Şimdi Ara

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
11
Favori
184.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar video ekliyecem demiştim.Görüntü kalitesi telefondan dolayı kötü ama bir daha çekeceğim bununla idare edin
    http://www.dailymotion.com/video/xbn6s5_necvox-939hda_tech
    Gece resmi,tuş kombinasyonu videoda daha çok belli oluyor
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

Buda normal konsol çekim

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Hayırlı olsun kardeşim bir kaç sorum olacaktı ?Bende Leon 1.4 tsi'ye taktıracagım...
    araştırdığım kadarıyla bir kaç kişi GPS'in çok yavaş olduğunu söyledi doğru mu bu?
    1-necvox 939 arac hareket halinde iken tv kapatıyor mu acaba ?
    2-Bu cihazın harddiski var mı acaba vaarsa kaç gb?
    3-Bluetooht mevcut sanırım rahatlıkla telefon görüşmeleri yapılabiliyor mu?
    4-Dvd,divx mp4 gibi formatları oynatıyor mu?Birde bu formatları varsa harddiskine atınca oynatıyor mu?
    5-Hareketsiz,10-30km ve 50km üzerinde tv nasıl çekiyor ? Durduğunuz yerde cok net gösteriyor mu?
    6-Sadece karasal yayın veren kanal d star trt gibi 5-6 kanal mı çekiyor acaba?Tüm kanallar mevcut mu?Birde hangi ilde oldugunuzu yazabilirseniz sevinirim sanırım Ankaradasınız?
    7-Navigasyon için hangi program yüklü bulundugunuz ilde hata oluyor mu?Harita için ekstra bir masraf yaptınız mı?Trt'ye falan para veriliyor gibi şeyler yazıyor forumda?
    8-Menü geçişleri falan hızlı mı?
    9-Sesli komut var mı? Birde Navigasyonda sesli sizi yönlendirme var mı?
    10-Telefon rehberi mesaj falan ekranda görünüyor mu?
    11-OPS = Optischer Park System yani Görsel Park Sistemi var mı?Park sensörü devreye girdiğinde kalan mesafeyi gösteriyor mu?

Biraz fazla oldu farkındayım ama tek seferde hepsini sorayım dedim teşekkür ederim...

Çok yavaş değil.Normal,diğer navigasyonlara göre.
    1-Hareket halindeken kapatmıyor fakat kesilme çok oluyor.
    2-Hardiski yok.
    3-Evet,görüşmeler yapılabiliyor.
    4-mp4 denedim açamadım.Diğerlerini bilmiyorum.
    5-Tv'deken arama yaptırınca bulduğu kanalları çok güzel gösteriyor.
    6-fox,kral tv,kanal d,show tv,star,atv gibi kanalları izleme şansım oldu.
    7-Hayır,navigasyon için hiç para ödemedim.
    8-Menü geçişleri gayet hızlı
    9-Deneyemediğim için bilemeyeceğim.
    10-Evet,görünüyor.
    11-Yok heralde çünkü geri vitese takınca otomatik çıkmıyor.Başka yerden yapılıyorsa bilemeyeceğim.

• Cevabınız için cok teşekkür ederim...

3D ve topografik haritalı navigasyon sanırım yok sanırım değil mi? videonuzda göremedim...Şunu gibi navigasyon görüntüleri var mı acaba?Sık sık takılmalar olur mu acaba?Begenmediğiniz hatalı yönleri var mı?

• Ayarlardan 3d ve 2d olarak seçebiliyoruz.Beğenmedğim yönleri ise mp4'ü açmadı bluetooth'u her telefonla eşleşmiyor,eşleşse bile telefon rehberi v.s görmeme gibi problemleri oluyor.Televizyon bazen Ankara-Kızılayda dururken bile çekmiyor(anlayabilmiş değilim).Şimdilik bu kadar daha aleti keşfediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Ayarlardan 3d ve 2d olarak seçebiliyoruz.Beğenmedğim yönleri ise mp4'ü açmadı bluetooth'u her telefonla eşleşmiyor,eşleşse bile telefon rehberi v.s görmeme gibi problemleri oluyor.Televizyon bazen Ankara-Kızılayda dururken bile çekmiyor(anlayabilmiş değilim).Şimdilik bu kadar daha aleti keşfediyorum

Yuh kızılayda bile çekmiyorsa yani...Olsun ama zaten önemli değil en kalitelisi bile böyle ki.Hareket edine gidip geliyor otobüslerdekiler de böyle ara ara gidiyor..%50 izlensede %50 izlenecek gibi değil..Dvd hareket halinde çalışıyorsa problem yok..

• çalışıyor tabiki :D Ben memnunum aldğım üründen.Bir tek çalınma riski var onada çare yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

çalışıyor tabiki :D Ben memnunum aldğım üründen.Bir tek çalınma riski var onada çare yok :S

gece üzerine siyah bir örtü örtebilirsin konsolun tamamına...Ya da camlara film olabilir.
  • GÜNCEL ve ACİL

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

NECVOX DVA 939HD cihazını passat B5.5 Kasalara takabiliyormuyuz,

bi arkadaşım çine gidecek oradan getirtsem takılmasında sıkıntı olurmu acaba?
  • ehehe camlarda film var ama göz alışınca içeri görünüyor.Zaten dışardan ses gelince hemen pencereye koşup bakıyorum bir şey var mı diye
  • quote:

GÜNCEL ve ACİL

quote:

takamazsın bence! yeri uygun degil sıgmaz
  • Necvox'u taktığınızda hız ve devir saati göstergeleri arasındaki yol bilgisayarı ekranında bir bozulma ya da değişme oldu mu?
    Umarım arabanın bu orjinalliği gitmiyordur

Bir de bu cihazı Navitech'in NRD 3100 modeli ile kıyaslayabilir misiniz? (malum biri 1650tl diğeri 2500tl)
  • tüh ya, Hepsi burada da Wv uyumlu diyor model de vermiyorki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

GÜNCEL ve ACİL

quote:

takamazsın bence! yeri uygun degil sıgmaz

Malesef B5.5 Kasalara bu cihazlar uymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Merhaba,

VW EOS model aracım için ben de bir navigasyon çözümü düşünüyorum.
    Necvox DVA 939HD 'i gördüm; beğendim.
    Sonra bazı sorularıma cevap ararken bu başlığı buldum.
    Farklı marka ve modeller olduğunu buradan öğrendim.
    Sorularıma yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    (Biraz fazla sorum var; umarım arka arkaya sıralamam sizleri rahatsız etmez)

Merhaba
    Bildiğim k,
    adarıyla cevapları soruların altına kırmızı ile yazdım

Öncelikle hiç EOS modelde kullanıldığını okumadım.
    EOS'un yapısı Passat'a benziyor ve aynı ses sistemlerini destekliyor.
    Acaba Necvox 939 ya da MT 6501 EOS'ta tam uyumlu çalışır mı ?
    EOS Passat'la aynı yapıda cihaz kullanıyor ve CAN-BUS sistemine sahip yani tüm bu cihazları EOS'ta da kullanabilmeniz lazım.

Aracın direksiyon kumandaları eksiksiz çalışır mı ?
    Örneğin benim direksiyonda şu anda işe yaramayan bir "telefon" tuşu var.
    Bu ürünlerden herhangi birisi ile bu tuş çalışır mı ? Gelen telefonu cevaplamayı sağlar mı ?
    Direksiyon üzerinden kontrollerde tam ve doğru olarak çalışır. Bluetooth bağlantısı yaptıktan sonra telefona direksiyondaki düğme ile cevap verebilirsin.
    Hatta uzun basarsan "redia"l arama yapabilirsin

Diğer yandan, biliyorsunuz aracın orjinal ses sistemi sürücü göstergesinde çalan MP3 ile ilgili bilgi veriyor (şarkı ismi vs.)
    Bu cihazlar da aynı bilgiyi sürücü göstergesine aktarıyor mu ?
    Bu cihazlarda bu bilgiyi veriyor. MT 6501'de bu iş için ekranda çok küçük bir bilgi alanı ayırmışlar. Parça isimlerinin son kısmı gözükmüyor.

Aynı şekilde, orjinal ses sistemi geri vites 'e geçildiğinde park sensörü mesafesini görsel olarak gösteriyor. Bu cihazlar da gösterir mi ?
    Bu cihazlar malesef bu bilgiyi ekrana taşımıyor. Fakat geri kamera takdırırsan göürntü alabilirsin.

Necvox'un üzerindeki haritaya Infonav firmasının Türkiye haritası desteği
    verdiği söyleniyor. Ücretsiz olarak harita güncellemesi sağlıyorlar mı yoksa
    her güncelleme bedeli karşılığında mı yapılıyor ?
    Tam bilmemekle beraber, Cihaz satan her üretici belirli bir süre ücretsiz harita update imkanı vermesi lazım.
    Infonav'da yapıyordur. Ayrıca bu cihazla sadece Infonav haritası kullanma zorunluluğun yok. IGo gibi WindowsCE tabanlı her navigasyon yazılımını kullanıp, internet'ten ücretsiz olarak haritalarını bulabilirsin.

Başka kaynaklardan edinilen haritaları kullanmak mümkün mü ?
    Cevap yukarıda

Mert Bey'in yaptığı değişiklikleri (Windows CE arayüzüne ulaşmak, 3D harita vs.) yapmak hem Necvox hem de MT 6501 için mümkün mü ? Kolay mı ?
    Necvox içinde bunu yapmak mümkündür. Fakat aynı şekilde yapılmıyabilir

Almaya karar verdiğimde, nerede taktırmalıyım ?
    Sanırım yetkili VW servisi bunları takmak istemez; bu durumda Aracın orjinalliğini bozmadan takacak nereleri tavsiye edersiniz ?
    Bu cihazlar takıldığında aracın garantisine kötü bir etkisi olur mu ?
    Takımı son derece kolay olduğu için aldığın her yer bunu yapabilir. Biz bu tür işleri Ender Elektronik Metin ile yapıyoruz.

Son olarak, hırsızlık ihtimaline karşı herhangi bir önlem var mı ?
    Orjinal ses sistemi kullanıldığında sanki çalınma olasılığı daha düşük gibi düşünüyor insan; bu sebeple hırsızlığı düşünmüyoruz. Bu ürünler kullanıldığında çalınma olasılığı artar mı ?
    Malesef hırsızlık için herhangi bir kod koruması mevcut değil

Arka görüş kamerası eklentisi istersek fiyata ne kadar ekleniyor ?
    Fiyat seçtiğin kameraya göre değişiyor. 10$'da kamera ver 150$'da
    Tavsiyem 170 derece açısı olan bir kamera almandır. Diğerleri oldukça kısıtlı bir görüş alanı sağlıyor.

Buraya kadar sorularımı sabırla okuduysanız teşekkür ederim.
    Cevaplarınız için de ayrıca teşekkürler...

• Sayın Mert BASARAN cevabınız için teşekkür ederim,
    Siparişi verdim eger arkadaşım Çinde bulabilirse gelicek, Gelirse Ahşaptan plaka işletip onun içine yerleştirip üzerine gül kaplatıcam, biraz hayali oldu ama sizin sistem gerçektekten olması gereken sistem, adama herşeyi yaptırır
  • Mert Bey,

uzun sorularıma verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.

MP3 isim bilgisi ile ilgili soruda sanırım tam anlatmak istediğimi anlatamadım. Cihazın kendi ekranında MP3 bilgisini vermesi haricinde hız ve devir göstergeleri arasındaki bilgi ekranında MP3 isminin goruntulenmesini soruyorum.
    Bu alanda, orjinal VW sistemleri isterseniz MP3 ismini gösteriyor, CD player ekranına bakmaya gerek kalmıyor. Acaba aynı bilgi Necvox ya da diğer ürünlerde de bu küçük bilgi ekranına geliyor mu ?

WindowsCE tabanlı herhangi bir navigasyon yazılımının kullanılabileceğini belirtmişsiniz. Örnek olarak Igo'yu kullanmak istersem, ne yapmam gerekiyor ?
    SD kart'a yazılımı attım diyelim. Cihaz bu yazılımı hemen kullanmaya başlıyor mu ?
    Eğer öyleyse, buradan yola çıkarak, herhangi bir WinCE yazılımını da kullanabilmem lazım, doğru mu ?

Necvox için WindowsCE arayüzüne ulaşmayla ilgili bilgiyi nereden bulabilirim ?

Bir de ; RNS510 'u pahalı olduğu için tercih etmiyorum. Diğer seçeneklerden (Necvox vs.) hangisini önerirsiniz ?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 27 Aralık 2009; 23:24:05 >

• quote:

Mert Bey,

uzun sorularıma verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.

MP3 isim bilgisi ile ilgili soruda sanırım tam anlatmak istediğimi anlatamadım. Cihazın kendi ekranında MP3 bilgisini vermesi haricinde hız ve devir göstergeleri arasındaki bilgi ekranında MP3 isminin goruntulenmesini soruyorum.
    Bu alanda, orjinal VW sistemleri isterseniz MP3 ismini gösteriyor, CD player ekranına bakmaya gerek kalmıyor. Acaba aynı bilgi Necvox ya da diğer ürünlerde de bu küçük bilgi ekranına geliyor mu ?

WindowsCE tabanlı herhangi bir navigasyon yazılımının kullanılabileceğini belirtmişsiniz. Örnek olarak Igo'yu kullanmak istersem, ne yapmam gerekiyor ?
    SD kart'a yazılımı attım diyelim. Cihaz bu yazılımı hemen kullanmaya başlıyor mu ?
    Eğer öyleyse, buradan yola çıkarak, herhangi bir WinCE yazılımını da kullanabilmem lazım, doğru mu ?

Necvox için WindowsCE arayüzüne ulaşmayla ilgili bilgiyi nereden bulabilirim ?

