Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecrasniann

dün windows 7 kurdum. Önceden xp kullandığım için bu mod sorunsuz çalışıyordu. driver olarak bunu kurmak istediğimde mavi ekran hatası verdi ve driverı kuramadım. bende creativin sitesinden win 7 uyumlu yeni driverını indirdim sorun düzeldi ama x fi extreme özelliklerinin çoğu yok.
    acaba win 7 ile uyumlu mod lu driver var mı şuan

Alıntıları Göster
    Arkadaslar kartım tam olarak bu: Creative SoundBlaster Audigy Value 7.1 24bit

win7 kurdum makinaya ama hangi driver ı denediysem olmadı. sanırım modlu driver lara ihtiyacım var.
    ne kurmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

quote:

Orijinalden alıntı: MERT_96

yeni bir link paylaşabilirmisiniz?

Bunu güvenli kipte kurup denedim çalışıyor.(win7 32 bit)

http://hotfile.com/dl/35853893/8614e80/P17X_SupportPack_2_7.exe.html

Bugün win7 kurup tekrar şans vermek istedim ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Win7 32 bit Pro TR yükledim makineye.Audigy Value 7.1 ses kartım var.

Arkadaşın yukarda verdiği 2.7 sürümünü yükledim,ilk olarak çalışmadı.(Güvenli mod'da yüklemediğim için.)

Ardından çalıştırmayı başardım,ses aldım.

Xp de modlu driver kullanan birisi olarak,gördüğüm eksikleri şu şekilde özetliyebilirim.Umarım bu özet bazılarının kafalarındaki soru işaretlerini gidermesinde yardımcı olur.

Creative'in kendi sitesindeki driverdan çok daha iyi oldugu bir gerçek fakat,xp deki modlu driverla pek boy ölçüşemez malesef.Neden derseniz ;

- Konsoldaki en büyük eksiklik Crystalizer özelliğinin olmaması.(Normalde bunu kullanmadıgım için beni etkilemedi.)

- İlk kurulumumun ardından yukarda bir arkadaşında belirttiği gibi hiçbir modda arka hoparlörlerden ses alamadım.(5.1 filmler hariç.)

- Tam kaderime razı olup bu şekil kullanmaya karar vermiştimki,bir kaç restarttan sonra arka hoparlörlerde kendiliğinden çalışmaya başladı.Konsoldan değilde Audio Control Panel altından stereo surroun vs.. ön arka ayarları yapılıyor.

- En büyük farkettiğim soruna gelecek olursak; Seste bir stabilite yok.Özellikle stereo surround mod'da mp3 dinlerken zor farkedilcek düzeyde seste azalıp çoğalmalar(dalgalanmalar) yaşıyorum.Ama bunu kulağı iyi olmayan bir insan tahmin edemez büyük ihtimalle.(müzisyenim.)

Evet şimdilik netice böyle,kullanmay devam ediyorum.Belki daha iyi bir sürümü çıkar(elbette çıkacaktır) ve bu sorunlardan kurtuluruz.Ama şunu belirtmekte fayda var; daha yeni driver çıkana kadar en stabil ve xp'dekine yakın çalışan bu driver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy

quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

quote:

Orijinalden alıntı: MERT_96

yeni bir link paylaşabilirmisiniz?

Bunu güvenli kipte kurup denedim çalışıyor.(win7 32 bit)

http://hotfile.com/dl/35853893/8614e80/P17X_SupportPack_2_7.exe.html

Bugün win7 kurup tekrar şans vermek istedim ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Win7 32 bit Pro TR yükledim makineye.Audigy Value 7.1 ses kartım var.

Arkadaşın yukarda verdiği 2.7 sürümünü yükledim,ilk olarak çalışmadı.(Güvenli mod'da yüklemediğim için.)

Ardından çalıştırmayı başardım,ses aldım.

Xp de modlu driver kullanan birisi olarak,gördüğüm eksikleri şu şekilde özetliyebilirim.Umarım bu özet bazılarının kafalarındaki soru işaretlerini gidermesinde yardımcı olur.

Creative'in kendi sitesindeki driverdan çok daha iyi oldugu bir gerçek fakat,xp deki modlu driverla pek boy ölçüşemez malesef.Neden derseniz ;

- Konsoldaki en büyük eksiklik Crystalizer özelliğinin olmaması.(Normalde bunu kullanmadıgım için beni etkilemedi.)

- İlk kurulumumun ardından yukarda bir arkadaşında belirttiği gibi hiçbir modda arka hoparlörlerden ses alamadım.(5.1 filmler hariç.)

