Şimdi Ara

Varmısın Yokmusun Replikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinerji yapılır pozitif enerjinin ve hissiyatın doruklarına çıkılır

x bey : hadi beyler kutuyu elliyoruz

coşkulu bir şekilde kutu ellenir . ellemeyle enerjiyle istatistikle grafikle alakası olmamasına ragmen kutuda küçük oldugu anlaşılır moral verilir

bir anda nerden geldiği belli olmayan bir ŞAK ŞAK ŞAK diye ses başlar

sesler sıklaşır ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAKŞAKŞAKAŞAK

DAAAAAAAAAAAYTTTT

500bin YTL

Ekranda kutu açılırken x beyin yüzündeki gülümsemesi hala durmaktadır ve altında 500.000 yazısı vardır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son apaçi -- 13 Şubat 2008; 22:21:13 >
  • bu aksamki bonus un kutusundan ne cıktı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

bu aksamki bonus un kutusundan ne cıktı ?

45bin çıkmış
  • Ben bu programı 1-2 kere izledim. Bildiğim kadarı ile birçok insan da beğenerek izliyor. Ama felaket yapmacık hareketler var. Pek samimi ve inandırıcı gelmedi bu yarışma bana. Sanki herşey önceden planlanmış ta amatör oyuncular oynuyor gibi. Bir tek bana mı böyle geliyor yahu?
  • cok sacma yok kutuya dokuncam hissetcem yok kutuma ayakkabı koycam kaktus koycam kucuk cıkcak :D

Rol bunlar ya bırakın bu işleri :)
  • acayip sinir oluyorum bu programa ,insanı bekletmekten başka bişey yapmıyolar be abicm
  • milletin 3 saatini boşa geçirmesinden başka bi halta yaramiyor
  • acun ole tvden gorunduğu gibi biri diilmiş annemin ark yarışmaya başvurdu mulakatlara çağırdılar orda işte saçma saçma sorular soruolar mıs paranı napcan die fln annemin arkadasının sewgilisi vj onu oğrenince bunlar hemen mulakatı bırakmıs biz istesek istek sarkı fln çalarmı die soru sormuslar hep sewgilisinden bahsetmişler sora mulakat bitmiş bunları ewe birakmamıslar seyirci bulamıolar die çekimler de akşam 6da başlayıp gece 3 te bitiomus seyircilere diolarmıski acunun arkasındasınız uyumayınacun çok artisitmiş ayakkabım kirlendi sil sunu yok sesim ii çıkmadı tekrar alın bole artist artis takılıo ortalıkta bide programda el ele tutusmuolarmı kopuorm ya sanki el ele tutusunca içindeki deişio

• Çok saçma bir program olmasına rağmen o program da çok para varBana zaten 15.000 YTL yeter.
  • kutunu açalım mı?
    ayy burda mıı
  • Çok saçma bir program olmasına rağmen o program da çok para var Bana zaten 15.000 YTL yeter. diosun ama oraya gidince iş deişir daha fazlası daha fazlası derken elindekinden oluosun zaten kaybedenlerin hepsi o hırs yuzunden salaklığına kaybedio
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxmete

Çok saçma bir program olmasına rağmen o program da çok para var Bana zaten 15.000 YTL yeter. diosun ama oraya gidince iş deişir daha fazlası daha fazlası derken elindekinden oluosun zaten kaybedenlerin hepsi o hırs yuzunden salaklığına kaybedio

Hele bi seçsin o Acun bakarız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxmete

Çok saçma bir program olmasına rağmen o program da çok para var Bana zaten 15.000 YTL yeter. diosun ama oraya gidince iş deişir daha fazlası daha fazlası derken elindekinden oluosun zaten kaybedenlerin hepsi o hırs yuzunden salaklığına kaybedio

adamın birinde 2 kutu kalmıstı . 250bin ytl ve 50bin ytl herife 100bin teklif ettiler almadı babayı aldı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

- Yarışmacı : Ali , kutunda ne var sence?
    - Ali : Mavi var hissediyorum fakat ben onu pozitif enerjimle 1 ytl yapıcam.
    - Y : Bekliyorum...
    - A : Tamamdır pozitif enerjimle kutudaki rakamı küçük hale getirdim.
    - Y : Açalım...
    - Zooort 250.000YTL (şangır şungur dış ses)
    Yarışmacı : Sanada pozitif enerjinede , bide herkes el ele tutuştu neymiş pozitif enerji

• 400.000 kişi içinden seçmesi biraz zor gozukuo ama sen başwur genede artistin teki selam sole o tanır az ekmeğimi yemedi elimde buyudu ya topu batlardı gider ibizadan top alırdım jamaikadan muz getirirdimher şeyini yurtdişindan getirirdim bu mesajda anlatılanların tamamı hayal urunudur gerçek kişi veya kurumlarla karıştırılamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: son apaçi

quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

bu aksamki bonus un kutusundan ne cıktı ?

45bin çıkmış

45000 gelen teklif kutu da 5000 vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 13 Şubat 2008; 23:01:52 >
  • Valla ben başvurdum, almadılar.
  • başın acımadımı

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Valla ben başvurdum, almadılar.

Şoförsün dediler , vermediler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.