Bildirim
E8400 ve Gigabyte GA EP35 DS3 rev 2.1
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben e8400'ı 1,27v ile 3,95 açmıştım dahada düşük görmedim.1,30v ile 4,20 rahat çalışır sanırım yanlız soğutmaya aman dikkat edin bu sıcaklarda
ram konusunda bi bilgim yok.
_____________________________ -
Zaten işlemciye hız aşırtma yaptığında, ram otomatik olarak hızlanıyor tabiki onada voltaj vermek lazım ama gerekçeğini sanmıyorum _____________________________
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi...
Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi...
Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse...
İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse... -
ramlre overclock yaparken ras caslarını 5 se 6 falan yap degerler arttıkca hız acarsın. zamanlama düştükçe hız düşer.......
voltaş olayını karanbole yapma remler 2,3 v dan sonra gidemilir haberin olsun.... markasına bakıp int den bak ne kadar volt kullanıyo...
inşallah yardım etmişimdir kardeş_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Junger
merhabalar
elimde
E8400 ve Gigabyte GA EP35 DS3 rev 2.1 ve 4x1gb 1066mhz crucial ballistix ram var
sogutucu : zalman cnps9700 led
işlemciyi 3.8-4.0 ghz civarında açmak istiyorum ve de ramlerin 1.2ghz de olmasını istiyorum bu ayarları verebilecek olan var mı
hocam bunun değeri olmazki. girersin biosuna ufaktan başlarsın.. ramleri ilk baş defaultta tutarak yavaşça 100 er mhz çık, açmadığı yerde voltaj ver dene , tek seferde olacak iş değil, anakart ve işlemcininde herkes ile aynı değerlerde aynı mhz yi açacağı gibi bişeyde yok. o yüzden yavaştan dene, bu arada aynı ramler bende var , şimdilik 1140 mhz de açtım 5-7-7-24 timingler auto. işlemciyi açarsında , ramlerin sana 1200 olması biraz performans değeri düşürebilir
bende kasıyorum istersen sana yardım edebilir, benim topic;
http://forum.donanimhaber.com/m_24179202/tm.htm
umarım yardımcı olabilmişimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 23 Haziran 2008; 14:58:46 >_____________________________ BMW F30 3.20i ED Sportline - Iphone 8 Plus 64 GB - Lenovo Y700 i7 GTX960 256gb SSD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler