Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuafortr

Biri bana Çarpınca uçuyorum

arkadaşlar yarış esnasında biri bana çarpınca ben yoldan çıkıyorum uçurtma gibi savruluyor araba ama ben millete çarpınca onlar fazla oynamıyor yerinden bunun nedeni nedir, bişeyleri mi yüksek ? REP le falan alakalımı bu durum? Arabam Subaru impreza daha öncede Mazda RX7 vardı durum hep aynı . Yani onların neyi yüksekte çarpışınca olan bana oluyor ?
    Birde oyundaki REP ne işe yarıyor ?
    o rep yukarıdaki level çubuğunun dolmasına yardımcı olur,sorunun reple alakası yok ! hile kullanıyordur veya lag vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable Doubt

o rep yukarıdaki level çubuğunun dolmasına yardımcı olur,sorunun reple alakası yok ! hile kullanıyordur veya lag vardır ?

Alıntıları Göster
    Lag ile birinin bana çarpınca uçmam arasında ki bağlantıyı kuramadım :S onlar niye uçmuyo peki ben çarpınca
  • quote:

Lag ile birinin bana çarpınca uçmam arasında ki bağlantıyı kuramadım :S onlar niye uçmuyo peki ben çarpınca

Alıntıları Göster
    Merhaba son iki gundur oyunu her actigimda 255,55 MB lik updte yapiyor, oyunu kapatip tekrar acayim keza 255 mB lik update yapmakta. Bu bir sorunmudur, yoksa bundan sonra devamli bu sekilde mi giris yapilacak bilgisi olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansanci

Merhaba son iki gundur oyunu her actigimda 255,55 MB lik updte yapiyor, oyunu kapatip tekrar acayim keza 255 mB lik update yapmakta. Bu bir sorunmudur, yoksa bundan sonra devamli bu sekilde mi giris yapilacak bilgisi olan varmi?

Alıntıları Göster
    ole yapıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçici durum, bazen öyle update ler yapıyor
  • quote:

geçici durum, bazen öyle update ler yapıyor

Alıntıları Göster
    pc ülkesini amerika yapın düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

pc ülkesini amerika yapın düzeliyor

Alıntıları Göster
    America yapinca da update yapiyor. Bu genel bir sikintidir. Nfs supportunun bu konuya derhal bir cozum bulmsi gerekir. Insan oyundan soguyor.
  • quote:

America yapinca da update yapiyor. Bu genel bir sikintidir. Nfs supportunun bu konuya derhal bir cozum bulmsi gerekir. Insan oyundan soguyor.

Alıntıları Göster
    Update sorunu cok basit cozuluohttp://troubleshooter01.blogspot.com/2011/04/nfs-world-update-sorunu-cozumu.html bu linkte anlatmış ayrıntılı olarak. bi dosyayı salt okunur yapıyosunuz sadece. Ayrıca oyuna gecen hafta basladım beleş mazda 3 u aldım ilk olarak. yarışlarda paso yalan oluorm sonlardayım. dedim ben kotu oynuorm alısamadım heralde araba da pek ii deil fln neyse lvl 7 olduk artık yolu fln da ogrendim yarıslarda. Pontiac GTO aldım yarıslardan once de sonra da bakıorm diğer adamlara benim arabanın ozellikler cok daha iyi ama adamlara geciliorm. Hâlâ, heralde cok ii biliolar nerelerden gidiceklerini, ben donuslerde yavaslıorm fln die dusunuodum ama lvl 10 oldum Dodge Charger' ı aldım perfect launch la cıkıorm yarıs basında, benden yavas olması gereken adam düz yolda beni gecio bunlar hile mi kullanıo (gerci bu kadar seyden sonra eminim dicem ama bi de baskalarına sorayım dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenracoon

Update sorunu cok basit cozuluohttp://troubleshooter01.blogspot.com/2011/04/nfs-world-update-sorunu-cozumu.html bu linkte anlatmış ayrıntılı olarak. bi dosyayı salt okunur yapıyosunuz sadece. Ayrıca oyuna gecen hafta basladım beleş mazda 3 u aldım ilk olarak. yarışlarda paso yalan oluorm sonlardayım. dedim ben kotu oynuorm alısamadım heralde araba da pek ii deil fln neyse lvl 7 olduk artık yolu fln da ogrendim yarıslarda. Pontiac GTO aldım yarıslardan once de sonra da bakıorm diğer adamlara benim arabanın ozellikler cok daha iyi ama adamlara geciliorm. Hâlâ, heralde cok ii biliolar nerelerden gidiceklerini, ben donuslerde yavaslıorm fln die dusunuodum ama lvl 10 oldum Dodge Charger' ı aldım perfect launch la cıkıorm yarıs basında, benden yavas olması gereken adam düz yolda beni gecio bunlar hile mi kullanıo (gerci bu kadar seyden sonra eminim dicem ama bi de baskalarına sorayım dedim)

Alıntıları Göster
    dh nin bi serveri falan varmı hepimiz orda takılalım zevkli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzerOnur

dh nin bi serveri falan varmı hepimiz orda takılalım zevkli olur.

