Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

benimki sizinkini döver

Seni artik aramizda istemiyoruz. Pis iphonelu seni.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

benimki sizinkini döver

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

quote:

quote:

benimki sizinkini döver

Alıntıları Göster
    XanderJR ve photographer86 arkadaşlar temalarınızı kendiniz mi yaptınız yoksa hazır bir yerden mi indirdiniz?

Kaynak varsa bizde şeedelim dicektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

quote:

quote:

benimki sizinkini döver

Alıntıları Göster
    Ipod Touch kullanıcısıyım. 1.1.4 Jailbreak.

İnternetten sanatçıların resimlerini bulduktan sonra iTunes ile şarkılara entegre ettim.

iPodTouch'ı yan tutunca resimler gözüküyor ancak hepsi değil. Gözükmeyen sanatçıların bir şarkısını çaldıktan sonra tekrar yan çeviriyorum; gözüküyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

XanderJR ve photographer86 arkadaşlar temalarınızı kendiniz mi yaptınız yoksa hazır bir yerden mi indirdiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Poibra

www.ipodtouchfans.com forumuna bakabilirsin ben genelde ordan indiriyorum

• quote:

quote:

www.ipodtouchfans.com forumuna bakabilirsin ben genelde ordan indiriyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni jailbreak yapacak biri için hangi sürümü öneriyorsunuz? Şu anda 1.1.4 sürümünü kullanıyorum fakat forumda
    okuduğum mesajlar kafamı karıştırdı. Bazı programların 1.1.4 jailbreak sürümü ile uyumlu çalışmadığı yazılmış. En uygun ve sorunsuz
    sürüm 1.1.2 jailbreak mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Arkadaşlar yeni jailbreak yapacak biri için hangi sürümü öneriyorsunuz? Şu anda 1.1.4 sürümünü kullanıyorum fakat forumda
    okuduğum mesajlar kafamı karıştırdı. Bazı programların 1.1.4 jailbreak sürümü ile uyumlu çalışmadığı yazılmış. En uygun ve sorunsuz
    sürüm 1.1.2 jailbreak mi ?

Alıntıları Göster
    Evet suan icin en sorunsuzu 1.1.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Alıntıları Göster
    quote:

Tema "Vista Maximus 3.0" wallpaperı ben sonradan yükledim

Arkadaşlar bu arada aranızda "invisible skin shild" kullanan var mı? Almayı düşünüyorum, ipodun arka kısmını tamamen kaplıyor mu acaba?

Adamlar malzemenin dayanıklılığını test etmişler ama abartı geldi bana. Fake olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Arkadaşlar forumda daha önce kendi kaynağımızı oluşturma ile ilgili bir konu açıldı mı?Ben öyle bir konu göremedim.Eğer aranızda kendi repo'sunu yapmak isteyen varsa anlatabilirim.Ben kendim için yaptım.Evde kablosuz internet olmadığı için epey uğraştırdı.Ama şuan sorunsuz çalışan bir source oluştu yani.Kendi oluşturduğunuz her şeyi yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz(iappcat.com gibi değil yani).Ben şuana kadar Ebook yükledim,yakında paylaşmayı düşünüyorum.Aşağıya ss koydum.Katagoriler arasında "Dini Kitaplar",Source bölümünde ise "Jihad Warrior;Dinimiz İslam" benim kaynağa ait.

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Arkadaşlar eğer kendi kaynağını yapmak isteyenler varsa,detaylı bir şekilde anlatabilirim.Gerçi bu aralar vizeler yoğun ama en kısa zamanda anlatmaya çalışırım yani.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 4 Nisan 2008; 9:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Alıntıları Göster
    o testler doğru fake değil
  • quote:

o testler doğru fake değil

Alıntıları Göster
    dj necmi sayesinde ben de 1.1.4 jb yaptım iliberty metodu ile çok basitmiş:) Bir iki sorum var

Ekrandaki ikonların sırasını değiştirmek istiyorum bi iki yerde üzerinde bekleyin titrayince değiştirin yazılmış ama bendekiler titremiyor:) bunun içinde mi uygulama yüklemek gerekiyor?

İkinci bir soru source kısmına apple in uygulamalarını yüklemek için source ekledim ama install kısmına gelmediler sorun ne olabilir bi yerde refresh mi yapmayı unutuyorum? Source ve install kısımlarında yaptım. Soruce da sorun olabilir mi source bu
    http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml

• quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

İnternetten sanatçıların resimlerini bulduktan sonra iTunes ile şarkılara entegre ettim.

iPodTouch'ı yan tutunca resimler gözüküyor ancak hepsi değil. Gözükmeyen sanatçıların bir şarkısını çaldıktan sonra tekrar yan çeviriyorum; gözüküyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

o şarkıdan 2 tane atmışsın; birinde albüm kapağı entegreli diğerinde değil... Music kısmından 2'sini de sil, entegreli olanı at düzelecektir... Bana da oluyordu

Bu arada kendi temalarımızı kendimiz nasıl yapabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

o şarkıdan 2 tane atmışsın; birinde albüm kapağı entegreli diğerinde değil... Music kısmından 2'sini de sil, entegreli olanı at düzelecektir... Bana da oluyordu

Bu arada kendi temalarımızı kendimiz nasıl yapabiliriz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi bilen varsa yardım etsin ya bu summerboard temaları tanımıyo bulamıo ipod içinden temam değişmiyor bu yüzden
    kaç tane uygun tema indirdim ama yok olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: my_xomatosis

arkadaşlar bi bilen varsa yardım etsin ya bu summerboard temaları tanımıyo bulamıo ipod içinden temam değişmiyor bu yüzden

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: q_bert

İlk önce temaları doğru yere atmalısın iphone browser programı ile temaları private>var>root>library>summerboard>themes içine atacaksın (zipten çıkar) sonra summerboarddan seçip uygulayacaksın eğer yine olmazsa summerboard old yükle öyle dene bende öyle çalıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Nisan 2008; 13:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

İlk önce temaları doğru yere atmalısın iphone browser programı ile temaları private>var>root>library>summerboard>themes içine atacaksın (zipten çıkar) sonra summerboarddan seçip uygulayacaksın eğer yine olmazsa summerboard old yükle öyle dene bende öyle çalıştı...

Alıntıları Göster
    dediğin dosya yolunda summerboarda kadar var gerisi yok şu an old versiyonu yüklüyorum bakalım noolcak saol bu arada

denedim old olanı yüklemiyor 1.1.1 veya 1.1.2de çalışır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_xomatosis -- 4 Nisan 2008; 13:31:43 >

• quote:

dediğin dosya yolunda summerboarda kadar var gerisi yok şu an old versiyonu yüklüyorum bakalım noolcak saol bu arada

Alıntıları Göster
    quote:

1.1.4 mü seninki?
    Themes klasörünü sen oluştur o zaman belki olabilir... Summerboard altında Themes klasörü aç onun içine at bakalım olacak mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

1.1.4 mü seninki?
    Themes klasörünü sen oluştur o zaman belki olabilir... Summerboard altında Themes klasörü aç onun içine at bakalım olacak mı...

Alıntıları Göster
    olsa işte o summerboard klasörü açıcaktımda oraya kadar dedim ya gerisi yok işte smb da yok
    ya dostum bu smbden başka theme değiştirebilen bi uygulama yokmu 1.1.4 için herşeyi hallettim bunu yapamadım soğudum ipoddan valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_xomatosis -- 4 Nisan 2008; 13:48:28 >

• quote:

olsa işte o summerboard klasörü açıcaktımda oraya kadar dedim ya gerisi yok işte smb da yok
    ya dostum bu smbden başka theme değiştirebilen bi uygulama yokmu 1.1.4 için herşeyi hallettim bunu yapamadım soğudum ipoddan valla

Alıntıları Göster
    arkadaşlar. NES oyunlarını wi-fi bağlantısı olmadan direk iphone browser üzerinden yükleyebilirmiyiz? çünkü gsphone yüklenmio benim ipodta:( eğer yüklenebiliyorsa bi arkadaş anlatabilirmi nasıl yapacaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar. NES oyunlarını wi-fi bağlantısı olmadan direk iphone browser üzerinden yükleyebilirmiyiz? çünkü gsphone yüklenmio benim ipodta:( eğer yüklenebiliyorsa bi arkadaş anlatabilirmi nasıl yapacaz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nedir bu NES ? Ne tip bi oyundur, herkesin dilinde bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Arkadaşlar nedir bu NES ? Ne tip bi oyundur, herkesin dilinde bu aralar

Alıntıları Göster
    NES emulatoru nintendo oyunlarını oynatmaya yarıyor.ama NES ROMs u bir türlü yükleyemedim:) arkadaşlar bir sorumda iphone browserda yüklediğim hiçbişey ipodumda gözükmüyor(tema,oyun,wallpaper...) nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

dj necmi sayesinde ben de 1.1.4 jb yaptım iliberty metodu ile çok basitmiş:) Bir iki sorum var

Ekrandaki ikonların sırasını değiştirmek istiyorum bi iki yerde üzerinde bekleyin titrayince değiştirin yazılmış ama bendekiler titremiyor:) bunun içinde mi uygulama yüklemek gerekiyor?

İkinci bir soru source kısmına apple in uygulamalarını yüklemek için source ekledim ama install kısmına gelmediler sorun ne olabilir bi yerde refresh mi yapmayı unutuyorum? Source ve install kısımlarında yaptım. Soruce da sorun olabilir mi source bu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunun yanıtını bilen biri var mı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: norepinefrin

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.