Bir de ; RNS510 'u pahalı olduğu için tercih etmiyorum. Diğer seçeneklerden (Necvox vs.) hangisini önerirsiniz ?

Teşekkürler...

Malesef , Mt 6501'de Mp3 parça bilgileri yol bilgisayarı ekranında gözükmüyor. Necvox'da durum muhtemelen aynı şekildedir. Bu soruya belki Necvox kullanan arkadaşımız cevap verebilir.
    Herhangi bir Windows CE tabanlı navigasyon kullanman için yapman gereken Navigasyon yazılımını SD karta kopyalaman ve programı çalıştırman için gereken exe dosyasının yerini chaza tanımlaman.
    Bu tip açıklamalar zaten aldığın cihazın içinde mevcuttur.

Necvox için Windows CE arayüze ulaşma ne şekilde mümkün bilemiyorum. Belki Internet'te araştırılabilir. Sadece tavsiye olarak yazıyorum. Bu tür cihazlarda direk İşletim sistemi ile oynamak, eğer ne yaptığını tam olarak bilmiyorsan , son derece tehlikelidir.
    Cihazı kolaylıkla bir daha açılamaz hale getirebilsin. Bu yüzden Eğer birşey yapmak istersen mutlaka çok iyi araştır, daha önce yapan var mı bulmaya çalış, ne gibi sorunlar olabilir ? çözümü var mı ? kimler başarmış ? Nasıl ?
    Tüm bunları öğrendikten sonra , kullandığın cihazı çok farklı ve kullanışlı hale getirebilirsin.

RNS 510 ve Necvox tercihi çok zor bir tercih. Artık RNS 510'da birçok şey yapılabiliyor. RNS 510'un neler yaptığınıda araştırmanı tavsiye ederim.

• Teşekkürler,

Ben aslında Necvox mu yoksa MT 6501 mi tercih etmeliyim demek istemiştim. RNS510 tercihlerim arasında değil.
    Bu ikisi arasında hangisini tercih edersiniz ?

Anladığım kadarıyla, orjinal ses sistemi yerine bu ürünlerden birini kullanırsam 2 kaybım olacak:
    1- ekranda park mesafesini göremeyeceğim (bunu arkaya kamera koyarak çözebiliriz)
    2- sürücü göstergesinde müzik bilgisi görüntülenemeyecek (aslında çok önemli değil ama keşke bu ekrandan müzik seçilebilseydi)

Daha önce gönderdiğiniz yabancı forum linkinde verilenhttp://www.flydigital.ro/wince adresinde AS7608 , TID 7501 , WD 6050 , MT 6501, Witson D723 V ,AS 7301, WS 6530 gibi ürün kodları var.
    Bunlardan hangisinin Necvox olduğunu bulamıyorum. ayrıca google'da "Necvox" arattığımda Türk forum ve satış sitelerinden başka birşey bulunmuyor.
    Bu Necvox'un üretici sitesine nasıl ulaşırım ?
    Siteye ulaşmak istememin 2 nedeni var; ürün kodunu bulmak ve varsa kullanma kılavuzunu edinip, almadan önce bilgi sahibi olmak.

• Necvox'un bayisinin sitesi essegrup.com.tr(tr olmayabilir google'den bakın)
    necvox'un modeli 939-Hda
  • quote:

Teşekkürler,

Ben aslında Necvox mu yoksa MT 6501 mi tercih etmeliyim demek istemiştim. RNS510 tercihlerim arasında değil.
    Bu ikisi arasında hangisini tercih edersiniz ?

Anladığım kadarıyla, orjinal ses sistemi yerine bu ürünlerden birini kullanırsam 2 kaybım olacak:
    1- ekranda park mesafesini göremeyeceğim (bunu arkaya kamera koyarak çözebiliriz)
    2- sürücü göstergesinde müzik bilgisi görüntülenemeyecek (aslında çok önemli değil ama keşke bu ekrandan müzik seçilebilseydi)

Daha önce gönderdiğiniz yabancı forum linkinde verilenhttp://www.flydigital.ro/wince adresinde AS7608 , TID 7501 , WD 6050 , MT 6501, Witson D723 V ,AS 7301, WS 6530 gibi ürün kodları var.
    Bunlardan hangisinin Necvox olduğunu bulamıyorum. ayrıca google'da "Necvox" arattığımda Türk forum ve satış sitelerinden başka birşey bulunmuyor.
    Bu Necvox'un üretici sitesine nasıl ulaşırım ?
    Siteye ulaşmak istememin 2 nedeni var; ürün kodunu bulmak ve varsa kullanma kılavuzunu edinip, almadan önce bilgi sahibi olmak.

Ülkemizde necvox dva-939hd olarak bilinen model yurtdışında TID 7501 VE TTI 7501 olarak bilinir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.