VR201-023TR arkadaşlar benim pcnin modeli bu.tuş takımları gayet rahat ne sert nede haddinden fazla yumuşak.birde ben kullanırken nerdeyse hiç ses duymuyorum ama daha cd takıp denemedim.
çoğunuz sesinden mustaripsiniz.bu yüzden arkadaşlar notebookun fanlarının önünü açık tutmaya dikkat edin sert zemin üzerine koyun ki hava sirkülasyonu rahat olsun.eğer fan kısımları bir nesneyle temas ediyorsa işlemci ısınır ve fazla ses çıkartmaya başlar.
aslında ben batarya kullanımını merak ediyorum??? internette dolaşıyorum herkes farklı yorumlar yapıyor. msi ın kendi sitesi de açılmıyor. bilen varsa iş işten geçmeden yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşım aşağıdaki adres de VR201'in kullanma kılavuzu var, Pil konusunu da uzunca anlatmış, umarım aradığın bilgi vardır.
teşekkür ederim yardımın için.yalnız kılavuzda pili resmen nasıl şarj edersen et diyor.ben yinede ilk kullanımda pil bittikten sonra 10 saat kapalı şarj ettim. ikincisindede o kadar bekleticem. şimdilik 4buçuk saat gidiyor güncelleştirme ve program uptade yaptğım halde.keşke daha uzun süre dayansaydı
yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım makinem.. ekranı çok kaliteli değildir geri kalan tüm özellikleri on numaradır..
benim makinem aşırı ısınmaya başladı hele sıcakklarda cayır cayır gavur gibi... böyle saçmalık olmaz dedim ve vatan bilgisayara yolladım bakalım ne yapacaklar...
ama 300 tl fazla verin gidin adam gibi bir dell alın..
Selamlar arkadaşlar, benimde v201'im var ve çok memnunum, açılışı kapanışı falan çok hızlı, bu yüzden, 15-20 gün bilgisayarı hiç kapatmadığım oluyor, sadece ekranı indirip kapatıyorum, ilk gün direk vistayı silerek Win7 kurdum, evdeki desktopum bu bilgisayardan kat kat güçlü olmasına rağmen, VR201 Win7 ile çok uyumlu çalışıyor hayretler içerisindeyim. işim gereği arazide kullanıyorum, pili yaklaşık 3-4saat gidiyor. Tüm gün kullanımı için ikinci bir pil almayı düşünüyorum. Satmayı düşünen varsa talibim...
bana batarya lazım ..2. elde olabilir. nerden bulabilirim acaba ? uygun fiyata ??
Ben de bu aleti iki yıldır kullanıyrum.Çok memnunum. Biraz ısındığı ve ses yaptığı doğru ama okadar aşırı rahatsız edici değil.İntel işlemciler için (simdi bütün işlemciler dahil) ısınma problem yaratmıyor.8 hucreli pili sayesinde şarj taşımıyorum. hala 3-4 saat arası gidiyor.vindows vista basic olarak tıkır tıkır çalısıyor.İşletim sistemini değiştirme gereği bile duymadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme