Bildirim
cod4 zombi mod u botlarla oynamak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun gibimi. kendin zombi serverı aç, biraz kurcala bulursun

_____________________________ -
Aynen gösterdiğin gibi arkadaşım şimdi ben pezbotu attım mod klasarüne yeni oyun kurarken mod tan pezbotu seçiom oyunu kuruyor botları atıom sorun yok ama zomb modda oyun kurduğumda svc- den gene yazaıom pezbotu ama botlar gelmio yada normal modsuz server kuruoum gene gelmio sadece pezbot modda iken geliyor botlar kurcaladım ama bulamadım nasıl bi ayarı var yada başka programmı lasım yardımcı olursan sevinirim. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: isk0rpit
Aynen gösterdiğin gibi arkadaşım şimdi ben pezbotu attım mod klasarüne yeni oyun kurarken mod tan pezbotu seçiom oyunu kuruyor botları atıom sorun yok ama zomb modda oyun kurduğumda svc- den gene yazaıom pezbotu ama botlar gelmio yada normal modsuz server kuruoum gene gelmio sadece pezbot modda iken geliyor botlar kurcaladım ama bulamadım nasıl bi ayarı var yada başka programmı lasım yardımcı olursan sevinirim.
Aynen bende bu sorunun cevabını bekliyorum._____________________________ 
Australian Dream -
program falan yok arkadaşlar.zaten zombi oynuyorsanız o mod size gelmiştir.mods kısmından zombi yi seçin.sora normal bi server kurun.serverı kurarken ayarlarından pb yi kapatın.görürsün botlar girer hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 25 Ağustos 2008; 14:05:09 >_____________________________ -
Teşekkürler blacklotus ama olmadı bir türlü yinede saol. _____________________________ -
Evet kodu yazıyorum girmiyor.Ayriyeten benim zombi serverde Opfor vs yazıyor.Yinede teşekkürler Blacklotus _____________________________ 
Australian Dream -
-
olmuyor olmuyor olmuyor 
arkadaşlar komut yazma falan yok.yazmıyorsunuz.siz kurun bi zombi server(ama 1.25 olacak en yeni zombi değil) pb yi kapatın deticated ı no yapın kurun normal başta normal bi map açar geriye 15 sn saydıktan sonra map değişir otomatik yeni map açılır.işte o zaman botlar oyuna damlar. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler