Şimdi Ara

6630 herkesin eline mi düştü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuğra_

helal olsun bu millete okadar parayı acımadan veriyolar ya bi telefona tebrik ediyorum hepsini

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: charismaslan

helal olsun bu millete okadar parayı acımadan veriyolar ya bi telefona tebrik ediyorum hepsini

katılıorum bizim işyerindede var ööle teknoloji ye çok meraklılar çok güsel bişe aslında ööle diil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Madem oyle ele ayaga duseceginden yakınıyorsunuz cıktıgı zaman nokianin dandik modellerine yuklu paralar vereceginize birazdaha kasıp Ericsson P serisi bir telefon almanız sizin acınızdan daha mantıklı olurdu
    Ozaman kullandgınız telefonu kimsenin elinde gormezdiniz

butun3230 alacaklar biraz kasıp pxxx alsaydı pler ayağa düşmezdi yani öyle mi

Yok arkdaşım düşmezdi...

Alıntıları Göster
    ben 6630 kuLLanıyorum eger herkeste varsa ne guseL demekkı kaLıteLı guseL teLkı okadar para verıp aLıyorLar bende coq memnunum aLamaynLar caqtLasın :P

Herkes Haddini Bilecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar Bimeks bugun gazetelere ilan vermiş 10X70 YTL diye = 700 YTL bimeks'de

Kaynak : Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar Bimeks bugun gazetelere ilan vermiş 10X70 YTL diye = 700 YTL bimeks'de

KDV hariç sanırsam.
    HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

KDV hariç sanırsam.

Alıntıları Göster
    bu yazdığını fiyatlara sahip telefonların garantisi neredenmiş

Orijinalden alıntı: sergen_baba

6630 çok şekilsiz ama gerçekten güzel bir telefon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

Tamamiyle doğru. Ben sırf tasarımından dolayı almadım. Vee D500 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ykntr

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

Tamamiyle doğru. Ben sırf tasarımından dolayı almadım. Vee D500 aldım

Alıntıları Göster
    herşeyi ama o tiple o onun sonu pek iyi olmaz manavlarda 6630 çok var

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

herşeyi ama o tiple o onun sonu pek iyi olmaz manavlarda 6630 çok var

Alıntıları Göster
    son günlerde fazla görmeye başladım bu telefonu

Orijinalden alıntı: Cosonic

son günlerde fazla görmeye başladım bu telefonu

Alıntıları Göster
    abi bende uyuz oluyorum.adımın cebinde 1ykuruş yok,pazardan giyiniyo ama cebinde 700-800 ytl lik telefon.tamam pahalı giyin,cebinde paran olsun,ya şimdi cebimde 700-800ytl olsa naparım dediğinde telefondan daha önemli bi ihtiyacın yoksa al tabi.ama diğerlerine
    bu arada arkadaşlar bu bimeks in internet sayfası filan yokmu???

• quote:

Orijinalden alıntı: torture

abi bende uyuz oluyorum.adımın cebinde 1ykuruş yok,pazardan giyiniyo ama cebinde 700-800 ytl lik telefon.tamam pahalı giyin,cebinde paran olsun,ya şimdi cebimde 700-800ytl olsa naparım dediğinde telefondan daha önemli bi ihtiyacın yoksa al tabi.ama diğerlerine
    bu arada arkadaşlar bu bimeks in internet sayfası filan yokmu???

Alıntıları Göster
    ele düşmeye başlıyor kesinlikle.bütün millet almaya başlıyor.bizim üniversite 6630 kaynıyor.türkiyede nokıa takıntısı olduğu için şaşırmadım.bizim millet sabit fikirlidir.birşeye taktı mı onu bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 17 Nisan 2005, 2:59:11 >
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

ele düşmeye başlıyor kesinlikle.bütün millet almaya başlıyor.bizim üniversite 6630 kaynıyor.türkiyede nokıa takıntısı olduğu için şaşırmadım.bizim millet sabit fikirlidir.birşeye taktı mı onu bırakmaz.

Alıntıları Göster
    Ne yani herkeste olunca 6630 veya sizin tabirinizle ele dusunce ne oluyor?Karizmanızmı sarsılıyor?

