Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
89.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cakalll

arkadaşlar haftaya viyanadan akrabam gElecek bu makineyi getirtme şansım var kullamayı deneyeceğim ama satmak istesem zarar ederim karmı ederim kaçparadan alıcı bulabilirim piyasasını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim?
    birde lens olayı kaçparaya mal olur bana?

http://www.ebay.de/itm/Leica-R3-Body-Electronic-Sehr-Gut-1465737-/261070051715?pt=DE_Foto_Camcorder_Digitalkameras&hash=item3cc8fcd983&_uhb=1#ht_5751wt_952

Yerinde olsam m serisinden bi leica isterdim. m6 efsanedir misal, elden çıkması da sanırım daha kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cortextm

quote:

arkadaşlar haftaya viyanadan akrabam gElecek bu makineyi getirtme şansım var kullamayı deneyeceğim ama satmak istesem zarar ederim karmı ederim kaçparadan alıcı bulabilirim piyasasını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim?
    birde lens olayı kaçparaya mal olur bana?

http://www.ebay.de/itm/Leica-R3-Body-Electronic-Sehr-Gut-1465737-/261070051715?pt=DE_Foto_Camcorder_Digitalkameras&hash=item3cc8fcd983&_uhb=1#ht_5751wt_952

Yerinde olsam m serisinden bi leica isterdim. m6 efsanedir misal, elden çıkması da sanırım daha kolay olur

Alıntıları Göster
    burda 200 eurluk birseyden bahsediyoruz yahu:)

• ne bilem ben gonlumden geceni yazdim zaar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ne bilem ben gonlumden geceni yazdim zaar

pentax 50mm 1.4 nasıl?1.4 almaya niyetlendim ama nikon-canon-pentax smc arasında gidip geliyorum bu sendekide smc mi?
  • quote:

quote:

ne bilem ben gonlumden geceni yazdim zaar

pentax 50mm 1.4 nasıl?1.4 almaya niyetlendim ama nikon-canon-pentax smc arasında gidip geliyorum bu sendekide smc mi?

Alıntıları Göster
    @cakalll

Bendeki S.M.C ve aynı zamanda K serisi. K serisi pentax ın optik canavarı, M ya da A serisiyle karıştırılmamalı. Bende forumdan bir arkadaştan aldım ve sayesinde bana 3. göz oldu bu lens Renkleri keskinliği derinliği ve akşam çekimlerindeki renk cümbüşü harika gerçekten. Nikon ve Canon kesinlikle tavsiye etmiyorum, canon olacaksa 1.2 si olabilir derim sadece. Onun haricinde Konica AR serisi tavsiye edebilirim optik onunda çok başarılı. Bulamazsanda gel benim 50 mm'i satarım, ama önce zuiko 45mm f1.8 almam lazım

• quote:

[Yerinde olsam m serisinden bi leica isterdim. m6 efsanedir misal, elden çıkması da sanırım daha kolay olur

Doğru söze ne denir

Hüseyin abi yolla bana, tarar getiriri. Ayıpsın
  • quote:

@cakalll

Bendeki S.M.C ve aynı zamanda K serisi. K serisi pentax ın optik canavarı, M ya da A serisiyle karıştırılmamalı. Bende forumdan bir arkadaştan aldım ve sayesinde bana 3. göz oldu bu lens Renkleri keskinliği derinliği ve akşam çekimlerindeki renk cümbüşü harika gerçekten. Nikon ve Canon kesinlikle tavsiye etmiyorum, canon olacaksa 1.2 si olabilir derim sadece. Onun haricinde Konica AR serisi tavsiye edebilirim optik onunda çok başarılı. Bulamazsanda gel benim 50 mm'i satarım, ama önce zuiko 45mm f1.8 almam lazım

seninkine guç yetmeyebilir ama sorayım kaça bırakırsın acep:)

• quote:

quote:

@cakalll

seninkine guç yetmeyebilir ama sorayım kaça bırakırsın acep:)

Alıntıları Göster
    @cakalll

Ben 250 TL para vermiştim aynı paraya veririm ama önce 45mm 1.8 zuiko almam lazım yoksa kit lense kalırız mazallah

Bak bunlar benim çektiğim Pentax önekleri:

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

Şu fotoda optik çözünürlüğünü tam boy görmen bağbında. PS müdahalesi var renklerde.

• quote:

@cakalll

Ben 250 TL para vermiştim aynı paraya veririm ama önce 45mm 1.8 zuiko almam lazım yoksa kit lense kalırız mazallah

Bak bunlar benim çektiğim Pentax önekleri:

Şu fotoda optik çözünürlüğünü tam boy görmen bağbında. PS müdahalesi var renklerde.

Alıntıları Göster
    istanbulda velvia 50 satan yer var mı arkadaşlar? bi de ektar ne kadar eminönünde?

• quote:

Orijinalden alıntı: thesadspirit

istanbulda velvia 50 satan yer var mı arkadaşlar? bi de ektar ne kadar eminönünde?

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş ya aylarca takıntısı olduğum makine tekrar alevlendi gönlümde gördüğüm sahibinden ilanıyla . Nikon FM3A, bilen bilir Nikon un son analogu.

