Şimdi Ara

bursa sivas maci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bursaya istanbul kluplerinden takviye yapilmis belli . fener macinda orta alanda top ceviremiyen , topu ileri sisiren bursadan pek eser yok .

•  bursa sivas maci
  • Sivas'ın golü harbiden çok balık oldu, valla şansta yanlarında helal olsun

Ayrıca Sivaslılar elle müdahale edince neden sarı görmüyorlar hiç buda ilginç:)
  • bursa bastiriyor , yok ya kesin bunlar istanbuldan prim alma bursasporlu olarak bilinir bu olay bursada . bursa cok mac ve yildizini satar , turkiyenin en buyuk 4. sehrinin takimi orta siralara oynuyor ligde . utanc verici bir durum
  • Alıştınız tabi yatan Anadolu takımlarına. Bursa bastırınca zorunuza gitti dimi bedavacılar sizi. Bursa kırmızı görmedi ayrıca, taktik değiştirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Alıştınız tabi yatan Anadolu takımlarına. Bursa bastırınca zorunuza gitti dimi bedavacılar sizi. Bursa kırmızı görmedi ayrıca, taktik değiştirin

arkadas bende bursasporluyum bursa sporun bu mac ve yildiz satmasina kil oluyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Alıştınız tabi yatan Anadolu takımlarına. Bursa bastırınca zorunuza gitti dimi bedavacılar sizi. Bursa kırmızı görmedi ayrıca, taktik değiştirin

arkadas bende bursasporluyum bursa sporun bu mac ve yildiz satmasina kil oluyorum ...

Aslan kardeşim benim. Sözüm geri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Gs rize 8tl
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kuponda yatti , sivasa oynamistim

• quote:

quote:

quote:

• Şanssız bi gol yaktı Bursayı.
    Ertuğrul Sağlam çok şey katmış takıma. O takımın başındayken yenilmedi Bursaspor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

Şanssız bi gol yaktı Bursayı.
    Ertuğrul Sağlam çok şey katmış takıma. O takımın başındayken yenilmedi Bursaspor.

Bence tam tersi oldu. Ertuğrul geldiğinden beri takım gol atamıyor.
  • bursa deplasmanında 1 puan iyidir bence...
  • sivas hiç kendine yakışmayan bi oyun oynadı murat erdoğanı niye almışlar mahvetti takımı.
  • bu sivas bu balla şampiyon olur
    şaka bir yana bu futbolla bursa deplasmanından 1 puan çıkarmak başarıdır.
  • kenan arkadasa hediye olsun daha eski postlarimi goremiyorum ... arama yapamiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.