< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Ağustos 2025; 1:14:14 > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (826. sayfa)

-
-
Valla hocam istediğin kaynaktan istediğin siteden alıntı yap link at ben 10 senedir kullandığım deviri ve aldığım sonucu söylüyorum. Bosch madem 800-1200 uygun diyor da Avrupa pazarında niye en alt segmentten en üst segmente 1600 devirli modeller üretiyor? Niye zamanında 1800 devirli modeller üretmiş? Tamamen cahil Türk müşterisinin gazını alma odaklı bir bilgi yazılmış Bsh Türkiye'nin iş bilmez adanları tarafından. 10 senelik 1600 devirli makine kullanma sonrasında Eski 850 devirlik makineye kıyasla fazladan bir yıpranma da görmüyoruz 2. Kez söylüyorum bunu, inşallah kendin 1600 devirli makine kullanıyor gibi konuşmaya devam etmezsin. Üreticiler her kullanım sonrasında su giriş vanasını da kapatın diyor mesela yapıyor musun? Kesin evet diyeceksin
Siz gene bu şekil kullanın makineleri, kurutma makinesi aşırı yıpratan kırıştıran bir makine olarak bilinsin daha fazla yaygınlaşmasın da fiyatlar daha da patlamasın
çünkü benim kullanım senaryomda her yıkama kurutma sonrası çamaşırlar yeni gibi oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harika bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. 394 ile 795 arasında bir wifi bağlantısı dışında fark yok gibi.Bu tabloyu görünce fikrim değişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah...
Alacağınız modeli seçerken kullanacağınız özelliklere göre seçim yapmanız önemli.Yani kullanmayacağınız özelliklere boşu boşuna para vermeye gerek yok.
Mesela ben " Wi-Fi " ve " SyncDry özellikli makinelerle bağlantı özelliği " var diye EW8D795MCT modelini özellikle almadım.
Çünkü bu modeldeki " SyncDry özellikli makinelerle bağlantı özelliği " için kullandığınız Electrolux çamaşır makinesininde bu teknolojiye uyumlu olması gerekiyor.Ama benim 10 yıllık makinemde bu özellik olmadığı için bu özelliğe para vermem haliyle hiçbir şey ifade etmeyecekti.Wi-Fi özelliği de benim için elzem olan bir özellik değildi zaten.
Dolayısıyla EW8D394MT modelini tercih ettim.Sizde modelleri ve özellikleri bu bakış açısı ile inceleyip ona göre karar verebilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Ağustos 2025; 14:59:13 > -
Sıkma devri konusunda bende katılmıyorum Pamuklu kumaşları 2000 devirde de sıktırabilirsiniz sorun olmaz sıkma devrinden ziyade en çok kumaşlar yıkama ve kurutma makinesinde yıpranıyor. Eğer kurutma işlemi uzun sürerse ki bu sıkma devri ile alakalı zamanla kumaş dokusunda incelme meydana geliyor uzun kurutma süresi de yıpranan çamaşır ve daha yüksek enerji elektrik tüketimi demek. Bundan dolayı bende kurutmaya atacağım çamaşırları hatta 2 kere 1400 devirde sıktırıyorum.
Kırışıklık konusu sıkma devrinden ziyade makineyle alakalı durum, tambur hacmi su seviyeleri, sıkma profil yapısı vb… 3 tane farklı 1400 devirli makinem oldu Bosch ve Electrolux çok kırıştırırken Hoover hiç kırıştırmıyor ütülü gibi çıkarıyor çünkü üçü içinde en geniş tambur hacmine sahip ve en çok su tüketimi olan makine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X