Şimdi Ara

Dock u 5 icon lu yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim bu docku 5 iconlu yapmak istedim customize 1.1.4 e olmuyor. Caterpillar diye bişi var onda oluyor ama malum 46 dolar mı ne..
    Biraz araştırdım sistem de core bilmem nenin içindeki plisti değiştiriyormuşssun falan filan...
    Velhasıl bunun kolay yolunu bilen var mıdır?
    Vesselam

• bende yapmıştım olmamıştı
  • walla benimki 5iconlu ama bende registered caterpillar var. Ben baska bir screenshotta 8icon gormustum
  • Caterpillar ı ben de deniyorum, 3 gün boyunca deneyeceğim. Ama şöyle söyleyeyim öyle ahım şahım bir şey değil bence. Ama yine de 6 aylık sürümü alınabilir.
  • Neyi değiştirmek istediğinizi açıklar mısınız? Ne olduğunu anlamadım da, öğrenmek istiyorum :)
  • 6aylık aldıktan sonra unlimited al daha iyi

quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Caterpillar ı ben de deniyorum, 3 gün boyunca deneyeceğim. Ama şöyle söyleyeyim öyle ahım şahım bir şey değil bence. Ama yine de 6 aylık sürümü alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

6aylık aldıktan sonra unlimited al daha iyi

quote:

Caterpillar ı ben de deniyorum, 3 gün boyunca deneyeceğim. Ama şöyle söyleyeyim öyle ahım şahım bir şey değil bence. Ama yine de 6 aylık sürümü alınabilir.

Yazın ne olacağı belli olmaz, SDK ile yeni uygulamalar ITunes Store üzerinden verilir falan filan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illaki yeni seyler cikacaktir. bunun onune gecilmez bile...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

6aylık aldıktan sonra unlimited al daha iyi

quote:

Yazın ne olacağı belli olmaz, SDK ile yeni uygulamalar ITunes Store üzerinden verilir falan filan.

• Umartız Cat. ın sunduklarını ileride bedava yapan uygulamalar çıkar. :)
  • :)) Umarim...

quote:

Umartız Cat. ın sunduklarını ileride bedava yapan uygulamalar çıkar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.