Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
64.090
Cevap
1.575
Favori
2.907.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
242 oy
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

M6 ile lds M6 kasa yapısıda farklı. Proscenic Türkiye diye bir yerde yoktur sanırım. irobot Türkiye ,Roborock Türkiye gibi birşey heralde . M6 yurt dışı fiyatı daha fazla zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 7 Mayıs 2021; 23:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

S6Pure moplu, R976 mopsuz (harita sistemi gelişmiş değildir)

S5 Max almalı mıyım peki ? Aradaki fark için değer midir ?

Harita dinamiktir, sürekli güncellenir.
    İatwdiğiniz gibi ters çevirebilirsiniz, başka türlü nasıl bakımını yapacaksınız ki?

Hepsirobot.com sayfalarını inceleyiniz.
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Halıya ıslak mopla çıktıktan sonra ne işe yarayacak moda damlatmayı durdurması?
  • aytug001 A kullanıcısına yanıt
    Sen foto at buraya fikir veririz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam dreame d9 ile s6 pure arasında kaldım. Fiyatlarda benzer. Siz hangisini önerirsiniz? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5mm
    Birde mobu 5mm kadar kaldırıyor diye biliyorum ben
    Dediğiniz gibi mob ıslak zaten
    Şakır şakır da akan su yok

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Titreşimli mopu çok güzel ama mopu havaya kaldırması ülkemiz şartlarında işe yaramaz çünkü bizdeki hav yükseklikleri çok daha fazla.
    Bende onu soracaktım siz yazdınız
    5mm kurtarır mı bizim ülkedeki halıları diye :)

Bizim evdekileri kurtarır bambu halı diye geçiyor
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Çıkarken halının kenarlarını ıslatıp kirletecek, halıya çıktıktan ve biraz ilerledikten sonra kaldırıyor braketi.
    Bi anlamı yok diyosunuz 😭😭

Daha gelişmeli/gelişecek diyorum.
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Yazılımla olacak bir şey degil hocam, s7 de mop sistemi tamamen farklı, mop sistemini halı üzerinde kaldırabiliyor.

Evet sonu yok gibi
    Robot Çim makinaları çok hoşmuş Ali bey
    Bahçede şunun bunun altına girecek diye bir dertde yok bırakıyorlar bi güzel kesiyor

• Batman kullanıcısına yanıt
    S5 max gayet kaliteli güzel bir cihazdır. Bence kronik olarak sayılabilecek tek sorunu mop esnasında brakette su birikmesi olayı. Ben de onu süngerle çözdüm yaklaşık 2 3 aydır o sekilde kullanıyorum ve su damlama birikme olayı olmadı. Bizim evde her türlü işkenceden geçti sağlamlık konusunda benden geçer not aldı :)

S6 pure ile arasında mop sisteminde farklılık var. S6 pure doğal damlatmalı biraz daha manuel, doğal damlatmalıda benim anladığım genelde çok az su damlatıyor ve yetersiz kalıyor. S5 max te bunu elektronik olarak 3 farklı modda ayarlayabiliyorsunuz, mop sonrası atıyorum mopu çıkartmayı unuttunuz şarja gitti o esnada su damlatmaz suyu sadece görev esnasında damlatır. Veya suyu doldurup mop bezini taktınız ve atıyorum 2 saat sonra mopa başlatmak icap etti bunu yapabilirsiniz. Bu tarz farklar var arada, yine de göz ardı edilebilir özellikler olarak düşünen olacaktır. Bunlar çok önemli değilse biraz daha ucuz olduğu için s6 pure tercih edilebilir belki.

• Kahretsin komşuluk. s6 pure diye yola çıktık. S5 max girdi Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Sonunda ürüne ait bir kaç şey bulabildim. Çin sayfasında LDS R2 olarak geçiyor. Daha sonra Google araması yaptığımda ürünün Xiaomi grubundan farklı göründüğünü gördüm. Toz haznesini çıkarmak için üst kapağı tamamen çıkartıyorsunuz. Daha önce hiç böyle bir tasarım görmemiştim. İncelemeniz için Çin inceleme sayfasını ekliyorum:
    wap.yesky.com
    用户体验升级 浦桑尼克LDS R2激光扫地机器人评测
    http://wap.yesky.com/dh/robot/442/1171068442.shtml

• 
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.