indirirken eksik indiriyor oraya bir konuya yazmıştım, tamamen indirebilen birkaç kişi varmış, dosyayı yollar ise çözülür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 24 Mart 2009; 18:39:43 >
  • Arkadaşlarwww.metin2.biz sitesinde bu konu tartışılıyor.
    Sadece bizde olan bir sorun değil sanırım oyunun yapımcıları bir hata yaptı
    ama ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

Arkadaşlarwww.metin2.biz sitesinde bu konu tartışılıyor.
    Sadece bizde olan bir sorun değil sanırım oyunun yapımcıları bir hata yaptı
    ama ne ?

Büyük ihtimalle sunucu çok yoğun yada sunucuda sorun var . Dosyaları yüklerken biraz ilerliyor, bazen %10 bazen %60 da hata veriyor . Bende biraz önce metin2.bin.lz hatası veriyordu, onu yükledi %100 şimdi :

Failed to decompress! pack\icon.epk.lz, size 647336, errno -4
    hatası veriyor . Öyle yada böyle olmadı gece yükleriz herlade .

• bende de böyle hatalar veriyor. oyunu baştan indirdim kurdum yine aynı.

Failed to decompress! pack\icon.epk.lz, size 825932, errno -4

Failed to decompress! metin2.bin.lz, size 666214, errno -4
  • Sorun düzeldi geçmiş olsun ..
  • Ben şuanda girebiliyorum oyuna hatasız sizde hata verirken hangi dosyalar yoksa yazın buraya msnden yollarım ben
  • Hile Kalkmış Diyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.