Bildirim
DİL SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
türkçe veya ingilizce destekli bi client indirirsen düzelir _____________________________ -
-
97D :) nerden buluyım kalmadıki o versiyon ragezonede ara bence orda vardır %90 _____________________________ -
haklısın cogu kısıde artık yok ama ben bı turlu ondan aldıgım zevkı dıgerlerınden alamadım o yuzden vazgecemıyorum ve burdan arkadaslara seslenıyorum eger elınde 97d dil dosyası olan varsa upload etsin ayrıca bu bilgisiz kardesine nereye atacagımı soylesın sımdıden tskler _____________________________ -
97D MU BUL İNDİR :)
EN FAZLA 80MB DİR_____________________________ -
Tamamen Ekran Kartıyla ilgili bir sorun.ekran kartının driverini güncelleştirmelisin
Saygılar._____________________________ Biz aslanın kral olmadığı,kartalın yuva yapamadığı,kanaryanın uçamadığı yerdeyiz...biz ESES'liyiz...

-
kusura bakmayın ama galıba cok masraflı olmaya basladım.sızden bı rıcam daha var. ingilizzcem iyi olmadigi icin bana intelin sıtesinden anakartımın en son guncellestırmesını bulabılır mısınız modeli '' DG965ss'' lutfen bulursanız cok sevınırım.ayrıca neden anakart demeyin cunku ben onboard ekran kartı kullanıyorum. LUTFENNNN Respectt 

_____________________________ -
ankartın güncellemesi yetmeyebilir genelde tek yayınlıorlar sen ekran kartının modelini bul _____________________________ -
yada aygıt yöneticisine girip ordan ekran kartının üstüne sağ tıklayp sürücüyü güncelleştir de en kolayı böle :) _____________________________ -
-
donanım bölümünde yardım iste bence dediğim gibi yapamıyorsan yeri değil burası _____________________________ -
-
Donanımsal değil dosya ile ilgili bir sorun.http://www.paylasici.com/server-dokumanlari-t917.html bu adreste 97d client var birde bununla dene. Olmazsa yine yaz farklı çözüm yollarına bakarız. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler