hocam merhaba 12x349 faturali dost ile 323 tl. digitürk kredi kartina 12x299 cine 6 kredi kartina 12x289 cine 6 kamu kampanyasi sordum.donus yapmasını beklıyorum. 12x275 idi onceden kamu kampanyasi devam edıyorsa.dost ile 253 tl gelir. nasıl bi dönüs yapacak. size yakın bayi servis varsa birebir müsteri temsilcisinden fiyat alin derim. malesef olumsuz donus yapti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 4 Ağustos 2025; 12:13:43 > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3010. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Selamlar;
Geçen ay Dijitürkü dondurmuştum dün açıldı. Ve dondurma işleminden sonra ayın 1 inde attıkları mesajta ki gibi her şeyi yaptım ama ULUSAL KANALLAR Listede yok ne yaptıysam olmadı. Başına gelip çözümü halleden varsa yardımcı olabilir mi acaba?
-
hocam merhaba
müsteri hizmetlerini arayin sinyal yenilemesi yapsın.hatta sorun neden ulusal kanallar listede yok.sinyal yenilemeden sonra tekrar kolay kurulum yapın.
-
Memurum sendika vs var. Acaba en uygun kaça izleniyor forum çok karışmış bulamadım bir türlü uygun fiyat 200 250 bandında izlemek mümkün mü
-
Hocam bilgi için çok teşekkürler. Son olarak sizi daha fazla yorup vaktinizi almadan rica etsem hangisini tavsiye edersiniz. Artı, eksileri ile beni aydınlatırsanız çok makbule geçer.
Şuan da Faturalı ile kart arasında yıllık 600 tl gibi meblağ oynuyor.
Ya aylık 350 tl fatura ya da kredi kartına 12 taksit 300 seceneği. Teşekkürler 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba
size fiyat listesini gönderiyim.
yeni üyelik ise fiyat bandi söylemişşiniz ama yeni üyelik mi eski üyelik mi detaya girmemişşiniz.forum cok karişmiş sizde cok karısıklık etkisi var.
YENİ ÜYELİK
12x349 faturali dost ile 323 tl.
digitürk kredi kartina 12x299
cine 6 kredi kartina 12x289
ziraat kampanyasi devam ediyorsa.12x349 esktra 1000 tl geri odeme ile 265 tl.
YENİLEME İPTAL TALEBİ VERMEK GEREKIYOR
10x349 2x0 aylık 290 tl engelli 181 kamu 217 tl
12x249 engelli 161 kamu 186
kredi kartina 319-349-379 esktra + 3 hediye.
-
BeinConnect paketim bitiyor, Sporun Yıldızı olarak devam etmek istiyorum. En uygun fiyat konusunda fikir verecek bir dost varsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 4 Ağustos 2025; 12:37:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ci modulu var bende, kutulu paket olarak mi geciyor bu
Dostum birkaç sayfa geriye doğru bakarsan oldukça yararlı açıklamalar göreceksin.
hocam merhaba
güncel digitürk üyeliginiz varmi.
1.kutu
2.modul ayrica modül üyelik için tv de mödül destegi olmali.
3.sizde üyeliniz mödül ise tekliflerde kutu mödül fark etmez ayni teklif olur.yenileme uygun fiyat için iptal talebi gerekiyor.
4.yeni üyelik alacaksınız.tv de mödül destegi varsa modül yada kutu sizin tercihinize kalmiş bi durum.
5.digitürk üyeliginiz kutu ayni modulde.modulun soyle avantaji var.kutu kumanda kablo derdi yok ayrica türksat üzerinden kurulumu yapıp.silme tasima ile kendı kanal listesi olusturun izleyin.
6.kutu da 4k için.kutu 4k özellikse kutu degısımı 4k için kutu bedeli 4k için 4k yayın bedeli.bide lnb degısecek.
7.modulde aylık 9 tl pesin 90 tl 4k yayin.
-
Dün e devletten iptal talebi verdim. Bugün ilk aramada Sporun yıldızı paketini 249₺ ye yeniledim. Yıldız dolu paketi de hediye.
Birsuru site nunara var dolandirilmayalim.hangi numarayi arayip yapalim uyelik icin
Eyvallah hocam. Mesajda sinyal yenilemesi için linke tıklayın sonra 15-20 dk bekleyin herhangi bir kanalda yazıyordu bende sinyali gönderdim linkten bekledim sonra açıp kapattın 20 25 dk sonra cihazı yok olmadı yine . en kötü dediğiniz gibi arayayım
-
hocam bu referans oldugum yer.telegram kullanıcı adımla yazın yardımcı olurlar.bulundugunuz bolgede servıs sorunlu degılse kurulumunuz olur.x digiturk de alsanız servıs sorunlu ise ugrasırsınız.
Sporun Yıldızı Kredi kartına 12 ay sabit yeni üyelere 289₺
Bu fiyat Cine 6'ya özel. Üstelik 6 ay Film Dizi Paketi hediye ( mevcut üyeler yakının adına alabilir )
İster Uydu, ister modül
Hemen Üye Olmak için
WhatsApp 08504418183
Telegram t.me/cine6destek
digiturk 12x299 kredi kartina
cine 6 12x289
cine 6 faturali 12x339 dostlar ile 310 tl
digiturk 12x349 dostlar ile 322 tl
cine 6 engelli 12x274 dost ile 253 tl engelli için % 40 ustü rapor gerekıyor.
-
sinyal yenilemeyi müsteri hizmetleri üzerinden yapın.sistemsel hata olabılır.müsteri hizmetleri sorunu halleder.
-
esktra engelli kamu memursen varsa.% 25-35 indirim alin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1071V-DRMSsinyal yenilemeyi müsteri hizmetleri üzerinden yapın.sistemsel hata olabılır.müsteri hizmetleri sorunu halleder.
Valla İnşallah halleder. Bayağı okudum geçmişe dair falan teknik destek yönlendirmesi işinizi halleder diyorlarmış genelde o da şuan 550 tl valla hiç gelemem öyle şeye inşallah öyle bir durum olmaz .
-
473 73 73. Umarasindan sadece beinconnecte bagliyo ulasamadim digiturke
Aynı durum bende de olmuştu. Beinconnect üyeliğinizden dolayı. Dilerseniz farklı bir numaradan arayın ya da beinconnect canlı destekten durumu anlatın ilgili aramayı açıyorlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X