Şimdi Ara

Football Manager 2009 14 Kasım 2008'de Raflarda (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
11.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

torrent ten indirmiyorum ama PB.org da biraz araştırdım.. yeteri kadar link vermişler.. indirebilirsiniz..

ben katırı bekliyorum..

• aynen katılıyorum rezil oldular bence hemen cıkar cıkmaz patch mi cıkarmıs ertelemek yerine patch peh sanki daha iyi oldu
  • CM nin devamı oln hanigisi ? Ben yıllarca CM oynadım ama son 2-3 yıl çektim elimi ayağımı menejerlik oyunlarından. Bildiğim kadarı ile CM artık çıkmıyor onun yerine Football Manager mi yoksa Fifa managermi alıcaz?

Orjinalden alıntı: Brooklyn

CM nin devamı oln hanigisi ? Ben yıllarca CM oynadım ama son 2-3 yıl çektim elimi ayağımı menejerlik oyunlarından. Bildiğim kadarı ile CM artık çıkmıyor onun yerine Football Manager mi yoksa Fifa managermi alıcaz?

fm

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 15 Kasım 2008; 23:11:37 >
    ASUS P8P67 Pro R3, P67, LGA1155, DDR3 2200 i7 2600k, g-skill 2x2 1600 cl9, Saphire R9 270X DUAL-X OC 1 TB samsung s-ata II, 2 TB WD Green s-ata II dark knight kasa 700 watt modxstream psu, Acer predator 24 inchtel: 0532 510 4719
  • türkçe yama da çıksa ya hemen
  • arkadaş cevaplamış gerçi de ben biraz daha detaylı bilgi vereyim dedim. Eski CM serilerinin yayıncısı Eidos ile yapımcısı Sports Interactive ayrılınca yayıncı(Eidos) Beatiful Game Studios ile anlaşıp CM adı altında eski cm kalitesinin kat kat altında oyun çıkarmaya başladı. SI(yapımcı) ise Sega ile CM nin devamı FM yi çıkarttı çıkarıyor inşallah çıkarmaya da devam edecek. Aklında bulunsun fazla bilgi göz çıkarmazmış
    quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

CM nin devamı oln hanigisi ? Ben yıllarca CM oynadım ama son 2-3 yıl çektim elimi ayağımı menejerlik oyunlarından. Bildiğim kadarı ile CM artık çıkmıyor onun yerine Football Manager mi yoksa Fifa managermi alıcaz?

• türkçesi çıksada şu oyunun rahat rahat oynasak
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.