Şimdi Ara

Delphi Yardım( Önemli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Trialı bile işini görecektir... 10X sürümü indir... YADA
    InnoSetup programını son sürümünü edin bir yerlerden. BDE destekli installshield lazım sana..

Bir şeyler öğrenmene vesile olduysam ne Mutlu !

Kolay gelsin...

Edit: program içerisinde BDE yi modul olarak göreceksin zaten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanmatak -- 22 Mayıs 2005, 23:46:03 >
  • sanırım yapamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

sanırım yapamayacağım

! yaw bunda yapamayacak ne var ?

Elinde Delphi 6 yada Delphi 7 Orjinal enterprise CD si varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

quote:

sanırım yapamayacağım

Hayır Delphi 3 var dediğin inno setup u indirdim ama burda da kod yazmam gerekli sanırım bu arada
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

quote:

sanırım yapamayacağım

Hayır Delphi 3 var dediğin inno setup u indirdim ama burda da kod yazmam gerekli sanırım bu arada

Script ekleme opsiyonu var ama normaldede dosya olarak ekleme yapabiliyordun sanırım. Ben Installshield Kullanıyorum yada Acil se Borland InstallShield Express edition kullanıyorum.
    Sen bu olayı bir araştır bir yerlerden Delphi 6-7 CD si içinde express edition geliyor sanırım senin için en kolayı bu olur öğrenme açısından ! YADA

http://www.installshield.com/downloads/

göz gezdir Borland destekleyen bir demo indir. En kullanışlı bu ama bununda biraz dosya boyutu büyüktür :))

• Tamam sabahtan beri kodların içine gömüldüm yarın ararım artık çok ilgilendin sağol daha birde Visiual Basic deki hatayı düzetmek var neyse iyi geceler çok teşekkür ettim...
  • quote:

Tamam sabahtan beri kodların içine gömüldüm yarın ararım artık çok ilgilendin sağol daha birde Visiual Basic deki hatayı düzetmek var neyse iyi geceler çok teşekkür ettim...

Bu işin yolları taşlı :)
    Öyle hemen geri adım atmak yok savaşmadan kazanılmaz. Adam akıllı biraz düşün yapacağına eminim ben.

Sanada iyi geceler... iyi çalışmalar...

• kardeş anladığım kadarıyla sen projeyi table vs kullanarak yapmaya çalışıyorsun. Sana tavsiyem adam akıllı bir database kullan. Örneğin Interbase.
    table vs gerek kalmadan tüm işini SQL ile yapabilirsin. Hem hızlı olur hem sen rahat edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esli
    kardeş anladığım kadarıyla sen projeyi table vs kullanarak yapmaya çalışıyorsun. Sana tavsiyem adam akıllı bir database kullan. Örneğin Interbase.
    table vs gerek kalmadan tüm işini SQL ile yapabilirsin. Hem hızlı olur hem sen rahat edersin.

SQL şüphesiz çok hızlı ve kullanışlı fakat yeni başlayan biri için pek uygun olmaz önce biraz acı çekip olayın mantığını anlamalı zaten gerisi gelir diye düşünüyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.