Şimdi Ara

astra enjoy airbag

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkese selam, 2008 astra enjoy sp aldim daha yeni. arabada 2 on ve 2 yan olmak uzere 4 tane airbag var, ancak perde airbaglarin cosmoda bulundugu yerlerde plastik kapaklar var. yani tesisat var mi simdi enjoyda? eger istersem yetkili opel servisinde taktirabilir miyim, oluyorsada fiyatlari ne kadardir?

OPEL ASTRA 1.3 CDTI ENJOY+SP+EASYTRONİK+METALİK+2007+MAKYAJLI
  • sensörleri varmıdır önce ona bakmak lazım serviste ön havayastığının tanesi 1000euro civarında tamir sırasında. sonradan takılırken de yedek parça kategorsi göreceği için o fiyattan yaparlar. zaten araba tıkırdamaya müsait bence söktürüp tekrar taktırıp arabayı bozmamak gerek. tıkırtılar çekilmez olur
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • çıkma 500 YTL'ye alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford fiesta abs?
    16 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.