Şimdi Ara

Sistemi toplatıp tamı alsam yoksa evde kendim mi toplasam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.200 YTL civarında ( monitor hariç ) sistem toplamayı düşünüyorum. sizce sistemi toplatıp ta mı alıyım yoksa tum oem parcalarını alıp evde kendim mi toplayım? evde toplamak istiyorum ama aldığım bileşenlerden bazılarının bozuk olması ihtimalinden korkuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bide sistemi toplatınca kasanın kapağına etiket yapıştırıyorlar içini açmasın (açarsa garanti dışı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurayhan -- 31 Mayıs 2008; 19:12:25 >

• sistem toplama konusunda tecruben ya da en azından yeterli bilgin varsa kendin topla tabi. bileşenlerin bozuk olma ihtimali çok yüksek değil. öyle bir şey bilgisayarcıda da olsa o bile geciktirir işi. zaten bozuk çıkarsa iade edersin sağlamını gönderirler bilemedin bi süre beklersin...

Orjinalden alıntı: aootahca

sistem toplama konusunda tecruben ya da en azından yeterli bilgin varsa kendin topla tabi. bileşenlerin bozuk olma ihtimali çok yüksek değil. öyle bir şey bilgisayarcıda da olsa o bile geciktirir işi. zaten bozuk çıkarsa iade edersin sağlamını gönderirler bilemedin bi süre beklersin...

• Dostum eğer bütün parçaları aynı yerden alacaksan orada toplattır ne olur ne olmaz. Ama ayrı ayrı yerlerden alacaksan eğer evde kendin toplarsın artık. Eğer parçalardan birisinde de sorun çıkarsa zaten faturalı garantili parçalar olacağı için aldığın yere götürür teslim edersin.

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Dostum eğer bütün parçaları aynı yerden alacaksan orada toplattır ne olur ne olmaz. Ama ayrı ayrı yerlerden alacaksan eğer evde kendin toplarsın artık. Eğer parçalardan birisinde de sorun çıkarsa zaten faturalı garantili parçalar olacağı için aldığın yere götürür teslim edersin.

+1
  • bence toplamak zevkli bir iş, biraz bu işlerden anlıyorsan biraz da ingilizce varsa kendin yapabilirsin, ama onlara toplatırsan da işin garanti olur, yanii toplama sırasında bir hata olma durumunda onlar sorumlu olurlar
  • Sistem toplayınca parçalrın bozuk çıkma ihtimali yook ancak pek anlamıyorsan birbirine uyumsus performansı düşük bir sistem toplama ihtimalin var. Bende Daha geçen hafta yeni bir sistem topladım. Kasananın açılmaması gerek diye bir şey yok. Çünkü garanti kasaya degil. Her parçanın garantisi ayrı ayrı. Garantinin bozulmaması için parçaların içini açmamak geerekiyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.