Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX forumdan alıntılar! Oyun süper geliyor...!!! Oyun simulasyona çok yakın, o yüzden önceki videolarda her virajda araba kayıyordu ama @ysfclk arkadaşın direksiyonlar oynadığı video da bir kere bile kaymamış virajlarda. Gerçekten iyi bir oyun geliyor ve sanırım yarından sonra klavye de çok kayıyor , direksiyonda kayma yok tartışmaları alevlenicek.

quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk

video ok ama youtube kaliteyi baya dusurmus . video da direksiyon ile oyun anı gozukmuyor . anlatmak istedigim bakın direksiyon ile oynuyorum nasıl olayı degil. direksiyonun oyuna kattıgı gercekcilik . virajlarda ne kadar yavaslıyorum virajlarını nasıl donuyorum oyle bas gaza git yok . ve sikayetlerde virajlarda ki kaymalar ama ben kayma yasamadım hiç cunku donulmesi gerektigi gibi dondun virajları

girişi baska yolllarda deneyen arkadaslar için arama kısmına need for speed Gameplay 10 minutes yazmanız yeterli

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hız hissini bu kadar mükemmel veren bir oyun daha görmedim.Minimum 180 falan yapınca inanılmaz oluyor arabanın sesi ekranın hafif bulanıklaşması resmen tırsıyor insan harbiden frene basası geliyor,Kokpit 10/10,muhteşem bir iş çıkarmışlar bu sefer.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

Bu da Dirt 2 ..

quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk

bu da dirt 2 arkadaslar . bunda feedback hiç durmuyor surekli hareket halinde direksiyon . tak tak sesler geliyor videoda feedback sesi bunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 14 Eylül 2009; 5:08:43 >

• her iki oyunda çok iyi oldu.Dirt 2 'de Ralli İçin Vazgeçilmez Bir Oyun Olur.
    Nfs Simülasyon Tadını Vericekse Tadından Yenmez.Umarım Xbox'taki Gameplay ve Grafikleriyle Aynı Çıkar.
  • İlk defa bir nfs oyununu merak ettim sslere bakınca.Çıkınca indirip oynamak lazım.Bakalım bu sefer nfs kendini aşabildi mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gercek1907

İlk defa bir nfs oyununu merak ettim sslere bakınca.Çıkınca indirip oynamak lazım.Bakalım bu sefer nfs kendini aşabildi mi...

yorumlara göre öyleymiş heyecanlandım
  • pc'ye çıkmadı mı halan daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinoxy

pc'ye çıkmadı mı halan daha...

yok
  • oyun cıktıgı an bizi bilgilendirin :D
  • bu gece ve yarında çıkmazsa yuh artık çıktığında bizi bilgilendirin
  • shift zatem simulasyon olucakti tabiki klavye ile oynanmaz ama yardımlar varsa oynanabilir no aids şekilde ancak direksiyonla oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*

shift zatem simulasyon olucakti tabiki klavye ile oynanmaz ama yardımlar varsa oynanabilir no aids şekilde ancak direksiyonla oynanır

Sanmıyorum EA'in öyle bir şey yapacagını. Simulasyon yaparsa sadece belirli bir kitleye hitap eder. Bu da pek işlerine gelmez açıkcası.
  • simulasyon sevmiyorsanız bütün yardımları açarsınız arcede oynarsınız.simulasyon seviyorsanız tüm yardımları kapatır direksiyon ile oynarsınız herkesin tercihine kalmış bir şey.slighty mad studios burada herkesin tercihine bırakmış
  • arkadaşlar oyunda aracları upgrade edebiliyormuyuz bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu?
  • evet yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankobunny

arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu?

modifiye yapılabiliyor. çok ayrıntılımış bende forumdan okudum.
  • Eyvallah cevap icin bu arada floryada bir arkadaşim var oyunu cıkış tarihi ile yarın pc icin gelebileceğini söledi ama kesin bir bilgisi yokmuş ps3 e gelmiş
    quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

quote:

Orijinalden alıntı: tankobunny

arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu?

modifiye yapılabiliyor. çok ayrıntılımış bende forumdan okudum.
  • o kadar dedik size oyunu baska firma yapiyor diye NFS MUHTESEM OYUNLA GERI DONDU !
  • oyunda bmw olmasa oynamazdım şahsen E36 var fıstık gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1mduck

oyunda bmw olmasa oynamazdım şahsen E36 var fıstık gibi..

mercedes olmazsa oynamazdım allahtan SLR ile SL65 Amg var
  • bu oyundan bir nane olmaz diyerek konuyu baltalayanlar hane? göremiyorum hiçbirini..
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.