Orijinalden alıntı: gkkt

Ne yani herkeste olunca 6630 veya sizin tabirinizle ele dusunce ne oluyor?Karizmanızmı sarsılıyor?

Alıntıları Göster
    teknode ilk kez sana katılmıyor. 6630 nokianın bence çıkarmış olduğu en iyi fiyat ve performans oranına sahip telefonu.

220 mhz işlemci, stereo, symbian os8, edge ve 3g ye hazır bu telefon şuan 790 alınabiliyorsa bence gerçekten güzel bir olay. bt ve kamera gibi şeyleri saymıyorum çünkü artık standar. şekil derseniz hiç tip yok ama 220 mhz işlemci icin ben taşırım o telefonu. burda 6630 a mok atacağınıza 7610, 6670 ve 3230 telefonlarına mok atın. işlemcileri aynı sybian os 7 versiyon eski ram az mono ve herşey kötü 700 milyon 100 milyon ver 6630 al. e fiyat böyle oldumu herkesin elinde görmem pek mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

teknode ilk kez sana katılmıyor. 6630 nokianın bence çıkarmış olduğu en iyi fiyat ve performans oranına sahip telefonu.

220 mhz işlemci, stereo, symbian os8, edge ve 3g ye hazır bu telefon şuan 790 alınabiliyorsa bence gerçekten güzel bir olay. bt ve kamera gibi şeyleri saymıyorum çünkü artık standar. şekil derseniz hiç tip yok ama 220 mhz işlemci icin ben taşırım o telefonu. burda 6630 a mok atacağınıza 7610, 6670 ve 3230 telefonlarına mok atın. işlemcileri aynı sybian os 7 versiyon eski ram az mono ve herşey kötü 700 milyon 100 milyon ver 6630 al. e fiyat böyle oldumu herkesin elinde görmem pek mümkün

Alıntıları Göster
    herkesin eline düssün ne olacak?kendinizi ulasilmaz mi saniyosunuz?boyle bi kompleksiniz varsa gidin nokia ya ozel telefon yaptirin bakalim o zaman ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

herkesin eline düssün ne olacak?kendinizi ulasilmaz mi saniyosunuz?boyle bi kompleksiniz varsa gidin nokia ya ozel telefon yaptirin bakalim o zaman ne olacak?

Alıntıları Göster
    biraz öyle oldu walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANiN

biraz öyle oldu walla

Alıntıları Göster
    SX1 asıl milletin eline düşüo...doğubank ta gelen giden sx1 var mı var mı var mı diye soruyor???

forewer 7610

• quote:

Orijinalden alıntı: maybera

SX1 asıl milletin eline düşüo...doğubank ta gelen giden sx1 var mı var mı var mı diye soruyor???

forewer 7610

Alıntıları Göster
    Dünya cep telefon tarihinin en güzel resim çeken telefonu 6630 dur.Daha iyi resim çekeni yoktu ve hala yapılamadı.S700,D500 vs 6630 un yanında resimcik ceken telefon olarak kalır,bunu nokia sevmeyenler bile kabul ediyor ama söyleyemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dartannyan

Dünya cep telefon tarihinin en güzel resim çeken telefonu 6630 dur.Daha iyi resim çekeni yoktu ve hala yapılamadı.S700,D500 vs 6630 un yanında resimcik ceken telefon olarak kalır,bunu nokia sevmeyenler bile kabul ediyor ama söyleyemiyor.

Alıntıları Göster
    ewt 6630 kral foto çekiyor ama ........artık 6680

• quote:

Orijinalden alıntı: dartannyan

Alıntıları Göster
    parm olsa bende alırım ne var yani
    duserse dussun ayrıca herkes kullanıyo
    kullanmamak oldukca sacma
    ONU SADECE KULLANAN BİLİR(((6600)))
    mosmor_6600@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybera

ewt 6630 kral foto çekiyor ama ........artık 6680

Alıntıları Göster
    ben farklı olmaktan yanayım* siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

ben farklı olmaktan yanayım* siz?

Alıntıları Göster
    800ytl ye alınacak en iyi telefon

düşsün 500e hemen alıcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.