Şimdi Ara

cod4 zombi mod u botlarla oynamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zombi modu botlarla oynamak mümkünmü pezbot u indirip kurdum ama oda ayrı mod gibi çalışıyor eğer onu secip başlarsam çalışıyor istediğim kadar bor atıyorum ama zombi modda olmuyor ayrı bir programmı gerek bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim?

• Aynen gösterdiğin gibi arkadaşım şimdi ben pezbotu attım mod klasarüne yeni oyun kurarken mod tan pezbotu seçiom oyunu kuruyor botları atıom sorun yok ama zomb modda oyun kurduğumda svc- den gene yazaıom pezbotu ama botlar gelmio yada normal modsuz server kuruoum gene gelmio sadece pezbot modda iken geliyor botlar kurcaladım ama bulamadım nasıl bi ayarı var yada başka programmı lasım yardımcı olursan sevinirim.

Orjinalden alıntı: isk0rpit

Aynen gösterdiğin gibi arkadaşım şimdi ben pezbotu attım mod klasarüne yeni oyun kurarken mod tan pezbotu seçiom oyunu kuruyor botları atıom sorun yok ama zomb modda oyun kurduğumda svc- den gene yazaıom pezbotu ama botlar gelmio yada normal modsuz server kuruoum gene gelmio sadece pezbot modda iken geliyor botlar kurcaladım ama bulamadım nasıl bi ayarı var yada başka programmı lasım yardımcı olursan sevinirim.

Aynen bende bu sorunun cevabını bekliyorum.

Australian Dream
  • program falan yok arkadaşlar.zaten zombi oynuyorsanız o mod size gelmiştir.mods kısmından zombi yi seçin.sora normal bi server kurun.serverı kurarken ayarlarından pb yi kapatın.görürsün botlar girer hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 25 Ağustos 2008; 14:05:09 >

Australian Dream
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GameRanger ile Multiplayer Oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zombi serveri çok güzel ayarladım çalışıyor tamam.Ancak svr_pezbots komutu daçıkıyor consolede ancak botlar girmiyor.

Nerede yanlış yapıyorum?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Ağustos 2008; 8:46:00 >

Australian Dream

• olmuyor olmuyor olmuyor
  • arkadaşlar komut yazma falan yok.yazmıyorsunuz.siz kurun bi zombi server(ama 1.25 olacak en yeni zombi değil) pb yi kapatın deticated ı no yapın kurun normal başta normal bi map açar geriye 15 sn saydıktan sonra map değişir otomatik yeni map açılır.işte o zaman botlar oyuna damlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.