• quote:

Vay arkadaş ya aylarca takıntısı olduğum makine tekrar alevlendi gönlümde gördüğüm sahibinden ilanıyla . Nikon FM3A, bilen bilir Nikon un son analogu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de kendime analog bir makine almak istiyorum, rangefinder makineler hoşuma gitti bu makineleri hayyam da falan 100 tl civarına bulabilir miyim? Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı?

bir de şu ilanı gördüm sizce alınır mı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-filmli-makineler-canon-canonet-28-slr-sifir-sayilir-otomatik-kapida-odeme-99977805/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

Arkadaşlar ben de kendime analog bir makine almak istiyorum, rangefinder makineler hoşuma gitti bu makineleri hayyam da falan 100 tl civarına bulabilir miyim? Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı?

bir de şu ilanı gördüm sizce alınır mı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-filmli-makineler-canon-canonet-28-slr-sifir-sayilir-otomatik-kapida-odeme-99977805/detay

Alıntıları Göster
    Bu makine kompakt @alkaris. Bunun yerine canon ae1 program yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim, ya da nikon em olabilir.

• quote:

Bu makine kompakt @alkaris. Bunun yerine canon ae1 program yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim, ya da nikon em olabilir.

ben aslında küçük bir makine arıyorum, çantama atıp taşıyacağım bir şey istiyorum slr makineler büyük ve ağır bende zaten bir tane dslr var onun yanında küçük retro tasarımlı metal ve analog makinenin keyfini çıkarabileceğim bir şey arıyorum, bu tarz bildiğiniz makineleri önerebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

quote:

ben aslında küçük bir makine arıyorum, çantama atıp taşıyacağım bir şey istiyorum slr makineler büyük ve ağır bende zaten bir tane dslr var onun yanında küçük retro tasarımlı metal ve analog makinenin keyfini çıkarabileceğim bir şey arıyorum, bu tarz bildiğiniz makineleri önerebilirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Bak şöyle bi makine var:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-filmli-makineler-yashica-electro-35-gsn-yashica-45mm-f1-7-82817534/detay/

Pil problemi varmış sanırım millet pilini bulamıyormuş. Satıcıyla irtibata geçip sorabilirsin pili var mı yok mu diye

Bende de minolta nın bi makinesi var himatic diye. Sıfırdan ayrılmaz, hiç bulamazsan ben satarım bunu sana

Benim makine de şu:

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/minolta-hi-matic-e-flas-60515798#product-information

• quote:

Bak şöyle bi makine var:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-filmli-makineler-yashica-electro-35-gsn-yashica-45mm-f1-7-82817534/detay/

Pil problemi varmış sanırım millet pilini bulamıyormuş. Satıcıyla irtibata geçip sorabilirsin pili var mı yok mu diye

Bende de minolta nın bi makinesi var himatic diye. Sıfırdan ayrılmaz, hiç bulamazsan ben satarım bunu sana

Benim makine de şu:

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/minolta-hi-matic-e-flas-60515798#product-information

Alıntıları Göster
    üzerindeki lense göre fiyat biçip almak istiyorum ama makineyi merak ettim makine nasıl arkadaşlar kalite olarak bilgilendirme için teşekkür ederim.

ttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-filmli-fotograf-makinesi-meraklisina-nostaljik-canon-at-1-63457955/detay

ayrıca lensi nex-5n dede kullanmak istiyorum

birde bu var

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-filmli-fotograf-makinesi-yashica-electro-ax-50-mm-fotograf-makinasi-60075279/detay

son bir olarak gözume sunlarda çarptı:)

http://www.ebay.co.uk/itm/CANON-T50-35mm-SLR-C-W-CANON-50mm-f-1-8-LENS-SIRIUS-70-210mm-f-4-ZOOM-SEE-NOTES-/380458559318?pt=UK_Film_Cameras&hash=item589518e756#ht_765wt_952

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261095396441&ssPageName=ADME:B:BOC:GB:1123#ht_514wt_1186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 24 Eylül 2012; 15:13:05 >

• quote:

teşekürler tavsiye için evde vilia marka bir makine buldum ama bir vidası düşmüş bu yüzden çerçevesi yerinden çıkmış ve film sarmaya yarayan kol sanırım yerinden çıkmış, bu haliyle kullanmak pek mümkün görünmüyor bu aleti, artık ben ayın 7 sinden sonra bir tane makine almaya çalışayım

aletin fotoları da şunlar;

• merhaba arkadaşlar, bir süredir yıkatmak için beklettiğim filmleri yıkarttırdım bugün. aralarından bazılarını paylaşacağım yavaş yavaş,

filmin dinamik aralığı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeba -- 24 Eylül 2012; 19:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

merhaba arkadaşlar, bir süredir yıkatmak için beklettiğim filmleri yıkarttırdım bugün. aralarından bazılarını paylaşacağım yavaş yavaş,

filmin dinamik aralığı çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: thesadspirit

Türkiye'de Velvia bulamazsınız. Ektar ise Pamuk ticarette vardı 14TL'ye satıyordu fakat ondada kalmadı malesef. Yani ektarda yok artık Türkiye'de
  • quote:

Bu analog makine ile mi çekildi ??
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.