Amazonda ben bazen göremiyorum. Orada bir sıkıntı var yada bende :) Teşekkürler hocam. Hem de fiyatı uygun gibi duruyor. Akakçede çıkmıyor bu arada. Ama ben diğer ürünümün iadesini beklemek zorundayım zaten. Stok 1 diyor. |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2367. sayfa)

-
-
@Hepsirobot Merhabalar hocam. Öncelikle tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Araştırmalarım sonucu Roborock S6 MaxV ve 360 S10 arasında kaldım. Uzun ömürlülük, batarya kalitesi, yedek parça bulunabilirliği ve fiyat uygunluğu olarak hangisi daha iyi karar veremiyorum. Fiyat olarak yaklaşık 650 tl fark var(S6 Daha yüksek) ancak daha kaliteli olacaksa farkı göz ardı edebilirim.
Ev balkonsuz 120 m2 4+1. Kedim var. Evde halı hacmi çok yer kaplamıyor, kenar boşluğumuz fazla. Mobilyalarım genel olarak 11 cm yükseklikte. Mop niteliğini önemsiyoruz.
Siz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? Farklı bir öneriniz varsa ona da açığım hocam.
-
Merhaba
120m2yi orta ve üst kalite her robot temizler. Cok özel bir yapı istemiyorsanız hemen hepsinin performansı aynı. Yani 2C de çok rahat temizler o alanı, S6MaxV de. Titreşimli mopa çıkamıyorsa bütçeniz hepsinin performansı çok benzer.
-
Lydsto W2 Robot Süpürge
Robot Kafalaryoutube
Lydsto W2 - Hepsi Bir Arada İstasyon, Kendi Kendini Temizleyen ve Boşaltan Robot Sıcak Sulu Paspas Kendi Kendini Temizleyen | Elle Serbest Kendi Kendini Boşaltma | 5000Pa emiş | Sterilizasyon Dahili | Akıllı Haritalama ve Navigasyon Lydsto tam otomatik kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir, toz toplama ve bez yıkama bir seferde tamamlanır ve her seferinde baz istasyonuna döndükten sonra uygulanacaktır. Kirli bezleri her yerde silmez ve evde zeminin çapraz bulaşmasına neden olur. Baz istasyonunun kendisinde, lağımı arıtılmış sudan ayırabilen çift su deposu sistemi ve aynı anda toz toplama ve bez yıkamanın tamamlanmasını sağlayan başka bir toz torbası tasarımı vardır. Temiz su deposu doluyken, su eklemeden 2.152.8 ft2'ye kadar temizlik yapabilir. Robot, gerektiğinde otomatik olarak hepsi bir arada istasyona döner, burada paspaslar sıcak su püskürtülür, döndürülür, yıkama tahtasına kazınır. Ardından kaldığı yerden devam edin ve silmeye devam edin. Durulanan kullanılmış su, sadece temiz suyun kullanılmasını sağlamak için atık su deposuna geri pompalanacaktır. Lydsto hepsi bir arada istasyon, bakteri ve kokuyu önlemek için temiz paspas pedlerini hızla kurutmak için otomatik kurutma için yerleşik sıcak hava havalandırma sistemine sahiptir. Bir sonraki temizlik görevi için hazırlanın. Robot, gerektiğinde otomatik olarak hepsi bir arada istasyona döner, burada paspaslar sıcak su püskürtülür, döndürülür, yıkama tahtasına kazınır. Ardından kaldığı yerden devam edin ve silmeye devam edin. Durulanan kullanılmış su, sadece temiz suyun kullanılmasını sağlamak için atık su deposuna geri pompalanacaktır. Hepsi bir arada istasyonlar sterilizasyon için %99,9 bakterileri verimli bir şekilde öldürebilen Ag+ Silver pozitif iyon üretir; bu da temiz su, su deposu ve zemini dezenfekte ettiğiniz anlamına gelir. Hepsi bir arada istasyonda, 3L büyük kapasiteli, kendinden sızdırmaz toz torbasına sahip yerleşik otomatik endüksiyonlu toz emme özelliği bulunur. Büyük 3L tek kullanımlık toz kötü, aylarca çöp ve kiri tutabilir. Hepsi bir arada istasyon, yerleşik olarak bakteri önleyici toz kutusu bile içerir. toplanan kir dezenfekte edilir ve mühürlenir. Lydsto, her temizlik görevi için kokusuz ve tazelenmiş kalır. Paspas pedleri arasında sürüklenen diğer robotların aksine Lydsto, zorlu lekeleri bile sorunsuz bir şekilde çıkaran 2 adet yuvarlak hızlı döndürme pedine sahiptir. 