Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tasshelhoff Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
61.810
Cevap
1.490
Favori
2.623.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ediyorum değerli hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    julibon J kullanıcısına yanıt
    Ali hocam, ilife'in yeni seri cihazlari ne yazik ki banggood ve gearbestte satilmiyor, eski v5s x750ler var sadece. Aliexpressteki satislari konusunda da hicbir tecrubem yok, bir de gumrukte saçma sapan vergiler çıkması da olasi aliexpresste, oradan alınmasını da çok önermiyorum açıkçası.

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ediyorum verdiğin bilgilere. Yine de aklında olsun.

Türkiye'ye iyi bir tedarik ve dağıtım şart gibi görünüyor bu ilife ve zaco modelleri için, bekliyoruz hocam..:)
    Tamamdır Melih Bey çok teşekkür ederim zahmet oldu Ali babada aynisi görünümlü ona benzer bir ürün var ama ben de anlamıyorum İşte o sitelerden...😔

Kısmet, bakalım... hayırlısı

Gerçekten çok güzel bir ürün gibi görünüyordu ama kısmet olmadı Ben de çok üzgünüm sadece süpürebileni bile o kadar ince Zarif ve güzel görünüyor ki inşallah dediğiniz gibi Türkiye'de yaygınlaşır

• julibon J kullanıcısına yanıt
    Alibaba Çin'in toptancı sitesidir, tekli satışlar yapmıyorlar genelde. Aliexpress sitesi aynı sitenin bireysel satış yapanıdır, isterseniz bir de oraya bakın ama ürün fiyatı üzerinden gümrükte %40 vergi ödeyeceğiniz de hesaba katın.

Dikkat etmeniz gereken ürünün Türkiye'ye gönderiminin açık olması.
    Sayenizde AliExpress ve Ali Baba'nın farkını öğrendik Hocam çok teşekkür ediyoruz değerli Bilgilerinizi Paylaştığınız için de

Rica ederim hocam ne demek.
    ozmo serisini de tavsiye ediyordu Ali bey.Yurtdışından nereden alabiliriz ki .Siz bu konuda sanırım yol haritası çiziyormuşsunuz hocam

Sınırlı sayıda modeller uygun yollu alınabiliyor yurtdışından. Tabi avrupada bir tanıdığınız varsa ve yanında getirebilirse cihazları o başka.

Onun haricinde bireysel alımlarda yukarıda da yazdığım gibi %40 vergi ödeme ihtimaliniz oluyor, bu da astarı yüzünden pahalıya getiriyor.

Banggood'un vergiler dahil kargo kampanyası var, bu şekilde herhangi bir vergi ödemeden nispeten daha uyguna alabiliyorsunuz cihazları. Ama dediğim gibi sınırlı modeller için geçerli, Xiaomi'nin Mijia markalı modelleri gibi. Ozmo serileri de Banggood'da satışta değiller. Yardımcı olabileceğim modeller Xiaomi cihazları olabilir şu anda.
    Hocam az cok benim tercihim hakkinda bilgi sahibi oldunuz. Ozmoyu da çok methediyorsunuz ve kullanıyorsunuz sanirim Alırsam hangi modelini alayım. Melih hoca da yabancı site kaynaklı yardımcı olursa alsam mı. Yarın tabi önce istanbul bilişimi bir ararım. Ama Ozmo da yedek tercih de olmuş olur.

Bu şekilde vergi dahil satışta olan ürünler için şu mesajıma bakabilirsiniz, bunlar hariç diğer marka ve modellerin satışı yok ne yazık ki:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135184979
    Peki Ozmo modelleri Gearbest de var mı hocam

Teşekkür ederim hocam, bugün iRobot 960 robotumuz evimizde mesaiye başladı. Daha doğrusu Wi-Fi bağlantısını oluşturdum ancak çalışmaya başlayınca kod 9 ve kod 16 hatası veriyor. Bir yerde yanlış mi kurulum yaptım yoksa ön sensörlerde bir hata mi var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ozmo 930 satışta, orada da böyle bir kampanya yok ama kabaca bir hesapla kargo vergi dahil edildiğinde 4100-4200 gibi bir fiyata geliyor.
    Hocam ben YouTube kanalınızda Zaten size kıymetli vaktinizi alarak ve sorular sorarak bazı ürünler hakkında cevap almıştim. şimdi dediğiniz yerlere bakınca videolarınızı da gördüm hatırladım.
    Eğer Ozmo olmayacaksa -life S9 da İstanbul'dan bulamazsam Bana roborockMax için yardımcı olur musunuz😊

bu nerde hocam

Şu anda en ucuz Ecovacs Osmo O930. Daha yeni modeli olan O920 de çok çok iyi bir üründür.

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.