Bildirim
Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (57. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
her iki oyunda çok iyi oldu.Dirt 2 'de Ralli İçin Vazgeçilmez Bir Oyun Olur.
Nfs Simülasyon Tadını Vericekse Tadından Yenmez.Umarım Xbox'taki Gameplay ve Grafikleriyle Aynı Çıkar. -
İlk defa bir nfs oyununu merak ettim sslere bakınca.Çıkınca indirip oynamak lazım.Bakalım bu sefer nfs kendini aşabildi mi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Gercek1907
İlk defa bir nfs oyununu merak ettim sslere bakınca.Çıkınca indirip oynamak lazım.Bakalım bu sefer nfs kendini aşabildi mi...
yorumlara göre öyleymiş heyecanlandım -
pc'ye çıkmadı mı halan daha... -
quote:
Orijinalden alıntı: ekinoxy
pc'ye çıkmadı mı halan daha...
yok -
oyun cıktıgı an bizi bilgilendirin :D -
bu gece ve yarında çıkmazsa yuh artık çıktığında bizi bilgilendirin
-
shift zatem simulasyon olucakti tabiki klavye ile oynanmaz ama yardımlar varsa oynanabilir no aids şekilde ancak direksiyonla oynanır -
quote:
Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*
shift zatem simulasyon olucakti tabiki klavye ile oynanmaz ama yardımlar varsa oynanabilir no aids şekilde ancak direksiyonla oynanır
Sanmıyorum EA'in öyle bir şey yapacagını. Simulasyon yaparsa sadece belirli bir kitleye hitap eder. Bu da pek işlerine gelmez açıkcası. -
simulasyon sevmiyorsanız bütün yardımları açarsınız arcede oynarsınız.simulasyon seviyorsanız tüm yardımları kapatır direksiyon ile oynarsınız herkesin tercihine kalmış bir şey.slighty mad studios burada herkesin tercihine bırakmış -
arkadaşlar oyunda aracları upgrade edebiliyormuyuz bilgisi olan varmı? -
arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu? -
evet yapılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tankobunny
arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu?
modifiye yapılabiliyor. çok ayrıntılımış bende forumdan okudum. -
Eyvallah cevap icin bu arada floryada bir arkadaşim var oyunu cıkış tarihi ile yarın pc icin gelebileceğini söledi ama kesin bir bilgisi yokmuş ps3 e gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: So say we all
quote:
Orijinalden alıntı: tankobunny
arkadaşlar soru somuşdum bilen vamı acaba araclara upgrade yapila biliniyormu?
modifiye yapılabiliyor. çok ayrıntılımış bende forumdan okudum.
-
o kadar dedik size oyunu baska firma yapiyor diye NFS MUHTESEM OYUNLA GERI DONDU ! -
oyunda bmw olmasa oynamazdım şahsen E36 var fıstık gibi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: a1mduck
oyunda bmw olmasa oynamazdım şahsenE36 var fıstık gibi..
mercedes olmazsa oynamazdım allahtan SLR ile SL65 Amg var -
bu oyundan bir nane olmaz diyerek konuyu baltalayanlar hane? göremiyorum hiçbirini..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X