5000Pa ile endüstrinin en üstün emiş gücü, hem sert zeminlerde hem de halılarda güçlü bir kir ve kalıntı süpürmeyi garanti eder. Dakikada 180 hızlı dönen paspas pedleri ve basınçlı paspas, temizliği zahmetsiz hale getirir. Ultra ince mikrofiber paspas pedleri, olağanüstü kir çıkarma ve sıvı emilimi sağlarken zemine karşı da naziktir. W2, güvenilir akıllı vakum arkadaşınızdır. Yüzey kalıntılarının günlük temizliği için W2, tıpkı diğer bağımsız robot elektrikli süpürgeler gibi zeminin temizliğini korumanıza yardımcı olarak harikalar yaratır. 5000 Pa motorla çalışan muazzam emiş basıncı, evinizdeki tüm toz, kir, evcil hayvan tüyü ve diğer her şeyi zahmetsizce halleder. Her köşeyi temizlemek için tasarlanmış akıllı hızlara sahip iki yan fırça. W2, evinizi öğrenmek ve tanımak ve amaçsızca etrafta dolaşmak yerine optimize edilmiş temizlik rutini planlamak için akıllıdır. LDS lazer kılavuz navigasyonu, W2'yi her zamankinden daha akıllı hale getirir. W2, Lydsto ve Mijia App ile çalışır, nerede olursanız olun temizleme ayarlarını değiştirebilir, temizleme stratejisini özelleştirebilir ve temizlik durumunu ve daha fazlasını izleyebilirsiniz. APP aracılığıyla istediğiniz gibi paspaslamak veya süpürmek için sanal engeller oluşturmak için hareket etmeyen bölgeler tanımlayın. Hareketsiz bölgeler, gelecekteki tüm zamanlanmış çalıştırmalar için saklanabilir. W2'de hassas navigasyon sensörleri var, evet, sadece bir değil birden fazla akıllı sensör, robot engellerden kolaylıkla kaçınıyor ve zorlu arazilerin üstesinden zahmetsizce geliyor. W2, geçmenin güvenli olup olmadığına karar vermek için düşme yüksekliğini algılayabilir. W2, 15 mm engel çevikliğine tırmanabilir 5.200mAh büyük kapasiteli pil ile tek şarjla 200m² alan kaplar, maksimum temizlik ve kolay kullanım sağlar. W2, sessiz vakit geçirmekten hoşlanan herkes için ideal, düşük gürültü seviyesiyle etkili temizlik sağlar. İstasyon durumu gerçek zamanlı olarak görüntüler, robot temizleyicinizin şu anda ne üzerinde çalıştığını tahmin ederek güle güle deyin. Bilgili olun ve kontrol altında olun. Fiyat : Ön sipariş 659$ https://www.kickstarter.com/projects/lydstow2robotvac/lydsto-w2-self-cleaning-and-emptying-robot-vacuum/description @Lydsto Türkiye #LydstoW2https://www.youtube.com/watch?v=X04JDWBbXsg -
Merhabalar,
Hocam 6-7 bin liraya cikmak yerine 2c alsak yaklasik ayni performansi alacagimiz icin yeterli olur mu? Yoksa bir ust model(mi vacuum mop pro gibi) bir model almak gereksiz mi olur yoksa 6-7 bin lira butcede baska bir model tavsiyeniz olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Titreşimli olan iki modeli dışında tüm Xiaomi temizlik mekanizmaları aynıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arastirdigim kadariyla cekim güçleri degisiyor hocam ama benim asil meram ettigim 6-7bin lira butcede alinabilecek en performansli cihaz (supurge+mop)marka fark etmeksizin nedir? Ya da sizin bir oneriniz var mi? Kusura bakmayin biraz darlıyorum ancak fikrinizi merak ettim cunku butun markalara ve teknolojilerine hakim degilim.
merhaba s6 pure cihazımız var. yan fırçaları koptu orijinalini nereden alabilirim acaba diğer parçaları içinde orijinal satan neresi var ?
