Şimdi Ara

masaüstündeki 2 simgenin yazıları böyle gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar masa üstündeki 2 simge alttaki resimdeki gibi gözüküyor bunların isimlerini kısaltmam lazım hangi sekmeden bunların adını değiştire bilirim?

• winscp den bağlanıp Applications klasorundeki aradığınız dosyların .app uzantısındakinden onceki ismi değiştirirseniz sorununz hallolur...

yani; 12345678 adlı uygulamanın adını 1234 yapıcaksanız Applications klasorundeki 12345678.app klasorunu bulup 1234.app yapıcaksınız...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

winscp den bağlanıp Applications klasorundeki aradığınız dosyların .app uzantısındakinden onceki ismi değiştirirseniz sorununz hallolur...

yani; 12345678 adlı uygulamanın adını 1234 yapıcaksanız Applications klasorundeki 12345678.app klasorunu bulup 1234.app yapıcaksınız...

Saygılar...

bunu yapınca sorun çıkartmasın
  • şu an baktım ilk simgenin adı kısa ikinci simge yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 6 Eylül 2008; 11:32:45 >
  • hemen bir şey daha ekliyorum kusurabakmayın... Birde klasorun adını ne olarak değiştirdiyseniz içindeki esas uygulama dosyasının adınıda öyle yapın...

Örneğin; 12345678.app yi 1234.app yaptıysanız klasorun içindeki 12345678 dosyasınıda 1234 yapın...
  • yardım edecek kimse yok mu? @ctokay arkaşımızın önerdiği cevap olmuyor hep böylemi duracak
  • Klasörün ismini değiştirmen yeterli olmalı. Fakat değiştirdikten sonra telefonu (veya en azından springboard'ı) yeniden başlatmalısın.

Düzelmezse app klasörünün içerisindeki Info.plist dosyasını aç, şu iki satır var mı diye bak:

<key>CFBundleDisplayName</key>
    <string>burada oyunun adi yazacak</string>

Yoksa bu iki satırı ekle (garanti olsun diye </dict> yazan yerden bir önceki satıra). Varsa, veya ekledikten sonra, <string> ve </string> arasında kalan yere de oyunun isminin nasıl görünmesini istiyorsan onu yaz. Yine telefonu veya springboard'ı yeniden başlatman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GomerciN -- 6 Eylül 2008; 13:42:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cydia da rename var onu yükle ordan başka isim verebilirsin klasöre birde öyle dene
  • rename sanirsam installerden indirdigimiz dosyalar icin degilmi?
    ipa lar icin o gecerli degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

winscp den bağlanıp Applications klasorundeki aradığınız dosyların .app uzantısındakinden onceki ismi değiştirirseniz sorununz hallolur...

Saygılar...

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.