Şimdi Ara

winzip mi yoksa winrar mı??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7-Zip i denemenizi tavsiye ederim. tamamen bedava...türkçe...tüm sıkıştırma formatlarını destekliyor...kullanışlı...ve sade
  • İkisinin de arayüzü birbirine çok benziyor.Ama ben WinRAR kullanıyorum.
  •  winzip mi yoksa winrar mı???

Bu arada Winzip dosyaları parçalara ayırabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moravec -- 10 Mayıs 2008; 23:58:32 >
  • bence winrar sıkıştırılmış dosyaları da açıyor yada sıkıştırabiliyor yada dosyalarıda ayıklama vs.. özellikleri mevcuttur kullanlar bilir zaten.
    tek kelime ile WİNRAR dır..
  • kesinlikle winrar winrar winzipli dosyalarıda açıyor çünkü winzipi destekliyor ama winzip winrarlı dosyaları açamıyorum çünkü winrarı desteklemiyor başka sıkıştırma programlarıda var ama en iyi sıkıştıran ve her türlü dosyayı destekleyen kesinlikle winrar dostum kime sorarsan sor benim dediğimi diyecektir sana.
  • bncede winrar

winzip mi yoksa winrar mı???
  • 7-zip
  • winzip 100+ mb

winrar 5 mb

hem daha yüksek boyutlu hemde daha az işlevsel winzip bunu nasıl başarıyor acaba kurulum dosyasının içine mp3 video falan mı atıyor :)

o bu değil de

7-zip var ken 2 si de hikaye gerçekten 7zip varken winrar ın lisansı alınmaz

kalite ucuza olmaz derler ya burada tam tersi

7zip hem beleşşş hemde über

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden hep winzip kullanıyordum,uzun süre inat edip winrar yüklememistim.şimdi winzipe hiic ihtiyac duymuyorum sildim bile.Winrar canmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.