Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (10 Mobil) - 11 Masaüstü10 Mobil
5 sn
62.539
Cevap
1.523
Favori
2.759.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #38
Sayfa: önceki 31223123312431253126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar @Hepsirobot hocam. Gördüğüm kadarıyla piyasaya epey hakimsiniz o yüzden size iki sorum olacak.

1) Dreame L50 Ultra ve Mova V50 Ultra modellerini almak istiyorum fakat Türkiye'ye daha gelmemişler, sizce gelir mi gelirse tahmini ne zaman gelir?

2) Roborock Saros 10R güzel fakat fiyatı uçuyor bu nedenle Roborock Qrevo CurvX modeline sıcağım fakat fiyatı yine de ederinin epey üzerinde geliyor düşmesi için almaya beklemeye değer mi sizce ne kadar düşer?

(Dreame X50 de cazip fakat çok sorun çıktığına dair yazılar okudum korkutuyor açıkçası)

• sky__walker kullanıcısına yanıt

İndirim üstüne indirim olmuş, annemlere 25k civarı bir şey bakıyordum, görünce aldım gitti, teşekkürler. Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben de bir gazla aldım bakalım ucuz olduğu için.

Qrevo curvx yada x40 ultra düşünüyordum. Umarım başımı ağrıtmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyalcn -- 6 Ekim 2025; 18:23:42 >
  • xiaomi vacuum mop pro robotum kendi etrafında döner gibi gidiyor. sürekli çarpıyor sonra da hata veriyor. yalnızca bir tekerlek çalışıyormuş gibi gidiyor. arada lidar hatası diyor. sorun ne olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laminon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kurulum sonrası ayarlardan, görsel ki boşaltma sıklığı ayarlarını yapmanızı öneririm. Çöp kutusu haznesi diğer modellere göre daha küçük, hiç sorun yaşamadım bu ayarlarla.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kurulumunu yaptıktan sonra bakacağım. Size şey sorayım evimde bir cephe komple cam acaba sorun olur mu bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 6 Ekim 2025; 20:45:4 >
  • burakyalcn kullanıcısına yanıt

bende 40 bine aldım, iade etme hakkım var hala ama hepsi burada ya yazdım büyük ihtimal ya aradaki farkı verecek yada puan tanımlayacak.

bu markanin servis hizmeti seviyesi nasildir arkadaslar? roborock yerine bunu almaya deger mi?

Orijinalden alıntı: atillahan

bende 40 bine aldım, iade etme hakkım var hala ama hepsi burada ya yazdım büyük ihtimal ya aradaki farkı verecek yada puan tanımlayacak.

İkisini de yapacağını sanmıyorum.

• drcaucasian D kullanıcısına yanıt
    MOVA, Çinli robot süpürge devi Dreame’nin alt markası olarak faaliyet gösteriyor. MOVA süpürgelerde kullanılan parçalar, yazılımlar ve teknolojiler Dreame süpürgeler ile aynı. MOVA marka bir robot süpürge alırsanız cihazınızı Dreame Home uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Rulo, paspas, batarya gibi yedek parçaları Dreame modellerinin uyumlu yedek parçalarıyla değiştirebilirsiniz. Bu sayede yedek parça sorunu yaşamayacağınızı söyleyebiliriz. Bu süpürgenin garanti ve teknik servis hizmeti de Dreame Türkiye tarafından sağlanıyor. Ürüne 3 yıllık garanti veriliyor.

Kaynak:
    https://www.donanimhaber.com/amp/mova-e30-ultra-robot-supurge-inceleme-alinir-mi--186548

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• Merhabalar mova p50 cihazi benim gibi 40 binden alan arkadaslar hepsiburada ile iletisime gectim urunun stogu tukendigi icin maalesef birsey yapamiyorlarmis tekrar indirimli fiayattan girerse hediye ceki tanimlayacaklarmis adamlara indirimli fiyatin ekran goruntusunu atiyorum kabul etmiyorlar peki indirimli fiyattan girmesse ne olacak diyorum yapabilecekleri bisey yokmus rezillige bak ya amazonun tirnagi olamassiniz

Son 1 adet vardı, biraz önce o da gitti. Bu arada haklılar, şu an o fiyattan satış yoksa ne yapsınlar, stoğa girerse hediye çeki tanımlamaları bile çok iyi, Amazon direk iade edip tekrar alın diyor…

• Hicks kullanıcısına yanıt

Valla hocam kusura bakmasinlar hakli falan degiller 3 gunde 4 binlira dusurmusun fiyati fiyat gecmisi var sisteminde sattim bitti hadi bana eyvallah diye ticaret mi olur dusen fiyatin ekran goruntusude mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Ekim 2025; 23:17:52 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Dikkat etmedim hocam bilgim yok o hususta bakalim tekrar stoga girecek mi ya da kactan girecek bisey olacagi yokta hos degil bu durumlar

tesekkurler yanit icin, sevgili hepsirobot'un bir mesajindan sonra roborock'tan baska markalara mesafeliyim ve zaten tukenmis urun.

roborock da sagolsun 50 tane modeli cikarmis, saros 10'lari da onermiyor ustat, karar vermek zor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.