|
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1386. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oqiMisal mutfağınızın hem başı hem sonunda kırıntılar var yada muftakta bir bölümde ve salonda bir bölümde kırıntılar var aldırmak istiyorsunuz ama yapamazsınız 2 ayrı komut vermeniz lazım 2 alan seçmenize izin vermiyor uygulama.
Tabi ufak bir yazılıma bakar, şuan için yok.
oda bölme birleştirme diye de çok uğraşacağımızı düşünmüyorum , kendi oluşturduğu harita ile kusursuz temizliğini yapsın yeter . Teşekkür ederim tekrardan. Yorumlarınızı bize çok yardımcı oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oqiO kadarda değil tabiki oda oda temizliği mevcut.
Sadece şu odayı önce şunu sonra yada şu odayı 2 tur temizle şunu 1 tur yada şu odada emişi max yap şunda standarda düşür modları yok ama bir yazılıma bakar bunlar.
kapı arkalarına giriyor mu bu alet ? Genel olarak soruyorum yani , kapı tam açıkken kapının hizasına kadar arkada kalan alan 35 cm dan azdır . Kapı arkalarını manuel elle mi süpürüyoruz ?
-
Doğrudur hocam benim robot da yatak odasını yatağın sağını bir oda solunu bir oda olarak algıladı ve haritada böyle gözüküyor, herhangi bir sorun olmuyor temizlik için 2 oda seçiyorum yatak odası temizlenmiş oluyor. -
Uzun süredir S5 msx kullanıyorum
Bir sorun yok güzel süpürüyor
Fakat moptan birşey beklemeyin bence ince tozu falan alır diye düşünüyordum pek alamiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde n3max mı var -
Hayır, Ozmo 937 kullanıyorum. -
Denk gelirseniz eğer odayı ilk temizleyeceği zaman kenar temizliği yapar , o an kapıyı kapatmanız kapıyı geçtikten sonra açmanız yeterli bunun haricinde çözüm yok. Ben de böyle yapıyorum 3-4 gün denk gelmezsem kendim temizliyorum yada oraya görev verip başında durup temizletiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oqiMisal mutfağınızın hem başı hem sonunda kırıntılar var yada muftakta bir bölümde ve salonda bir bölümde kırıntılar var aldırmak istiyorsunuz ama yapamazsınız 2 ayrı komut vermeniz lazım 2 alan seçmenize izin vermiyor uygulama.
Tabi ufak bir yazılıma bakar, şuan için yok.
iRobot i7 de birden fazla özel alan seçimi yapıp robota temizlemesi için komut verebiliyorsunuz; ister aynı oda içinde ister farklı farklı odalarda. Saha yeni bir robot da olmaması garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 14 Şubat 2021; 23:25:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oqiDenk gelirseniz eğer odayı ilk temizleyeceği zaman kenar temizliği yapar , o an kapıyı kapatmanız kapıyı geçtikten sonra açmanız yeterli bunun haricinde çözüm yok. Ben de böyle yapıyorum 3-4 gün denk gelmezsem kendim temizliyorum yada oraya görev verip başında durup temizletiyorum.
mop yaparken halı tanıma özelliği de var değil mi halıyı tanıyıp üstüne çıkmıyordur mop esnasında ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 14 Şubat 2021; 23:22:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-85024A81E
Hayır, Ozmo 937 kullanıyorum.yurt dışı cihaz sanırım bu da ? ne zamandır kullanıyorsunuz ?
-
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum Amerika'dan bir tanıdığa getirttim. Robottan Gayet memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 14 Şubat 2021; 23:25:48 > -
Halı tanıma özelliği sadece Ozmo serisinde var. -
quote:
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum Amerika'dan bir tanıdığa getirttim. Robottan Gayet memnunum.neden 937 aldınız peki ? neden t8 vs değil de 937 ? özel bir nedeni var mıydı fiyat olarak kaça almıştınız ?
-
Her modelinde var o zaman? Model farketmeksizin? -
Aslında O950 almaya niyetliydim hatta belki bütçemi zorlar t8 alırım diyordum ancak O937'yi 1800 liraya görünce onu aldım işimi görüyor :) ürünü yenilenmiş olarak aldığım için bayağı. Ucuza aldım fiyatı cezbetti ve sıfırdan hiç bir farkı yoktu. -
Evet ama n3 Max Ozmo serisi bir robot değil yani onda yok. -
quote:
Evet ama n3 Max Ozmo serisi bir robot değil yani onda yok.hadi ya üzüldüm bak şimdi , mop yaparken halıları kaldıracak mıyız yani ?
-
Halıları yasaklı alan seçerek moplarken halıya çıkmamasını sağlayabilirsiniz. -
anladım teşekkür ederim. n3max aldık hayırlısı ile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X