Şimdi Ara

PVP SEVENLER !!! BAKMADAN GECME LUTFEN!! L2Dragonlance!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
13.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler 2 günlük bi yere gitmiştim geri döndüm nick BloodyWings kamaelim bu arada nie oyunda kimse yok :S bide noblesse görevi nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C h a u s

Clint derken eğer hots dosyasından bahsediyorsan(terimleri tam anlamam kusra bakma) hayir kullanamiyorum.

bu oyun versıyonundan bahsedıorum hanı c4 c5 c6 kamael hellbound
    hellbound ile baska serverlarda oynayabılıomuydun?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

slm beyler 2 günlük bi yere gitmiştim geri döndüm nick BloodyWings kamaelim bu arada nie oyunda kimse yok :S bide noblesse görevi nasıl yapılıyor?

ya sorma bende elımı parcaladım sag elımı o yuzden oynıyamıom ama az kaldı 1 kac gune kadar sagıyı cıkartcam sora oyuna dewam oynayanlar varda klandan cıkmıslar yenı bı klana carıs buyuk ıhtımalle oyuna gelince
  • Hata1 2008.8.9 19:15:49
    CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1867 MHz with 2047MB RAM
    Video : No Video
    PosCode : LS1:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: FD3DPredefinedShader::LoadShaderFileToString <- FD3DPredefinedShader::Load <- FD3DPredefinedShader::FD3DPredefinedShader <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

hata2

bilmeme ne bellek adresine basvuruldu adres read olmadi dio
  • umarım elin çabuk düzeliroyunda hala giren 1kaç kişi var onlarla oynamaya çalışıyoruz seni özledik
  • quote:

umarım elin çabuk düzeliroyunda hala giren 1kaç kişi var onlarla oynamaya çalışıyoruz seni özledik

Eyvallah kardesim cok saol bende sızlerle oynamayı ozledım ınsallah kısa surede gelıcem
  • Tekrar merhaba

c6 -kamael diğer serverlarda sorun yok oynayabiliyorum ama bunda oynayamıyorum.Host dosyasını anlatılanlara gore yapıyorum yazdıgım hatayı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C h a u s

Tekrar merhaba

c6 -kamael diğer serverlarda sorun yok oynayabiliyorum ama bunda oynayamıyorum.Host dosyasını anlatılanlara gore yapıyorum yazdıgım hatayı veriyor.

ama bu hellbound
  • yani 3.7gb tekrar hellbound serverini indiricim bu kötü oldu:(kusra bakmayın ben farketmez zannediliyodum c6 olması yeterlidir diye dusunmustum.Cok tskler
  • Kotalımısın
  • evet ne yazikki kotaliyim:/
  • noobinface@hotmail.com ekle bi konuşalım kargoyla yollarım olmazssa. .
  • Ewet arkadaslar servera dondum gibi elim arasira agri yapio ama oncekı gıbı buyuk problem yok oynamaya dewam hep birlikte insallah suan noblesse yapıorum katılmak ısteyen gelebilir daha boss kesceydik ....

hade hepinize selamlar saygilar
  • Abi ben başlamadım bossu kesmek için beni beklede beraber keselim daha sub filan açmadım sub filan açiyim nobleye başlıyım bossu hebberaber keseriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrashMetal

Abi ben başlamadım bossu kesmek için beni beklede beraber keselim daha sub filan açmadım sub filan açiyim nobleye başlıyım bossu hebberaber keseriz

Boss a daha var hade sende basla yetis bana ama sızı fazla goremıorum oyunda :D
  • beyler bu oyun update yapmaya başadı anlamadım daha sabah girmiştim :S
  • Kafeyi full Fdisk'ledik Ve virüs korkusuyla oyunda yüklüyemiyorum
    Elbet tekrar 1gün yolum düser suandada işe girdigim icin online saatim en fazla 2saat oda 1sey yapmiyorum
    Abyss bile yetmiyor:( eve pc alacaim sirf 3*4 saate cikarmak icin
    Size basarilar dilerim...Görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 12 Ağustos 2008; 22:07:10 >
  • yeni işin hayırlı olsunumarım tekrar geri dönersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kafeyi full Fdisk'ledik Ve virüs korkusuyla oyunda yüklüyemiyorum
    Elbet tekrar 1gün yolum düser suandada işe girdigim icin online saatim en fazla 2saat oda 1sey yapmiyorum
    Abyss bile yetmiyor:( eve pc alacaim sirf 3*4 saate cikarmak icin
    Size basarilar dilerim...Görüşmek üzere

Eywallah kardesım herzaman bekleriz iyi calismalar
  • quote:

beyler bu oyun update yapmaya başadı anlamadım daha sabah girmiştim :S

Emre ne yazık kı update yaptıysa gracia nın updatesını yapmıstır Dun admın duyuru yaptı bugun ıtıbarıyle offıcal updater gracia oldu gıbısınden ... oyunu lıneage2/system/l2.exe den acin dıe duyuru yapmıstı sımdı senın sorunu nasıl hallederıs ona bakalım sanırım saglam system dosyası ısını gorur heralde eger system texture de deısıklık yapılıosa o szaman ıs yas cunku o dosya 1.5gb
    giremiosan bence oyunu yenıden kur updateyapmadan bızım system dosyalarından bırını koy ole oynayabılırsın sanırım!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.