Şimdi Ara

Windows'da 2.0 yükleme rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş biri şu ms exchange i bi anlatsa nedir bu? kaçımızın işine yarar...
  • hacam peki 2.0 yaptımızda rehberdeki isimler gidiyo mu ? gidiyosa nasıl yedeklerim
  • ziphone ile kırılmış 114 bir cihazın 2,0 yapılabilmesi için
    önce 2,0 a restore edilip sonra mı? sizin yönergelerinizin uygulanması gerek?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

Rehber güncellendi arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

ziphone ile kırılmış 114 bir cihazın 2,0 yapılabilmesi için
    önce 2,0 a restore edilip sonra mı? sizin yönergelerinizin uygulanması gerek?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

Rehber güncellendi arkadaşlar.

Hayır önce herhangi bir versiyon ile pwnge yapıp ardından Custom Firmware ile iTunes'tan yükleme yapacaksınız.
  • torrent bir türlü inmiyor başka bir link varmı acaba..
  • torrent indirin demişsi ya oraya kadar sorunsuz geldim ben torrent ney onu anlamadım kaldım açıldı cihaz eski halinde hiçbişey olmadı? yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

torrent indirin demişsi ya oraya kadar sorunsuz geldim ben torrent ney onu anlamadım kaldım açıldı cihaz eski halinde hiçbişey olmadı? yardım.

Şu dosyayı Flashget yada Limeware ile bilgisayarına indir dostum

http://****.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347)torrent (**=the-pirate-bay; - yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

torrent indirin demişsi ya oraya kadar sorunsuz geldim ben torrent ney onu anlamadım kaldım açıldı cihaz eski halinde hiçbişey olmadı? yardım.

Şu dosyayı Flashget yada Limeware ile bilgisayarına indir dostum

http://****.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347)torrent (**=the-pirate-bay; - yok)

o dosya inmiyor dostum indiren varsa farklı bir adres verebilirmi.

• quote:

6)Şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz arkadaşlar. torrent'i indirin. iTunes 7.6 yüklü değilse kurun. Ve iTunes'dan iPhone'unuza girip Shift+Restore tuş kombinasyonunu kullanarak indirdiğimiz 2.0.ipsw dosyasının yerini gösterin

burayı anlıyamadım 1.ci anlamadığım 7.7 yedii kurulu bende
    2- torrent indirdik onumu yüklücez telefona telefon açıldı açık konumdamı yüklicez restore modunda olması gerkmiyormu?
    biradağa açıklayıcı olurmusunuz. çok karışık
  • 7.7 ile de oluyor ben onunla yaptım sorun olmaz.
    Linkini verdiğim dosyayı iTunes'ta Shift+Restore diyip seçeceksin gerisini otomatikman hallediyor.
  • link bozuk dosya inmiyor mahkeme kararı ile kapalı diyor ben biyer buldum burası doğrumu http://www.mitbbs.com/article_t/PDA/31177590.html
  • dosyayı indiren bir arkadaş upload edemezmi..
  • hadi arkadaşlar uyumayın dosyayyı indiremiyoruz yardımcı olun.
  • Arkadaşlar DNS değiştirip indirin
  • nasıl?
  • quote:

Arkadaşlar DNS değiştirip indirin

ne yapalım dns yi ? yardım. kalıcı bir yardım edin allah aşkına ya.
  • mx tubede yazdığımız dns yi aynen yazdım şuan indiriyor bakalım hayırlısı cihaz halen açık bir şekilde pc bahlı duruyor bişey yapmadım ama açık cihaz sim pin gir diyor ben şimdi bu dosya inince shift restore deyip inen dosyayyı hedef gösterip yükle dicem tamam dimi?
  • Evet aynen öyle arkadaşım.
  • quote:

Evet aynen öyle arkadaşım.

YANİ ONDAN SONRA 2.0 OLUYORMU SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE installeri falan kullanabiliyormuyuz ek bişey gerekiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.