Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: srkn_1

quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

Benim bi sorunum var. Ben iPodumdan Customize programını silmiştim ama simgesi hala menüde duruyo. o simgeye tıkladığım zaman karanlık bi ekran gelip menüye dönüyo. Customize yi yüklüyom aynı durum oluşuyo. Şimdi ben bu customize yi tamamen İpod dan nasıl kaldırabilirim ?

hım.. bi daha yükle customizeyi sonra ipod u tamamen kapatıp yeniden aç sonra installer a girip sil ve bir daha kapatıp aç belki olur ben öyle yapmıştım

Öyle olmuyor ama ilgin için saol. bugün zaten baya bi uğraştım ama sorunu çözemedim. Başka fikri olan var mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: canatron

Dakika 2 gol 2 oldu jailbreak maceram,apollo yüklemeye kalktığım sırada "Notice Please use the "More info..." button ......." problemiyle karşılaşıyorum.Daha önce başına gelmiş olan arkadaş varsa yardım edebilir mi?

apollo sorunlu bir program dostum onun yerine mobile chat kullanmanı öneririm gayet kullanışlı ve sorunsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Dakika 2 gol 2 oldu jailbreak maceram,apollo yüklemeye kalktığım sırada "Notice Please use the "More info..." button ......." problemiyle karşılaşıyorum.Daha önce başına gelmiş olan arkadaş varsa yardım edebilir mi?

apollo sorunlu bir program dostum onun yerine mobile chat kullanmanı öneririm gayet kullanışlı ve sorunsuz

çıkabilsem :)

yükleme ekranında o pop-up geliyor ve herhangi bir şekilde installer ı (jailbreak applicationları) kullanamıyorum.
  • Wallpaper paylaşma source sini ekledim.Eklendi gösteriyo ama.İnstall bölümünde Nullriver gelmiyo.
  • quote:

quote:

quote:

çıkabilsem :)

yükleme ekranında o pop-up geliyor ve herhangi bir şekilde installer ı (jailbreak applicationları) kullanamıyorum.

mobile chat kurarkenmi hata veriyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Beyler Ipod u jail break yaparken bir sorunla karşılaştım. 1.1.1. yaparken recoıver moduna alındı diye bildirdi burda sorun yok. Fakat ı tunes te recoıver tuşu çıkmadı. Daha doğrusu öyle bir tuş yok. Buyrun ekran görüntüsü...

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

cvp yokmu?

arkadaşım zaten almışsın recovery moduna ekran görüntüsü normal nedemek istedin anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: ferisss

quote:

quote:

Beyler Ipod u jail break yaparken bir sorunla karşılaştım. 1.1.1. yaparken recoıver moduna alındı diye bildirdi burda sorun yok. Fakat ı tunes te recoıver tuşu çıkmadı. Daha doğrusu öyle bir tuş yok. Buyrun ekran görüntüsü...

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

cvp yokmu?

arkadaşım zaten almışsın recovery moduna ekran görüntüsü normal nedemek istedin anlamadım

Bu bölümde shift tuşuna basılı tutup recover e basın deniyor. Ama tunes te öyle bir tuş yok

• Hayır,ekranda Apollo kurmaya çalışırken ki çıkan Notice: Please use the ile başlayan bir mesaj var.Ana menüye dönme haricinde bir şey yapamıyorum.
  • quote:

Bu bölümde shift tuşuna basılı tutup recover e basın deniyor. Ama tunes te öyle bir tuş yok

Recovery değil Shift + Restore tuşuna basacaksın.
  • quote:

Hayır,ekranda Apollo kurmaya çalışırken ki çıkan Notice: Please use the ile başlayan bir mesaj var.Ana menüye dönme haricinde bir şey yapamıyorum.

dostum bende diyorumki apollo kurma sorunlu bi program o
    onun yerine mobile chat kur ilk sayfada var source adresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Recovery değil Shift + Restore tuşuna basacaksın.

ok hocam teşekkürler Ama sayfa başında shıft recover yazıyor. Bu konu için çok uğraştınız yazarken şaşırmış olabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Hayır,ekranda Apollo kurmaya çalışırken ki çıkan Notice: Please use the ile başlayan bir mesaj var.Ana menüye dönme haricinde bir şey yapamıyorum.

dostum bende diyorumki apollo kurma sorunlu bi program o
    onun yerine mobile chat kur ilk sayfada var source adresi

hocam o ekrandan bir çıkabileyim söz mobilechat kuracağım.

sorun apollo kurma ekranından çıkmaması.sanırım önce restore edeceğim,sonrada yeniden jailbreak uygulayacağım.başka çözümü yok gibi. :S

• home ve power tuşlarına basarak resetle cihazı sonra tekrar aç ve direk mobile chat kurmayı dene
  • arkadaslar ben summerboard ve tema indirdim fakat summerboard listesinde hala tema görünmüyor yapmam gereken başka birşey varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

home ve power tuşlarına basarak resetle cihazı sonra tekrar aç ve direk mobile chat kurmayı dene

Teşekkürler hocam oldu,mobilechatte yolda. :). + Şimdi farkettim source'unu yüklemiş olmama rağmen January Applications yok.Ona da bir fikir beyan etsen (january applications yok derken iphone 1.1.1 applications falan çıkmıyor,all packages ta da göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fayneyse

arkadaslar ben summerboard ve tema indirdim fakat summerboard listesinde hala tema görünmüyor yapmam gereken başka birşey varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

summerboardda en üstte bir bölüm var them adı altında oraya girince işte onlar tema yaaa ama ben hiçbirini beğenmedim bence en güzeli kendi teması
  • arkadaslar ben yurt dısından ipod touch aldım su an 1.1.1.4 son versiyon var kendı update etti bilgisayara takınca fakat ben buna ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok bir sürü şeyler var kafam basmadı :S birşeyler yuklemek ıstıyorum ben buna nasıl ne şekilde yuklenıyor birde bundan internete ornek facebook a falan girince direk telefondan giriyormus gibi algılıyor normal bilgisayardan girermiş gibi olmuyormu ? nerden baslıcamı bilemiyorum yadımcı olursanız sevinirim

kısacası demek istedigim biz bu aleti bilgisayara takıp o şekildemi birşey yüklüyoruz ne bileyim klasörü gözüküp içinemi atıyoruz yanı nasıl oluyor bunlar :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 26 Nisan 2008; 23:44:45 >
  • Ilk once ipodu "kiriyosun" jjailbreak deniyo buna. Sonra kablosuz ag ile istedigin seyi kuruyorsun
  • quote:

quote:

home ve power tuşlarına basarak resetle cihazı sonra tekrar aç ve direk mobile chat kurmayı dene

Teşekkürler hocam oldu,mobilechatte yolda. :). + Şimdi farkettim source'unu yüklemiş olmama rağmen January Applications yok.Ona da bir fikir beyan etsen (january applications yok derken iphone 1.1.1 applications falan çıkmıyor,all packages ta da göremedim.

Baska bir source ekleyerek dene googlea 1.1.2 iphone apps source yazarsan bulabilirsin

• arkadaşlar openssh yi kurdum system/open ssh fakat ekrana geri döndüğümde openssh ile ilgili bir ikon yok???
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.