- Tam kaderime razı olup bu şekil kullanmaya karar vermiştimki,bir kaç restarttan sonra arka hoparlörlerde kendiliğinden çalışmaya başladı.Konsoldan değilde Audio Control Panel altından stereo surroun vs.. ön arka ayarları yapılıyor.

- En büyük farkettiğim soruna gelecek olursak; Seste bir stabilite yok.Özellikle stereo surround mod'da mp3 dinlerken zor farkedilcek düzeyde seste azalıp çoğalmalar(dalgalanmalar) yaşıyorum.Ama bunu kulağı iyi olmayan bir insan tahmin edemez büyük ihtimalle.(müzisyenim.)

Evet şimdilik netice böyle,kullanmay devam ediyorum.Belki daha iyi bir sürümü çıkar(elbette çıkacaktır) ve bu sorunlardan kurtuluruz.Ama şunu belirtmekte fayda var; daha yeni driver çıkana kadar en stabil ve xp'dekine yakın çalışan bu driver.

Alıntıları Göster
    http://depo.mynet.com/show.php?fN=P17X_SupportPack_2_7.exe&cd=

linkde indirebilirsiniz beklemeden direk

• Arkadaşlar benim de bir sorum olacak bu ses kartını kulaklık amfisi olarak kullanabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windu

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak bu ses kartını kulaklık amfisi olarak kullanabilir miyiz ?
    Windows 8 uyumlu 2.8 sürümü çıkmış;

http://forums.creative.com/showthread.php?t=698937
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

ben bunu indirip, kurdum.

Ses kartım Audigy SE (sb0570) Creative konsolda THX ve crystalizer menüsü açılmadı.Diğerleri ise tamam. (eq,EAX vs.)

Win 7 x64 de audigy olarak görmeye devam ediyor. Bende mi bir sorun vay yoksa her şey normal mi?

Bu arada önce eski driver'ı kaldırdım, sonra güvenli kipte kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Ekim 2012; 17:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Ses kartım Audigy SE (sb0570) Creative konsolda THX ve crystalizer menüsü açılmadı.Diğerleri ise tamam. (eq,EAX vs.)

Win 7 x64 de audigy olarak görmeye devam ediyor. Bende mi bir sorun vay yoksa her şey normal mi?

malesef Windows 8 de consol çalışmıyor ayarlar yapılamadığı için sadece 2 uydudan ses alınabiliyor zaten creative foruma bakıldığında ordada bazı kullanıcılar çalışmadığını bildirmiş Daniel k adlı arkadaş yazılımın üreticisi oda pek çzüm sunamaıyor sanamıyor sanrım win 8 de bu kartlar pek işe yaramayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

malesef Windows 8 de consol çalışmıyor ayarlar yapılamadığı için sadece 2 uydudan ses alınabiliyor zaten creative foruma bakıldığında ordada bazı kullanıcılar çalışmadığını bildirmiş Daniel k adlı arkadaş yazılımın üreticisi oda pek çzüm sunamaıyor sanamıyor sanrım win 8 de bu kartlar pek işe yaramayacak

Alıntıları Göster
    CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI

arkadaşlar bu ses kartına windows 7 64 bit driver lazım çok acil hangi driveri denediysem hata veriyor ;

setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit

• quote:

Orijinalden alıntı: smt325

CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI

arkadaşlar bu ses kartına windows 7 64 bit driver lazım çok acil hangi driveri denediysem hata veriyor ;

setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that our product is properly installed before running this setup program setup will exit

Alıntıları Göster
    Artık bir işe yaramıyorsa bu uygulama gerek yok yaw zaten CREATIVE SB Audigy Value 7.1 24-Bit yeterince yetiyor. Daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: xxpenguenxx

Artık bir işe yaramıyorsa bu uygulama gerek yok yaw zaten CREATIVE SB Audigy Value 7.1 24-Bit yeterince yetiyor. Daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olurmusunuz. Creative SoundBlaster Audigy Value 7.1 24 Bit ses kartını Win7 64bit işletim sisteminde P17X_SupportPack_2_8 mod'la ve 5+1 ses sistemimle beraber CMSS modunda sorunsuzca kullanıyorum. Dfx audio enhancer full ve SRS Audio Essentials full gibi programları yüklediğim zaman windows ses denetiminde varsayılan aygıt olarak Dfx işaretli oluyor ve kartın CMSS özelliği aktif olmuyor ve ses 2+1 şeklinde geliyor. Varsayılan aygıtı Audigy Value şeçmeye çalıştığımda seçilmiyor. Otomatik olarak Dfx seçiliyor. SRS Audio Essentials 'de bu seçenek değişiyor fakat ozaman da o programın özellikleri kullanılmıyor. Farklı modlu sürücülerle denedim sonuç aynı. Dfx'in çalışıp tüm kolonlardan ses gelmesi için ne yapmam gerekiyor.

