Şimdi Ara

Hap yutamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
28.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlaç içme bardağı falan işe yaramaz.Oyuncak gibi o ne öyle.Bende hap yutamıyorum şuanda hastayım derdime derman aramak için forumları geziyorum.Doktor Tamiflu marka küçük kapsül ilaç verdi.Normal kapsül boyutuna göre ufak ama yutamama problemi olunca isterse pirinç tanesi olsun farketmiyor.Zaten kutuda 10 tane var.Birinin bile mundar olmaması lazım.Kan tahlili falan yapıldı öff öff çok kötü bişey.
    Şu taktik iyiye benziyor'' Ekmek çiğne yutarken ilacı arasına koy''
    Yemekten sonra içicem mesela deniyelim bakalım şu taktiği , tecrübelerimi yazarım.

Hap yutamıyorum

şu en küçük boyuttan benim kapsül

Hap yutamıyorum

Şimdi 10 kapsülüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirliMusty -- 23 Ocak 2013; 20:29:13 >

• Beyler kapsülü çok acayip bir şekilde yutmuş oldum.Ekmeği ağzıma attım biraz su içtim kapsülü de ağzıma attım mide bulantısı geldi kapsülü çıkardım ağzımdan.Ekmek bitti tekrar yalnız başına kapsülü attım ağzımda gezdirirken öğürdüm su içtim ağzımın içinde hap yok Fark etmeden yutmuşum yuttuğum dan da emin değilim çok acayip bir şey oldu.
    Kaldı 9 kapsül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirliMusty -- 23 Ocak 2013; 10:14:05 >

• Beyler saat 10:00 itibariyle bir kapsülümü daha yuttum.Yine aynı şeyler oldu(öğürmek falan).
    Kaldı 8 kapsül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirliMusty -- 23 Ocak 2013; 10:14:45 >

• Beyler yeni kapsülü mü çok kolay bir şekilde yuttum alışmış olmalıyım.
    Kaldı 7 kapsül.
    Sonraki bilgilerimi paylaşmama gerek kalmamıştır.Hap((kapsül)) yutabiliyorum artık
    Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirliMusty -- 23 Ocak 2013; 20:32:46 >

• Ben hap yutamıyordum. Taktiği buldum. Hap yutamıyanlar hapı agzına atıp su içtiklerinde piskolojık bir sorun oludugu için dil hapın önünü keser tam bogaza gidicekken ve hapın tadını alınca daha cok zorlanırsınız. Ben aldım hapı ve 1 bardak suyu hani parmagınızı agzınıza sokarsınız kusucak gibi olursunuz ya heh aynen öyle yaptım sol elimle 2 parmagımın ucunda tuttugum hapı agzıma en gerisine dogru ittirin kusucak gibi olunca bogazının büyüyecek ve hapı bırakın bogazınıza hap artık bogazınızda korkmayın bogazınızda kalmaz ardında hızlı bir şekilde bir bardak suyu için. Emin olun işe yarıyor kendim denedim.
  • Kulağınızı elinizle kapatın.Öyle deneyin bi arkadaşlar.Kapatamıyorsanız annenizden,babanızdan yardım alın.NOT:Babam psikolog oradan biliyorum bende yutamıyordum babamın dediğini yapınca yutmaya başladım.Yani dediğim şey saçmada olsa doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.