Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.142
Cevap
1.507
Favori
2.663.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Evet Amazon.de den aldım. Bilmiyorum, PTT ver, makbuzu bize email at dediler. Belkide bulunduğum yerde DHL express yok ondandır.

    Siz de mi ozmo iade ettiniz
  • lawyer61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ozmo t8'i alanlar çok memnunlar herhangi bir kronik sorunu yok galiba. Ben s7'yi Çok merak ediyorum acaba mop kaldırma olayı işlevsel mi Türkiye'de satışa çıksa da alanların yorumlarını okusak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 8 Şubat 2021; 0:44:29 >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Evet biz Mayıs’ta ozmo 950 aldığımızda telegram grubu açmıştı arkadaşlar.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni uyarıyı Roborock S5 için yapan kişileri gördüm duydum okudum.
    Hatta sizi temin ederim, hakkında hiçbir olumsuz yorum, şikayet olmayan tek bir robot markası bile yok dünyada.

    Herkesin dilinin yandığı bir marka var mutlaka.

    Hatice hanım elbette haklıdır.
    Ama bu şans sonuçta.
    Dünyanın en çok satılan robot süpürgelerinden birinde, hatalı bir cihaz Hatice hanıma denk gelmiştir belkide.

    Yoksa milyonlarca Ecovacs sorunlu arızalı sıkıntılı olamaz.

    Olsa duyardık mutlaka.
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt
    Evet kesin bilgi.
    Ben yazın Amazon’dan İrobot E5 robot aldım. 15 gün kullandım beğenmedim, iade ettim. Tabi insanın aklına bu iade edilenler ne oluyor diye gelmiyor değil. Gerçi sorduğumda bunları tekrar satmıyoruz dediler:)

    Bir kaç saat önce Forumda okudum, ozmoyu 1 aydır kullanan arkadaşa iade et, indirimli ürünü al demişler. 🤔
  • T8 ile ilgili şikayet olmaması ve çok övülmesi beni çok cezbediyor s7 yi de merak ediyorum tabi o yüzden acelem de olmadığı için bekliyorum izliyorum ve okuyorum üstad:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E bu çok iyiymiş o zaman
    Düşünsenize
    Hiç düşünmeden alıp 1 ay kullanıp sonra başka bir marka alın, sonra onu da kullanıp bir başkasını...

    Bu nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışı, anlamadım ben.

    İnsanın müşterisi olası geliyor Amazon'un :)
  • Arkadaşlar ozmo950 s5 max ve t8 aivi kullanmış biri olarak yazıyorum
    Uzak ara t8 aivi önde hem teknolojisi hem malzeme kalitesi üst seviyede
    Ozmo 950 kötü bi tecrübe oldu benim için de ama memnun olanlar da var tabi ki
  • iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    T8 sarılıyor mu burada
    3 misli fiyatı var 950 nin

    Off satılıyormuş ama fiyat uçuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 8 Şubat 2021; 0:51:3 >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Ben maksimum 4000 TL bütçe ayırdım
    Feriştahı gelse, yine de üstüne çıkmam artık.

    Yoksa bunun sonu gelmiyor.
    10.000 TL versen yine daha üstün daha gelişmişi var mutlaka
  • Arkadaşlar formda yeniyim aslında ne zaman bir ürün almaya kalksam uğrayıp araştırdığım yer burası oluyor fakat ilk kez yazıyorum. irobot i7 indirimi kovalıyorum kullanan arkadaşlar negatif ve pozitif yönlerini açıklayıp yardımcı olursalar sevinirim.

  • afazar A kullanıcısına yanıt

    Sadece süpüren bir robot olması dışında i7'nin çok bi negatif yanını duyamazsınız, çok sağlam makinedir.

  • tgezer kullanıcısına yanıt

    Onbinlerce memnun kullanıcı varken tek bir kötü tecrübenin etkisi... seçici algı bu olsa gerek.

  • Felix88 kullanıcısına yanıt

    Roborock.com.tr orijinal firmaya ait değil, biliyorsunuz değil mi? Yani orada satılan bir çok ürün orijinalmiş gibi paketlenen ucuz yan sanayi ürünler çünkü, onlardan kaynaklı sorun yaşamış olabilirsiniz.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İyi de olmuş. Şimdi 600 lira düştü fiyatı. Belli olmaz duruma göre bakabilirim tekrar
  • Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Aldigim günden 1 ay geçti 1000 TL düştü fiyatı müşteri hizmetleri iade edebilirsin dedi başta iade etmeyi düşündüm sonra hem uğraşmamak hemde başkasının hakkına girmemek için vazgeçtim. Bana DHL dedikleri için size sormak istedim. PTT ile gönderim tecrübelerinizi bizle paylaşırsanız ileride lazım olursa aklımızda bulunsun.
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt
    İllaki bir yolu çözümü vardır ben iadeden vazgectigim için üstüne düşmedim.
  • Müşteri hizmetleri DHL yoksa PTT ve Yurtiçi kargoyla gonderebilirsiniz bilgisini verdi.👍
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Bence iade edin, en azından şansınızı deneyin.
    Burada herkes Amazon'un akıl almayacak müşteri memnuniyeti politikalarından bahsediyor.
    Hak geçme durumu ise tamamen onların bileceği iş sonuçta. Siz kimseye benim ikinci el ürünümü başkasına satın demiyorsunuz ki sonuçta.
  • @elvinjohnson @oqi


    Merahaba


    Detaylara çok girmeden özet geçmeye çalışayım,


    360 S7 pro da detaylı denedim :) hiç bir wifi bağlantısı yapılmadan direk robot üzerindeki Power ve Home tuşlarıyla oda oda evi tanıtabiliyorsunuz yani robotu elinizle X bir odaya bırakıp powerla temizle dieyip oda kapsını kapatın o sistematik temizlik yapıyor ve görevi bitince 2-3 dk dock'u arayıp bulamadım deyip ilk koyduğunuz yerde duruyor.


    Bu şekilde odaları her temizlik yaptırdığınızda size wifi olmadığı için bu bilgileri aktaramıyor ama ''firmware'' de hafıyaza alıp dinamik bir şekilde haritasını revize ediyor.


    Ama hiç wifi ile bağlanıp app üzerinden vakum modunu, oda oda, yasaklı gölge gibi fonksiyonlardan faydalanamaz yani son nesil bir robotu birnevi duvar takipli Gyrolu bir robotun fonksiyonlarıya eşdeğer şekilde kullanırısınız.


    ayrıca test ettğim S7 pro' da reset atıp hiç wifi+app kurulumu yapmadığım halde saf haliyle; Halıda güç arttırımı + Çarpışma önleme gibi ekstra kişisel ayarlar açık olarak görev yaptıRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 


    Önerim interneti olmasada sizler tartafından aileniniz evinde cep telefonuyla Mobil erişim noktası şeklinde birkere tanıtın, tam ev temizliğiyle sağlıklı bir harita çıkartıp kişisel ayarları(vakum modu, sanal duvar, yasaklı gölge gibi) yapın sonra aileniz eliyle robotu oda oda bırakıp son derece sistematik bir temizlik yaptırmış olur, sadece anlık bilgileri robot sizlerle paylaşamamış olur.


    Veya IR kumandalı modelleri tercih edebilirsiniz (360 S9 - Robogil Luna serisi bildiklerim)





  • 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.