< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2404. sayfa)
2 Mobil
-
-
'Hoca camide' deyişi eski bir TV dizisinde sevgili Perran Kutman'a aittir. Ona atıfta bulunmuştum. Forumlarda saygı çerçevesinde kalmak kaydı ile hitap kelimesinin bir kıymeti olmadığını düşünüyorum.
_____________________________ Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 -
'Hoca camide' deyişi eski bir TV dizisinde sevgili Perran Kutman'a aittir. Ona atıfta bulunmuştum. Forumlarda saygı çerçevesinde kalmak kaydı ile hitap kelimesinin bir kıymeti olmadığını düşünüyorum.
F/P olarak Mop Pro2, T9 bence oldukça iyi.
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 -
Çok sağolun değerli yorumlarınız için. Bunların garantileri Türkiye Distribütör mi oluyor? Yada garanti açısından hangisi daha iyi olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MopPro2 garantisi Evofon veya Mi'den alırsanız Yetkili distribütörlerden almış olursunuz. T9 zaten Tazaar tarafından getiriliyor.
hocam t9 ile yeni çıkan t10 arasında nasıl farklar var? inceleme şansınız oldu mu?
_____________________________ I would love to change the world, but they won&amp;amp;#39;t give me the source code -
Çok ciddi fark yok, AIVI’deki çift ana fırça kaldırıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Akıllı ev robotları bakım onarım
İyi günlerde kullanın umarım memnun kalırsınız.
Aslında ben size 6500 modelin linkini atmıştım zaten yorumda onda idi bir tane, arkadaş beni yorumu ile güldürmüştü.
Ama link nasıl değişti 6000 modelin linki geldi anlayamadım hala 🤯
Artık deneyimlerinizi paylaşırsınız bizde bilgilenmis oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 11 Ekim 2022; 22:59:33 >
Amazon satıcılı olursa avantajı ne oluyor, Başka bir ürünü Amazon satıcılı almıştım, konuşuluyor ama ben bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
merhaba t9 ile t9 Aivi arasında ne fark var acaba?
Kısa link verdik diye mesaj uçtu 😀 Neyse, amazon satıcılı üründe muhattabınız amazon oluyor sonuçta özellikle robot süpürgede vs iadede sorun çıkartmıyorlar bu sebeple öncelikli tercihimiz oluyor.
_____________________________ YouTube Kanalımız
Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.
Robot Süpürgeler Facebook Grubu
Robot Kafalar instagram -
Kamera ve fırça farkı.
Merhabalar,
100m2 3+1 ev için halı ince halı var.
12.000 TL bandında öneriniz var mıdır, mop ve süpürge işlemi günlük olarak yapılmasını istiyorum.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
_____________________________ -
Çok geniş bir bantta ürün bulabilirsiniz.
Xiaomi 2C, MopPro 2, Yeedi mop station, Roborock S5max veya S7 hatta Ecovacs T9 bile bu bütçeye sığıyor bir şekilde.
Bende bu arada kalıyorum hangisi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu ürün Bime geliyor cuma günü fiyat çok iyi 4799 TL ama TCL kim üretmiş araştırmak lazım.
Yanlışlıkla 6000 modelini paylaşmışsınız ama belki birilerinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 12 Ekim 2022; 8:3:37 >_____________________________ -
Aivi ile ilgili bir inceleme videosunda eger halıların cok olduğu bir eviniz varsa bu fırça türü pek uygun değil diye bahsediyordu. Bu fırça teknolojisi daha çok sert yüzeylerde daha başarılı gibisinden bahsediyordu.
Doğrudur hocam sizin kadar bu işin içinde değiliz tabiki de,
Bütçe el verdikçe alabildiğimiz ve kullandığımız kadarıyla tecrübe edebiliyoruz, 6 yıllık DC 33 den ve 7 aylık kablosuz W12 den aşırı derece memnunum şuan. Elektronik cihazlar yarın ne olacağı belli olmaz :)
_____________________________ -
roborock Orijinal S7 aksesuarı, silme bezi, HEPA filtre ve beyaz yan fırça www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09HZZYKBQ/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_DKECET3R1XNGKTKEJ5K0?psc=1
Arkadaşlar Roborock S7 için Amazon yurt dışı satıcılı sarf malzemeleri buldum. Türkiye'deki ürünlere pek güvenemedim. Amazon'dan bu ürünleri alıp tecrübe eden oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
İlk resimdeki kutu orijinal değil gibi, zaten Roborock 'robotic vacuum cleaner' cümlesini hiç kullanmaz.
Yan fırça kutusu orijinal ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 12 Ekim 2022; 10:37:52 >_____________________________ Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt