Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SAYKOOO14 , yusuf84365 , yusuf84365 , seco1212 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
60.695
Cevap
776
Favori
3.393.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 30243025302630273028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba hocam ben ilk kez Digitürk üyeliği kullanıyorum o yüzden bu işlere biraz uzağım kusura bakmayın tekrar soruyorum. Simdi ben aylık 400 tl olarak kredi kartimla peşin ödemistim zaten her ay kartimdan 400 çekilmeye devam ediyor. Bugün iptal teklifinden sonra önümüzdeki aylardaki faturalardan peşin ödediğim miktar düşüp her ay faturada 0 tl görünmesi gerekiyor o zaman değil mi? Ekstradan 249 tl fatura yansitmazlar heralde. Bir de yeni tekliflerinden sonra taahhüt başlangıç bugünden başlamış görünüyor ben iptalden vazgeçince başlangıç bitiş tarihinin değişmemesi gerekmezmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

6 gün dolduysa akşamında fesih talebini geri çekip tekrar fesih talebi verin.

• Sancakovic kullanıcısına yanıt

Yukardaki arkadaş ile aynı şekilde teklif aldıysanız evet ilk ay belki çıkabilir ay içinde teklifi kabul ettiyseniz sonrasında sıfır tl fatura çıkması gerekir. Taahhüt başlangıcı daima yeni teklife göre değişir, temmuz fatura kesim dönemi (ayın 3-5'i) sonrası yeni anlaşma yapılırsa bir sonraki ayın başında (2'si veya 3'ü) yeni taahhüt başlar.

• @donanımcı123 hocam müsait olduğunuzda kontrol edermisiniz.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 6 Ağustos 2025; 22:18:42 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisinin söylediği gibi önce kalkınmalı iller başvurusunun sistemden düşmesi gerekiyor 48 saat deselerde bu daha uzun da sürebiliyor, müşteri hizmetlerini her gün arayıp önceki başvurunun durumu hakkında bilgi almalısınız başvurunuz kapanmış derlerse ziraat bankası başvurusu yapabilirsiniz muhtemelen ziraat bankası başvurunuz da o zamana kadar iptal olur. Müşteri hizmetlerini aradığınızda aktif başka bir başvurum var mı diye sorabilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

hocam işin garibi mhye bağlanamıyorum robot ile cebelleşiyorum en son teşekkürler bla bla diyip yüzüme kapatıyor telefonu.. ziraat kampanyası için siteden başvuruyorum sizi arayacağız diyor öylece bekliyorum birşeyde olmuyor,samsunda bulunan bayiyi arıyorum teli açmıyor wpden yazıyorum görüldü atıyor valla cinnet geçirtecekler.. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? 

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Ligin başlamasına 15 gün kala her zamanki olaylar maalesef biz de arkadaşım için başvuru yaptık 1 haftadır servis gelmedi çok yoğunlarmış.Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? 

• Ben bugün bayiye gittim benim 15inde onay aldığınız aboneliğime gerek kalmadı mevcut aboneliğimi iptal etmek isterken bana 249₺ teklif edince kabul ettim dedim.
    Şimdi sizin 15inde başlatacağınız abonelikle 2 fatura ödemek istemiyorum başlatmayalım diye geldim deyince bayii bizde aktivasyon kurulumla başlar arkadaşlar sizi kurulum için aradıklarında vazgeçtiğinizi söylersiniz başlatılmaz dedi. Zaten kredi kartına 12x299 yapacaktı kart bilgilerini de almadıklarına göre bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevdet141 kullanıcısına yanıt
    Bende atmıştım cevap gelmedi. Her yerde geri dönüş yaptım cevap yok en son maili tekrar açıklamaya biraz daha bilgi yazarak attım. Sonra bir saate onay mesajı geldi. Artık online işlemlerden üyelik fatura durumunun değişmesini bekleyeceğim nasıl duzeltecekler bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Bugün ilk fatura çıktı. Aynı faturada internet ve tv ücreti var. Tv ye kamu indirimi yansıtılmış. Yani sorun yok. Zaten sorun olmayacağını söylemişlerdi telefonda bana. Her ikisi için toplamda 670 li bir fatura çıkıyor. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 6 Ağustos 2025; 23:13:2 >
  • Merhaba,
    Yeni cihaz üyeliği almayı düşünüyorum,
    Yeni üyeliklerdeki ücretler hakkında bilgisi olan var mı,
    Geçen sene Tod ile maçları izlemiştim, yayınları kaliteden dolayı beğenmemiştim ve 349 TL -399 TL olarak yüksek tutarda teklif bulunduğu için cihaza geçmeyi düşünüyorum
    Yardımınız için teşekkür ederim

• 1071V-DRMS isimli üyenin tavsiyesi ve Cine 6 aracılığıyla alanlar yardımcı olabilir mi?
    Aşağıdaki sorulara cevap bulursam bende almayı düşünüyorum.

