Şimdi Ara

IPKONE'dan anlayan yardımcı olsun lütfen ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mail diyorsunuz da, Turkcellden edge'i sürekli açık bırakıyorum, bana da mailler sürekli geliyor. Blackberry de anında geliyor bunda da belirli aralıklarla..

Ek olarak;

Avea Müşteri Hizmetlerini aradım geçen gün, *0# koyarsan gelir dediler. Denedim olmadı..

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

hattın ne bilmiyorum bak mesela bu vodafone için

http://iphonetap.blogspot.com/2008/05/mesaj-iletildi-raporu.html

*N# koyarsan turkcell için sadee avea için cözümü yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 24 Haziran 2008; 9:32:17 >

• iphone yi ben bugüne kadar kullandığım hiçbir cihazla kıyalıyamam.

Başlıca kullandıklarım.(mpx200,mpx220,casper m500 ,p535asus, atoMQ2,)=hepsi windows tabanlı
    N93,N95(Sinbian)

Hiçbirinde ben bundaki tadı bulamadım bilgine.
  • iPhone
  • 3 ipod eskittim ama daha phone u tadamadım ... ama Tadıcaz eğer stoklarda kaldıysa.. yoksa da 3G artık yapcak bişe yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Mail diyorsunuz da, Turkcellden edge'i sürekli açık bırakıyorum, bana da mailler sürekli geliyor. Blackberry de anında geliyor bunda da belirli aralıklarla..

Ek olarak;

Avea Müşteri Hizmetlerini aradım geçen gün, *0# koyarsan gelir dediler. Denedim olmadı..

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

hattın ne bilmiyorum bak mesela bu vodafone için

http://iphonetap.blogspot.com/2008/05/mesaj-iletildi-raporu.html

*N# koyarsan turkcell için sadee avea için cözümü yok galiba

iyide konuyu açan arkadaş maillerime sıkılıkla bakmam demiş ayrıca oradada avaea için çözümü yok yazmıştım ben *0kare koy demedim

• quote:

Orjinalden alıntı: cantech

iki cihazı da ( yeni blackberry - iphone ) uzun süre kullanma imkanı buldum... ayarlar bakımından iphone'un bütün ayarlarına bakıp, oynamak pek vakit almadı ama blackberry de okadar çok seçenek, okadar çok kişiselleştirilebilecek şey varki bikaç gün uğraşsam anca çözerim gibi geldi...

iphone' u aylarca karıştır hergün yeni bir şey öğrenebilirsin bırak 1-2 güne sığmayı.:D ikinci hattıma telefon alıcam 3 haftadır bir şey beğenip alamıyorum iphone yüzünden heralde iphone3g yi beklicem diğer hat için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.