Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.142
Cevap
1.507
Favori
2.663.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roborock S5 Max son yazılıma güncellemek için bastığımda Download failed try again diyor, herhangi bir hata kodu vermiyor. Aynı sorunu yaşayan var mi, nasıl çözebilirim bilgisi olan var mi?

Düzeltme: Bir kere daha denedim sorun çözüldü yaptı güncellemeyi 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Flareon -- 29 Haziran 2020; 1:56:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Ben bir kaç haftadır neti takip edemiyorum haliyle forumada gelemedim. S5 Max a 08.62 güncelleme gelmiş. Herhangi bir sıkıntısı var mı beklemeli iyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Şu an güncel fiyat bu. Yalnız vergiyi biraz fazla alıyorlar ağızları yandı. Fazla olanı iade ediyorlar şu an vergi dahada artmadıysa kurla iadeyle 4500 gibi bir maliyeti olur. Ama her anda değişiyor malum.
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 29 Haziran 2020; 7:6:27 >
  • Geçen hafta 477 eur dan 410 eur ya düşmüştü.

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Onu bekliyorum dostum

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam ozmo'nun fiyatı amazon.de den ne kadar oluyor? ben hesaplayamadım kaç euro oluyor vergi dahil? Yani euro olarak almak mantıklı değil mi kur farkı çok olur sanki?
  • sirri42 S kullanıcısına yanıt
    yukardaki örnekte var işte, 624€ civarına geliyor fazla fazla.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Pahalıymıs indirim gelse bile en az 4200 civarı olur heralde. mop pro şuanda istanbul bilişimde havale le 3300 e geliyor çok iyi değil mi hocam fiyat?
    istanbul bilişim battı maalesef insanlar 1 yılı aşkın süredir paralarını geri alamadılar. dikkat edin.
  • @hepsirobot hocam merhaba
    Bir sorum olacaktı yanıtlarsaniz sevinirim.

ecovacs deebot n79s robot süpürge urunu buldum makul fiyata
    Ama cihaz global faturalı, ariza durumunda Türkiye de yaptırabilirmiyiz acaba ? Veya ne yapmak lazım. Birde bu cihazi onerirmisiniz.

Ev 150 m2

İstanbul Bilişim hakkında çok laf var ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    Ben özellikle geöen sene çok alışveriş yaptım, fiyatları çok iyi olduğu için, ufak tefek gecikmeleri dışında hiç bir problemle karşılaşmadım. Ama tabii ki bilemiyorum, bu kadar insanın da şikeyetçi olmasının altında bir gerçek payı illaki vardır diye düşünüyorum.
  • Merhaba

S5 Max için 1.08.62 sürüm çıkmış. Bir sıkıntı var mıdır?
    Beklemek gerekir mi güncelleme alsın mı cihaz Üstadlarım?
    @Hepsirobot
    @tekiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 29 Haziran 2020; 18:5:38 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Roborock grubunda çok sorun olmaz güncellemelerde, yabancı forumlarda bir bilgiye rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Roborock grubunda çok sorun olmaz güncellemelerde, yabancı forumlarda bir bilgiye rastlamadım.
    Çok özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum. Piyasaların yavaş yavaş düzelmesi ile robot süpürgeleri temin etmek kolaylaştı.

iRobot Roomba e5 Robot Süpürge
    iRobot Roomba 974 Robot Süpürge

arasındaki fark nedir bilginiz var mı? Hiçbir yerde ne yazık ki bilgi yok.

Tam electrolüxe 5.000 TL vermeye karar vermişken bu iki model çarptı gözüme.
  • Vazgectim35 V kullanıcısına yanıt
    Zor karar.

R974 hem fırçaları, hem de haritalaması ile güzel bir üründür. Pure i9 da çok geniş fırçası ve güçlü fanı ile başabaş bir modeldir, harita sistemi de iyidir - iRobot kadar olmasa da.
    E5 haritalaması olmayan bir geçiş modelidir, diğer ikisi ile yarışamaz

Saygılarımla

hiç bulaşmayın hocam istanbul bilişime

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce bangoodan mi almalıyım yoksa turkiyeden 3700 arada 400 tl var ve 2 yil garanti ediyorlar sanırım.hangisi mantıklı?

Ben Amazon dışında bir öneri veremiyorum efendim, onların sistemine güveniyorum.
    Banggood’dan alan onlarca arkadaşımız var bu forumda, sorun yaşamadılar.
    Anılan garantinin gerçek anlamda geçerli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

• Bugün siyah model s5max için Banggood'da güzel bir fırsat var. Aynı gün kargolanıyor ve yaklaşık 10-15 günde teslim ediliyor ürünler.

Kargo, gümrük vergisi, ÖTV vs herşey dahil fiyatıyla 4178 lira şu anda, almayı düşünenler için iyi bir süpriz.

Detaylar videomun yorum bölümü başına sabitlediğim mesajımdadır:
    Kargo Kapidayoutube
    Roborock S5 Max ! Bu Kadar Kalitelisini Hiç Beklemiyordum ! Detaylı İnceleme ve Kutu Açılışı
    https://www.youtube.com/watch?v=q-5NOLbHnUk

• Adaşım Melih banggood dan onermis s5 max be verdigi kodda 64 dolar indirim sagliyor ama yine guvenemedim.. çok yorum var vergiler dahil alsanda vergi cikardigini pazarlikla geri iade aldığını.. bozuk iade edilen urunu sattigimid ersiniz robot supurge gelince tek tekeri bozuk 5 dolar iade edelim demişler mi dersiniz..Benim el amazon.de yi hergun pompalayip indirim beklemek olacak

• 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.