Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: photographer86

Arkadaşlar nedir bu NES ? Ne tip bi oyundur, herkesin dilinde bu aralar
    tam sana gore bir suru ateri oyunu var icinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: q_bert

arkadaşlar bi bilen varsa yardım etsin ya bu summerboard temaları tanımıyo bulamıo ipod içinden temam değişmiyor bu yüzden
    kaç tane uygun tema indirdim ama yok olmuyor

private-var-mobile-library-summerboard-themes birde bu dizini dene eğer 1.1.4 kullanıyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar. NES oyunlarını wi-fi bağlantısı olmadan direk iphone browser üzerinden yükleyebilirmiyiz? çünkü gsphone yüklenmio benim ipodta:( eğer yüklenebiliyorsa bi arkadaş anlatabilirmi nasıl yapacaz?

evet yükleyebilirsin.bulduğun romları cuteftp,iphone browser,winscp tarzı programlarla gerekli dizine atman gerekir.
    gpsphone,psxall ve nes emülatör kurulumları ilk sayfada yer alıyor ordan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: norepinefrin

Arkadaşlar bunun yanıtını bilen biri var mı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: norepinefrin

dj necmi sayesinde ben de 1.1.4 jb yaptım iliberty metodu ile çok basitmiş:) Bir iki sorum var

Ekrandaki ikonların sırasını değiştirmek istiyorum bi iki yerde üzerinde bekleyin titrayince değiştirin yazılmış ama bendekiler titremiyor:) bunun içinde mi uygulama yüklemek gerekiyor?

İkinci bir soru source kısmına apple in uygulamalarını yüklemek için source ekledim ama install kısmına gelmediler sorun ne olabilir bi yerde refresh mi yapmayı unutuyorum? Source ve install kısımlarında yaptım. Soruce da sorun olabilir mi source bu
    http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml

january app+wiggle için başka source dene applerepo.com olabilir mesela

• source doğru. refresh ettikten sonra ipodu kapa aç belki olur
  • dj necmi hazır yakalamışken sorayım 1.1.4 e customize kurulumunu ayrıntılı olarak yazarmısın.hani kurulumdan sonra klasörlerin yerini değiştirme olayı falan vardı bulamadım bi türlü
  • yardımlar için teşekkürler arkadaşlar akşama deneyeceğim bunları

peki bu ikonların yerlerini değiştirme silme olayı için ayrı bir application gerekiyor mu yoksa 1.1.4 jb yapınca otomatik olmalı mıydı? titretemiyorum ikonları
  • dan.ecct2.com/testrepo.xml
    danimator.techdocrx.com/testrepo.xml

bu iki source yi ekle.

Customize yi kur.kapat aç cihazı.Sonra o sourcelarda tema paketi var onu indir (17mb dı galiba) onuda kur.tekrar kapat aç.Customize yi çalıştır. Açmaya çalıştığında loading yazısı gelcek sonra springboarda geri döncek.bu olay 3 kez olcak.sonra birdaha aç istediğini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 4 Nisan 2008; 18:03:04 >
  • geçen gün wifi buldum bir yerde. bir kaç program kurayım dedim. bir iki kurdum. sonra jiggy runtime diye bir şey kurmamı istedi.
    onun source'unu buldum ekledim kurdum. sonra diğer programları kurabildim
    bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

bir de
    bosstool için source neresi?
    sam0'ın verdiği var bi tane. orda görünüyor ama indirmiyor

1.1.4 yapacağım
    düzelsin şu sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Nisan 2008; 18:15:00 >
  • Jiggy iphone/ipod touch için en kolay program yaratma programı Onun için bazı programlar bunu istiyor.

BossTool için şu anda wifi olmadığı için cevap veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 4 Nisan 2008; 18:19:03 >
  • boss tool big bossun sourcelarında war community sourceları yüklersen çıkacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

dan.ecct2.com/testrepo.xml
    danimator.techdocrx.com/testrepo.xml

bu iki source yi ekle.

Customize yi kur.kapat aç cihazı.Sonra o sourcelarda tema paketi var onu indir (17mb dı galiba) onuda kur.tekrar kapat aç.Customize yi çalıştır. Açmaya çalıştığında loading yazısı gelcek sonra springboarda geri döncek.bu olay 3 kez olcak.sonra birdaha aç istediğini yap

deniycem bakalım olacakmı iphone'da

• SummerBoard Tema Problemi Çözümü

1.1.4 yüklü bazı ipod touch larda tema yüklüyorsunuz,seçiyorsunuz ama tema değişmiyor.İşte buna bir çözüm var.Aşağıdaki kodları term-vt100 yada herhangi bir terminal uygulamasında çalıştırın:

chmod +x /Applications/SMBPrefs.app/SMBPrefs

chmod +s /Applications/SMBPrefs.app/SMBPrefs

Cihazı kapatıp açın.

Safari'de Şifre Hatırlamama Sorunu

Aşağıdaki kodları term-vt100 yada herhangi bir terminal uygulamasında çalıştırın:

chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/

chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist

Cihazı kapatıp açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 4 Nisan 2008; 18:36:51 >
  • cihazı 1,1,4'e shifte basılı tutarak update'e tıklayarak update ettim.
    Şimdi itunes görmüyor cihazı
    şarj oluyor ama
  • summerboardla sorunum yoktu ama şifre olayı oldu teşekkürler dj necmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

cihazı 1,1,4'e shifte basılı tutarak update'e tıklayarak update ettim.
    şarj oluyor ama

DFU moda sok cihazı bu sefer shift+restore ile 1.1.4 yap
  • Customize noldu? Çalıştı mı?
  • daha bakamadım ona birazdan denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

cihazı 1,1,4'e shifte basılı tutarak update'e tıklayarak update ettim.
    şarj oluyor ama

DFU moda sok cihazı bu sefer shift+restore ile 1.1.4 yap

Evet. Yukardaki mesajımı yazdıktan sonra onu denedim. Şu anda 1.1.4 oldu. Ziphone 2.6 ile jb yaptım.

Ekleme:
    Şimdi de source eklemek istediğimde takılıyor kilitleniyor cihaz. Bir süre bekleyince kendisi otomatik tuşları kilitliyor ve slide to unlock ekranı çıkıyor. Normale dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Nisan 2008; 19:27:23 >

• Keşke ziphone ile yapmasaydın Onda böyle sorunlar ile karşılaşabiliyorsun.Restore edip iLiberty ile jb yapmanı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.