1-) Bilgileri doldurmak için link geliyormuş. Bu linkte hangi bilgiler isteniyor?

2-) Sonrasında Digiturk müşteri hizmetleri arıyormuş. Hangi numaradan arıyor? 0212 473 73 73 resmi numaradan mı?

3-) Kurmaya gelen servisin Digiturk'ün resmi bayisi olduğunu nasıl anlayacağız?

4-) 289 x 12 olan ürün, kutulu ve uydudan sporun yıldızı paketi mı? Bu ücrete iç kurulum dahil mi?

5-) Ödemeyi nasıl alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 7 Ağustos 2025; 0:41:21 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam günaydın,
    Dediğiniz gibi fotoğraf olarak göndermişim o tarihte attığım e postayı alıntı yaparak pdf olarak tekrar gönderdim ve digitürk uygulaması üzerinden kayıt oluşturdum. Şikayetimde iki e postamında tarihini belirterek bu ay yararlanamadığım indirimin gelecek aylarda tanınlanması gibi bir metin yazarak gönderdim henüz dönüş olmadı. Teşekkür ederim.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Ben dün başvurdum. Bana bilgi doldurmak için link gelmedi whatsapp aracılığıyla isim, tc, doğum tarihi, adres, telefon verdim. Sözleşme bilgisi ve onay butonu için link geldi. Onayladıktan sonra 2124737399’dan aradılar salıya gün verildi. Geldiklerinde sanal pos ile ödeme alıyorlar ve paket de sporun yıldızı + eğlencenin yıldızı hediye 1 sene.

• Arkadaşlar ziraat kampanyası ile üye olmak mantıklı mi?

• Sancakovic kullanıcısına yanıt

İkinci kez iptal açmıştım.

Bugün yine aradılar.

Kartımda önümüzdeki aylar için 515 tl ödemeler duruyor, hani 249 tl yaptık demiştiniz vs.vs. sordum. Ve ödediğim 5 taksit farkları ne zaman iade olacak diye sordum.

Bakıyorum dedi. 15 dakikaya yakın beni telefonda bekletti.

Bir yandan ofiste işlerime devam ediyorum.

Beklemek istemiyorsanız sizi daha sonra yine arayalım dedi. Tamam dedim.

Baktım ki iptal kaydımı iptal etmişler

e-devletten inadına az önce yine iptal kaydı açtım.

İşin parasında değilim artık. Digiturk ün enayisi ben miyim ?

En fazla cayma bedelini öder cihazlarını iade ederim. Ve benim için önemli maçları her türlü zaten izlerim.

Netflix öde, s sport öde vs.vs. Bu eksik kalıversin.

• Yani mevcut sporun yıldızı üyeliği 249 liradan fazla olup bu rakama fiyat güncellemesi yapmak isteyenler dikkatli olsunlar.

Bu katarlı şopar firma mevcut üyelik üzerinden güncelleme yapmıyor. Size yeni bir üyelik oluşturup daha uzun süreli bağlamış oluyor. Ve mevcut üyeliğinizin ödenmiş ücretlerinin farkının iadesi için kayıt açtık diyorlar ama ortada halen bir iade yok. Mevcut üyelik ödeme tahakkukları da gelecek dönem kredi kartı ödeme planlarında aynen duruyor.

• Merhaba,

Cihazlı olarak taraftar paketi 349 TL, sporun yıldızı paketi 399 TL

Yeni üyeliklerde bu fiyatlardan daha düşük paket bulunuyor mu daha uyguna nasıl alabilirim ,
    Desteklerimiz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mecekaa

Ben dün başvurdum. Bana bilgi doldurmak için link gelmedi whatsapp aracılığıyla isim, tc, doğum tarihi, adres, telefon verdim. Sözleşme bilgisi ve onay butonu için link geldi. Onayladıktan sonra 2124737399’dan aradılar salıya gün verildi. Geldiklerinde sanal pos ile ödeme alıyorlar ve paket de sporun yıldızı + eğlencenin yıldızı hediye 1 sene.
    2124737399 bu numara güvenli mi acaba? Kendi sitesinde geçmiyor.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Digitürk genel müdürlük numarası 0212 473 73 73 bu numara dışındaki numaralar bayidir, aralarında dolandırıcılar da çıkabilir özellikle internet satıp maçlar ücretsiz diye satış yapanlar dolandırıcıdır.

• 
Sayfa: önceki 30243025302630273028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.