Şimdi Ara

Gerekli Mac(book) Programları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    excel'de yaptıgım süzme işlemini numbers'ta nasıl yapabilirim?
    Aynı pratiklikte ve çoklukta (birkaç sütunda birden) yapmak mümkün mü?
    Filtre var ama excel'in süzmesi kadar kullanışlı degil. Aradım fakat filtre'den başka da süzücü bulamadım.
  • Arkadaslar biraz zaman gecmis sanki sayfaya yazilmayali baya bi olmus ama...Macbook icin video oynatici ariyorum.VLC altyazi ile filmin adinin ayni olmasini istiyor.GOM player windowsta surukle birakla alt yaziyi taniyordu...O tip bir program var mi acaba mac booklar icin bildiginiz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdist -- 8 Kasım 2011; 4:04:17 >

Orijinalden alıntı: Herdist

Kesinlikle Tagacilious. Bütün müzik arşivinize söz, albüm resmi ve diğer ayrıntıları işleyen güzel bi' program. Tavsiye ederim.

Ulaşabileceğim bir link var mı, Google'da bulamadım malesef.

Orijinalden alıntı: Tanty

Programin adi Tagalicious olmasin? Boyle aratirsaniz googleda bulabilirsiniz.

Sorun o degil app store a yazdim bunu mu demek istediniz cikti ve orijinaline ulasfim. 10$'lil bir fiyati var. İnternette malum yerlerden yukleyebilecegim bir link var mi diye sormustum hocam. Varsa pm atin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.