Şimdi Ara

Kurubuz denemelerim,(2. deneme ve yeni scorlar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: YasiN®

ABi harbiden tebrikler walla.

3500 mhz de ki FX 55 e anakartı modlayıp Bir 4 mb s3 trio taksan benim Gf2 yi tokatlar .

Başarılarının Devamını diliyorum. Bana nitro ile 4 + ghz görebilirsin gibime geliyor. diğer üstadlar ne düşünüyor ?

tamam Bülent abinin ulaştığı 3.5 ghz gerçekten mükemmel bir değer ama 4+ ghz çok çok zor, fazla uçmuşsun

Abi sen onu bunu bırak harika değerler TEBRİKLER

3d Mark Sonuçları:___01 27326___03 8483___05 3671___
  • güzeeelll,
    işlemcisi potansiyel taşıyanların hastasıyım
    CANON 5D M IV
    WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

güzeeelll,
    işlemcisi potansiyel taşıyanların hastasıyım

quote:

Orjinalden alıntı: digiali
    CanDostum işlemci genetiği üzerine yaptığın denemeleri ilgiyle izliyorum umarım bu işin bi matematiğini bulursun yoksa kalas işlemcilere verdiğimiz paralarla buradan bağdata yol olacak

Keşke digiali,,,öyle matematiğini bulmak mümkün değil,sadece üretim teknolojilerinin rastgele olduğunu varsayarak fikir beyanında bulunuyorum.
    Ben harflerle verilen kodlara da çok inanmam,hafta tamam,bir derece,,,,
    Kimse sanmasın ki 2600 mhz bandı kuruluyorda,o banddan çıkanların hepsi 2600 mhz de çalışıyor,onlar tekrar test edilip duruma göre paketleniyorlar,buradada herkesin kabul ettiği şans faktörü devreye giriyor.

• tebrikler
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.