Alıntıları Göster
    Bir süre ara vermiştim , 30 lvl yaptım hileli oyuncular ortalıkta cirit atıyor oyundan sogudum ya ama çözecekler gibi geliyor ea koskoca şirket tekrar başladım 12 lvl im ve güzel parçalar çıkar oldu parçasız 30 yapmıştım acemilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

Bir süre ara vermiştim , 30 lvl yaptım hileli oyuncular ortalıkta cirit atıyor oyundan sogudum ya ama çözecekler gibi geliyor ea koskoca şirket tekrar başladım 12 lvl im ve güzel parçalar çıkar oldu parçasız 30 yapmıştım acemilik.

Alıntıları Göster
    Update sorununu "HashFile.hsh" isimli dosyayi salt okunur yaparak cozuyoruz tamam. Fakat yeni bir patch ciktiginda nasil yukleyecegiz yada anlayacagiz.?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    400.000 PAram var Hangi arabayı Alayım... Audi - lotus- SUPRA - PORSCHE Mi? Yoksa 80.000 daha biritirip SKYLİNE mı??
  • Lotus
  • quote:

Lotus
    Lotus içlerinden En gücsüzü Neden Lotus diyo herkez anlamdım.....Ben Supra almayı düsünüyorum....
  • Supra dönmüyor,lotus oyundaki en kıvrak araba,parçayla süper oluyor.
  • quote:

Supra dönmüyor,lotus oyundaki en kıvrak araba,parçayla süper oluyor.
    su an lotuslayim. Sinir tanimiyorum. 40 lvl e gelince M3 almayi planliyorum.
  • quote:

su an lotuslayim. Sinir tanimiyorum. 40 lvl e gelince M3 almayi planliyorum.

Alıntıları Göster
    bende oyun her açılışta 255 mb lik dosya indiriyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson

bende oyun her açılışta 255 mb lik dosya indiriyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim*

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar Ben direksiyon Kurdum ama Oyunda Bir türlü Kullanılmıyo Nasıl yapcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arkdaşlar Ben direksiyon Kurdum ama Oyunda Bir türlü Kullanılmıyo Nasıl yapcam...

Alıntıları Göster
    sizdede her açılışta dosya indiriyormu? İndirmiyorsa oyunu indirdiğiniz linki atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson

sizdede her açılışta dosya indiriyormu? İndirmiyorsa oyunu indirdiğiniz linki atarmısınız?

Alıntıları Göster
    Need For Speed World son zamanlarda sürekli 250 mb lık update yapıyor,oyuna giriyorsunuz,oyununuzu oynuyorsunuz buraya kadar güzel.Ama oyunu kapatıp,tekrar açtığınızda tekrar güncelleme sorunu ile karışılaşıyorsunuz.Bu sorun şuan için sadece v 5.18 sürümünde gerçekleşiyor. Update sorununun çözümüne gelirsek;

v 5.18 SUREKLI GUNCELLEME SORUNU COZUMU
    1)Oncelikle 255 MB lik patchi yukleyip oyuna giris yapin.Sonra kapatin.Oyunu kapattiktan sonra sadece asagidakileri yapin.

2) " C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World " klasorune gidin.Bu klasorde "HashFile.hsh" isimli bi dosya olacak. eğer HashFile.hsh dosyası yoksa 1. adımdaki işlemi tekrar uygulayın.
    1)Oncelikle 255 MB lik patchi yukleyip oyuna giris yapin.Sonra kapatin.Oyunu kapattiktan sonra sadece asagidakileri yapin.

XP KULLANANLAR ICIN HashFile.hsh nin konumu : "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World"

3) "HashFile.hsh" isimli dosyaya sag tiklayip ozellikleri secin.

4) Ozelliklerin icinde altta "Salt okunur" yazan kutuyu isaretleyin.Sonra tamam diyip cikin.

5) Oyunu acip kullanici adi ve sifreyi girip devam edin.Ekrana bir uyari gelecek.Tamam deyin.

6) Sag alttaki Update butonuna tiklayin ve hic bir guncelleme olmadan oyuna girin
    BU ISLEMI YENI GUNCELLEME GELECEGI ZAMAN GERI ALIN,(" SADECE OKUNUR " UN ONUNDEKI ISARETI KALDIRIP TAMAM DEYIN) YOKSA YENI PATCH GELDIGINDE ONUN DA YUKLENMESINI ENGELLER.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.