Şimdi Ara

HP w2207 1 tane ölü piksel çıktı Halloldu :))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: chatixx

Direk catır cutur ovaladım gecti

o nası bi ovalamak ya çatur çutur
  • Hadi geçmiş olsun, iyi kurtarmışsın.
  • Üstte bir arkadas baş parmagın eklem kısmıyla ovalayabilirsiniz demisti. Ben ise ne yaptım tırnaklarımın ucuylar hani çizgi film'lerde olur ya cızzz diye üzerinden geçtim. Peki hiç acımadın mı diye sorarsan yarım saati 1ytl yaa. 90 adet makina var ve neredeyse surekli dolu. Makinaların yarısında 2232bw lcd monitör var. Bu herilerler neredeyse 1 saatte 2232bw alacak kadar para kazanıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Direk catır cutur ovaladım gecti

o nası bi ovalamak ya çatur çutur

• quote:

Orjinalden alıntı: korner12

valla çok ilginç bir teknik :) ovalayınca kaybolan ölü taklidi yapan yaramaz pixeller

ölü taklidi yapan yaramaz pixeller

iyi laftı

ama ben onlara kurnaz pixeller diyorum onlar varya onlarrr! ne sinsidir, birden bire karşımıza çıkıverirler kimbilir kaç kişinin canını yaktılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Nisan 2008; 0:49:01 >

• Up!!
    Bizim yapışık piksel tekrar peydahlandı.
    Bu sefer de iyice ovdum ve stuck pixel giderme programı kullandım yine de gitmedi.
    Bu iş hiç hoşuma gitmedi.
  • Ya arkadaslar benım lcd de de bır adet olumu yaralımı gazımıanlamadıgım bır adet pıksel var sadece kırmızı ve mavı renkte ters calısıyor kırmızıda yesıl mavıde sarımsı bırsey once ovdum sonra bıraz oksadım kesmedı dovdumde bıraz ama sonuc degısmedı.Yalnız dıger renklere normal tepkı verıyorlar ıkı renge alarjılerı var sanırsam anlamadım ben bu ısı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.