Şimdi Ara

dvdden anlayanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende dvd film ve müzik cdleri var.dvd-romumda var.fakat ne video izleyebiliyorum,nede müzik dinleyebiliyorum.acaba benim bilmediğim bir program ile mi oynatılıyor bunlar?ben şahsen bu sorunu çözemedim.yardım ederseniz cok tesekkur ederim.şimdiden saolun.

• quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

media player bu sorununa çözüm olacaktır...olmaz ise windvd vb gibi programlar kullanacaksın(yanlış anlamadıysam)

walal media playerda sorun veriyor.hata veriyor.
  • al bi tane dvd video player adam gibi izle.. monitode film mi izlenir yaa.. tabi 21inç yada daha büyükse ekran bilemem.
    i9 12900K @ 5.5ghz, Asus z690 hero, Zotac 4090rtx, Samsung 980-990 pro m.2 nvma 2TB, Samsung 750 evo SSD 2 x 250 gb (Raid 0), Corsair 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah 5200MHz CL38 DDR5 Dual Kit Ram, Corsair Dominator Airflow (ram fan), ASUS ROG CHAKRAM RGB Qi ŞARJ VE YAN JOYSTICK 16000 DPI GAMİNG MOUSE, ASUS ROG Balteus QI Aura Sync RGB Gaming Mouse Pad, Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Uzatma Kablosu, Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu), Asus ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Cooler Master Ml 360 Illusion 360mm Argb Işlemci Sıvı Soğutucu, LG C2 48" TV-Monitor, 28" Predator 4K G-sync, , Enermax 1200w rew. PSU, Uzay sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

dediğim gibi ya windows media player 10 u yukle yahut windvd gibi programlar ıle calıstırabılırsın...

bendede var 10 ama olmuyor işte.butun guncellemeler var.

Orjinalden alıntı: ErhanMJ

arkadaşlar bende dvd film ve müzik cdleri var.dvd-romumda var.fakat ne video izleyebiliyorum,nede müzik dinleyebiliyorum.acaba benim bilmediğim bir program ile mi oynatılıyor bunlar?ben şahsen bu sorunu çözemedim.yardım ederseniz cok tesekkur ederim.şimdiden saolun.

Power dvd veya real player var onları kullan tabi kodeklerinide yüklemeyi unutma.

Orjinalden alıntı: toughguy

inter video win dvd 5 platinium

+1 bende bunu kullanıyorum çok iyi
    Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

• quote:

Orjinalden alıntı: musandia

quote:

Orjinalden alıntı: toughguy

inter video win dvd 5 platinium

+1 bende bunu kullanıyorum çok iyi

bakalım su an bu programları arıyorum,herşey için saolun...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.