Bildirim
PHP VE APACHE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende pusula yayın evinin kitabı var yazarı mehmet şamlı başlangıç için arıyorsan iyi bir kitap tavsiye edebilirim. birde hakkı öcal pod.zip olması lazım (isim yanlıs olabilir) word pad şeklinde o da bayya iyi daha ayrıntılı bilgiyiwww.mutasyon.net adresinde bulabilirsin.
www.php.net (ing)
www.apache.org (ing) bunları zaten biliyosundur ama yinede yazayım dedim.
(imza sagopadan herhal ....... 78 hatun iyi sölüyo orda )
kolay gelsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: cera
bende pusula yayın evinin kitabı var yazarı mehmet şamlı başlangıç için arıyorsan iyi bir kitap tavsiye edebilirim. birde hakkı öcal pod.zip olması lazım (isim yanlıs olabilir) word pad şeklinde o da bayya iyi daha ayrıntılı bilgiyiwww.mutasyon.net adresinde bulabilirsin.
www.php.net (ing)
www.apache.org (ing) bunları zaten biliyosundur ama yinede yazayım dedim.
(imza sagopadan herhal ....... 78 hatun iyi sölüyo orda )
kolay gelsin.
yardımın için saol imzam sagopa kajmer feat kolera 78 bmpkalp atışlarım şarkısı koleranın söylediği yer
-
pdf formatında book lar bulabilirsin. Ares ve Emule den indirmiştim php ile ilgili kitaplar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X