Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: anywar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
61.551
Cevap
1.488
Favori
2.604.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 20102011201220132014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da oldu. Ama arada bir olması normal heralde. 2 3 haftada bir. Onunda en son haritalardan birini seçiyorum. Hemen düzeliyor. Ama sebep nedir bilemiyorum. Bir de 2 3 ay oldu alali. Güncelleme falan gelemedi bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Benim sorum biraz daha farklı olacak. USD/TRY paritesinin artmasından sonra fiyatların oldukça yükselmesini de dikkate alarak sorum şu şekilde. Bu cihazlar için istenilen bu paralar gerçekten de yüksek degil mi? Elle tutulur kaliteli cihazların 4.500 lira üstü olduğunu görüyorum. Tamam içerisinde bazı ileri teknoloji unsurlar yeralmakta ancak sizce de fiyatları yüksek degil mi? Verilen parayı hakediyordur ona bir sözüm yok, ancak sizce bu teknolojinin ve ürünlerin yaygınlaşmasının ardından fiyatlar makul seviyeye geriler mi? Çünkü talep yüksek, cip krizi vb sebebiyle arz sınırlı, doğal olarak fiyatlar da yüksek seyrediyor, tl cinsinden olmasa da usd cinsinden bu ürünlerin fiyatlarının orta vadede düşmesini bekleyebilir miyiz?

• Robot Kafalaryoutube
    Dreame Tech firmasının Almanca olarak yeni yayınladığı videoyu kapıp sizler için Google Translate ile barbarca çevirdik :D İyi seyirler :D Not : Cihaz ülkemizde Dreame Türkiye tarafından da satılmaktadır, deneme fırsatımız olmadı ama güzel cihaza benziyor... Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler
    https://www.youtube.com/watch?v=lsQMo4nI3lA
  • oqi kullanıcısına yanıt
    İlk ben izledim sanırım sabah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Viomi v3ü takip edin

• tellyser T kullanıcısına yanıt

Yurtdışında cihazların yeteneklerine göre fiyatları yıllardır değişmedi ki. Giriş seviyeleri hep 200USD, orta seviyeler hep 350-400USD, premium olanlar da hep 500-600 USD civarındaydılar, hala da öyleler.

Yanlış ata oynayan bu ülkenin insanı sadece.

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt

Bu rakamlara düşer fiyatlar ama Xiaomi dışında servis bulur musunuz bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Kasım 2021; 23:26:4 >
  • “Ön tampondan kastınız tam olarak neresi?”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Roborock s5 max ile bugün 6 ayı geride bıraktık ve 0 sorun ile mükemmel bir iş çıkarıyor

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

İyi ki varsınız 👏👏👏

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Aman nazar değmesin

• keeper35 K kullanıcısına yanıt
    Tüh!

• Side Chain kullanıcısına yanıt
    iRobot S9 gibi bir canavarın yanına süpürme performansı olarak yaklaşamazlar; halı veya yolluk performansında karşılaştırma bile kabul edilmez.

• Merhabalar. Sayfalarca mesajın hepsini okuyamadım kısaca cevaplarını bulamadığım bir kaç soru sormak istiyorum.

evimdeki tüm halılar saçaklı, özellikle salondan hole girişte saçaklı kısım var etrafında boşluk yok yani o kısmı kendisi atlaması lazım önerdiğiniz ürünler bu saçaktan kendi başına geçebilir mi?

Birde bu süpürgeler çalışırken mobilya ya çarpar mı? Örneğin koltuk altına girerken ayaklara çarpmadan girer mi?

Sonuç olarak 5000 TL ye kadar mop ve süpürme yapan yukarıda sorduğum sorulara olumlu cevap verebilecek bir ürün arayışı içindeyim. ( ev 100m2 bile değildir, mobilya yüksekliği 14 cm)

Cevaplarda roborock çok önerilmiş bu ürünün servis ve garanti sıkıntısı var mıdır? Yedek parçada vs sıkıntı yaşar mıyım?
    Birde tefal in 75 nolu bir ürünü var bunun olumsuz yönü nedir, yorumlarda direk olumsuz olduğu söylenmiş

• goodfalles kullanıcısına yanıt
    360 s10 çarpma konusunda baya iyi gibi (videolarında öyle en azından) üstünde lidar sensörü olanlar 9.6 cm civarında. Saçaklar sıkıntı. Overlokçuya... Roborock viomi xiaomi garantide aynı ama garantilileri biraz daha paralı. 360 sherman garantisinde. S10 tavsiye ederim. Roborock en sıkıntısız olan gibi görünüyor...

• Bir pazar sabahı

• Merhabalar s6 pure robotumun ön tekeri rahat dönmüyor. Söküp temizledim ama gene de dönerken bir direnç uyguluyor.

Arkadaşımınki ise boşta gibi rahat dönüyor.

Nasıl bir bakım temizlik yapmalıyım acaba?

• Masanın üstünde yüzlerce oyuncak gören çocuk gibi bakıyorum fotoğrafa, eminim @mali_bu16 dostumda öyledir 😀

Kolaylıklar dileriz üstadım.

• Merhabalar merak ettigim bir soru var, irobotun supurme performansi cok konusuluyor, acaba hali ile zeminin birlesim yerlerinin temizlenememesi konusunda irobotun bir ustunlugu var midir

• jvcjvc kullanıcısına yanıt

Tekerleği çıkartıp içindeki mili sökün, orası genelde paslanıyor. Pası temizleyip takın.

• 
Sayfa: önceki 20102011201220132014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.