Eski c-media çipli onboard anakartımda böyle bir durum yoktu Dfx'le beraber tüm kolonlardan ses geliyor ve sorunsuzca çalışıyordu. Yeni anakart aldım realtek hd çipli. Orjinal 5,1 kayıtlı medyalar harici her kolondan ses vermediği (en fazla müzikleride 5,1 dinlemek) :) için cmss özellikli bu kartı aldım fakat dfx uyumsuz oldu 64bit ten kaynaklanıyor olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete223

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olurmusunuz. Creative SoundBlaster Audigy Value 7.1 24 Bit ses kartını Win7 64bit işletim sisteminde P17X_SupportPack_2_8 mod'la ve 5+1 ses sistemimle beraber CMSS modunda sorunsuzca kullanıyorum. Dfx audio enhancer full ve SRS Audio Essentials full gibi programları yüklediğim zaman windows ses denetiminde varsayılan aygıt olarak Dfx işaretli oluyor ve kartın CMSS özelliği aktif olmuyor ve ses 2+1 şeklinde geliyor. Varsayılan aygıtı Audigy Value şeçmeye çalıştığımda seçilmiyor. Otomatik olarak Dfx seçiliyor. SRS Audio Essentials 'de bu seçenek değişiyor fakat ozaman da o programın özellikleri kullanılmıyor. Farklı modlu sürücülerle denedim sonuç aynı. Dfx'in çalışıp tüm kolonlardan ses gelmesi için ne yapmam gerekiyor.

Eski c-media çipli onboard anakartımda böyle bir durum yoktu Dfx'le beraber tüm kolonlardan ses geliyor ve sorunsuzca çalışıyordu. Yeni anakart aldım realtek hd çipli. Orjinal 5,1 kayıtlı medyalar harici her kolondan ses vermediği (en fazla müzikleride 5,1 dinlemek) :) için cmss özellikli bu kartı aldım fakat dfx uyumsuz oldu 64bit ten kaynaklanıyor olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ne yaptıysam hangı modlu surucuyu yukledıysem hepsınde xf crıstalızer ı aktıf edemedım olmadı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cigabyte2

ne yaptıysam hangı modlu surucuyu yukledıysem hepsınde xf crıstalızer ı aktıf edemedım olmadı ...

Hepimiz aynı sorundan müzdaipiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vip31856

quote:

ya usta daha dune kadar sorunsuz calısıyordu 2.0 mod rusucu yazanları okuduktan sonra bende yapıım dedım xf yı aktıflestırme ısını olmadıgı gıbı bırde 2.0 modlu surucu su an hafıf cızırtı da yapmaya basladı ...
  • quote:

quote:

quote:

ya usta daha dune kadar sorunsuz calısıyordu 2.0 mod rusucu yazanları okuduktan sonra bende yapıım dedım xf yı aktıflestırme ısını olmadıgı gıbı bırde 2.0 modlu surucu su an hafıf cızırtı da yapmaya basladı ...

İşletim sistemi nedir? Eğer Windows 8 ise xfi falan uğraşma. Olmuyor. Yani bende windows 8 kullanıyorum ve düz kurdum driverı o şekilde kullanıyorum. Sorunsuz şuanda.

• wın 7 kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

wın 7 kullanıyorum

Windows 7'de çalışıyor. Ben bizzat kullandım. Fakat modlu olan driverı kullandım.
  • quote:

quote:

wın 7 kullanıyorum

Windows 7'de çalışıyor. Ben bizzat kullandım. Fakat modlu olan driverı kullandım.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-audigy-value-71-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd700981&categoryId=218&navq=categoryid%3d218%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd700981%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_218%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister

ses kartın alıcam win7 home premium 64bit sistemde hangi driveri kullanmam gerekiyor. birde ses sistemim eski dts 2500 teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: creative

arkadaşlar

bu ses kartı almak üzereyim, destekliyor mu acaba? win7 home premiumda..

Alıntıları Göster
    windows 7 2,7 sürücüde xfi aktif

• quote:

Orijinalden alıntı: boticix

windows 7 2,7 sürücüde xfi aktif

Alıntıları Göster
    Creative Audigy Value 7.1 sahibiyim.

Windows XP 32 bit ve Windows 7 Ultimate 64 bit de SB P17X Series Support Pack 2.6 veya SB P17X Series Support Pack 2.7 yi sorunsuz kullanıyordum.

Şu an Windows 8 Pro 64 Bit de SB P17X Series Support Pack 2.8 i sorunsuz kullanıyorum.

Driverları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://danielkawakami.blogspot.com/

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.