-
Merhaba,
S6Pure için orijinal yan fırça Hepsirobot.com websitemizde mevcuttur.
-
Biz 5-6 bin veriyoruz zaten 2-3 bin daha verip almışken daha kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye düşünmüştük ama gerek yok mu diyorsunuz hocam? 2C modeli 360 S10 Modeli gibi ihtiyacımızı karşılayacak mıdır? Kritik farkları nelerdir?
Teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığınız için.
-
Benim okuduğum habere göre Cep telefonu, bilgisayar, tablet ve Tv gibi ürünleri kapsıyor o dediğiniz ve teslim aldıktan sonra kutularını açmasanız dahil iade edemeyeceksiniz. Haber içerisinde kutuları açılmamış ürünlerde iade edilemeyecek yazılmış.
Düzenleme Robotları kapsamıyor. Çünkü neleri kapsayacağı yazılmış ve kapsadığı ürünler listesinde Robot Süpürgeler yok.
-
Merhaba arkadaşlar biraz okudum ama tam karar veremedim . Bütçem 5-10 arası aldığım zaman her özelliği ile beni memnun edecek bir robot süpürge almak istiyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben mesajları okuduğumda şunu anladım, genel olarak zaten 2-3 senelik cihazlar bunlar o yüzden en iyisini almak yerine yeterli olanı almak gerekiyor. Ben xiaomi mi vacuum mop pro aldım ama şunu anladım xiaomi güncelleştirme konusunda global kullanıcıları 2. sınıf görüp hiç güncelleme vermiyor. O yüzden güncelleme verip de ortalama özellikte bir şey alabilirsiniz. (Ben aldığımdan memnunum evet ama çinlilere multiple floor özelliği gelmiş global kullanıcılara 2 senedir güncelleme yok.).
-
O mu olsun bu mu olsun diye düşünüp araştırırken 10 günlük süre içerisinde bile baktığım modellerin hepsinin fiyatı arttı.. Enflasyona bu denli şahit olmak çok can sıkıcı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Evim dubleks bu
Sebeple mecbur cihazı bi alt kata bi üst kata taşıyacağım.
Bu sebeple haritalama olması çok şartmı tüm odaların kapısnı açık bırakayım açık yerlere girsin süpürüp ve mop yapsın ben telefondan sadece evde yok iken başlat diyeyim ve telefondan nereleri yapmış göreyim.
Mop önemli benim için halıya gelince mopu durduran halıdan inince devam eden üst kattan aşağıya düşmeyecek bir cihaz tavsiye edermisiniz?
Siz geçen sene görecektiniz. 11.11 de indirim beklerken şok olmuştu herkes. 4000 e düşer mi derken 6000 e çıkmıştı sanırım s10, roborock s6 maxv..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan robot süpürge alıp videosunu çekip iade eden parasını alan çakallar yüzünden, gerçekten iyi niyetli kişiler de yanacak. Telefon, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Saatlerde geçerli olan bu uygulama robot süpürgelere de sıçrar elbet.
-
Neobot nomo n2 lite modeli ile ilgili fikri olan var mi? 5300 lira fiyatiyla rakip model var mi? Ya da n2 lite ile deneyimi olan varsa paylasabilirse cok memnun olurum.
Temizlik kalitesi açısından farkı yok, haritalamada S10 ilk anda daha başarılıdır ve kolaydır. Ancak kullanımda belirgin bir farkı yoktur.
-
2cnin pili 3200mah yetersiz kaliyor gibi yorumlar var. Su anda yeedi vac stationda ciddi indirim yapmis amazon, dün 9bindi simdi 7bin, sizce alinir mi? @Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 28 Ağustos 2022; 11:22:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X